Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Novi Sad
22.05.2020.
11:58 > 14:32
Tržni centar Promenada od danas je ponovo otvoren za posetioce, a kako je gradonačelnik Miloš Vučević rekao, dozvolili su ovom objektu da radi uz zapisnik o tehničkom prijemu, dok bi od početka naredne nedelje trebalo da imaju upotrebnu dozvolu.
  • /

    25.05.2020 21:52
    /
    @/
    e stvarno sto vi botovi maznjavate nikove

    treba sravniti promenadu i spens zajedno.
    isti je profil je onih koji vorsipuju spens kao i ovih koji se klanjaju serenadi.

    glupavi zolanderi su i jedni i drugi.

    a tek ovi sto su lili suze radosnice zelenom krovu i stazama po njemu
  • Mile

    25.05.2020 18:59
    @dijasporac
    Da mozes da vidis kakva kola voze protivpozarni inspektori u Novom Sadu drugacije bi pricao. Placena od "inspektorske plate".
  • dijasporac

    25.05.2020 16:55
    @Igor
    Nisam znao da je protivpozarni sistem bez atesta za rad, secam se da se ovde i u gradu raspravljalo o izmenjenom sistemu zastite od podzemnih voda i da su kruzile nebulozne ideje o rusenju solitera preko puta ulice (cak je i jedna stranka izdala suludo saopstenje u vezi svega) zbog novog resenja drenaze.

    Grad Novi Sad ima tragicna iskustva u vezi pozara i zrtava na javnim objektima pa ne verujem da bi se i jedan protivpozarac usudio da izda odobrenje za rad ako resenja nisu u skladu sa zakonskim odredbama.

    U svakom slucaju ako objekat nije izgradjen u skladu sa projektnom dokumentacijom i ako gradska uprava nije izvrsila krivicno delo pa izmenila uslove i "prilagodila" ih izgradjenom objektu on je nelegalan. Ali znajuci isitem u Srbiji, pretpostavljam da su gradski oci legli na rudu investitoru i da ce po koji put zakon biti izgran.

  • Džoni Vajsmiler

    25.05.2020 09:38
    KOLONIJALNA VLAST
    Šta je bilo sa podzemnim vodama i kanalizacijom. Da li je to rešeno i ako jeste, kako je rešeno. Da li će nam zgrade potonuti.
  • ex chapman

    25.05.2020 08:36
    zakon
    dakle dozvolili ste (ponovo) da radi objekat u kojem ce se svaki dan tiskati hiljade ljudi, a koji (i dalje) ne ispunjava sve zakonom propisane uslove da bi bio otvoren! ili sad Promenada odjednom ispunjava sve uslove? da nisu mozda za vreme policijskog casa (da niko ne vidi) caskom zamenili temelje? pre ce biti da su se lepo nagodili sa valstodrscima - kolko kosta da kosta, bolje nego da im objekat drze zamandaljen do daljnjeg!
    kaze MI smo dozvolili! pa ko si ti da dozvoljavas? vi ste gradski cinovnici i vasa je da sprovodite zakon. sve ostalo je kriminal!
  • /

    25.05.2020 00:09
    E stvarno na šta mi pravimo dramu, oko jednog TC
    Ako vam se ne sviđa, ne morate ići, ali isto ne morate doći na društvene mreže i vređati...
  • Pićuka

    24.05.2020 14:12
    Kako je rešen problem podzemnih voda? Da li se još uvek izbacuju u atmosfersku kanalizaciju? Ako to nije dozvoljeno zašto se dozvoljava?
  • Trt

    24.05.2020 12:00
    @dijasporac

    Što da ne, poverovaćemo apologeti vlasti pre nego ljudima koji žive oko tržnog centra. Nema teme o kojoj se nisi već nalupetao, pa što bi svoju struku znao bolje?
  • Igor

    24.05.2020 09:57
    Struka u drugom planu
    @dijasporac

    Nije bio samo problem sa hidroizolacijom temelja i podzemnim vodama nego i sa protivpozarnom zastitom koja nije bila uradjena po zakonskim propisima. U medjuvremenu su sredili protivpozarnu zastitu a podzemne vode resili odvodjenjem u vodovodni i kanalizacioni sistem grada. Ima tu jos propusta, od drugih instalacija do zavrsnih radova kojima se ocigledno nije pridavao toliki znacaj. Ali bez obzira na sve, uskoro ce Promenada dobiti trajnu upotrebnu dozvolu, a to znaci da svi nedostaci objekta nece vise biti sporni. Jos jednom se pokazalo da je kapital i trka za profitom ispred struke.
  • dijasporac

    24.05.2020 04:00
    Dragi a bivsi sugradjani, novi trzni centar nije nebezbedan, resenje odvoda podzemnih voda nije lose a nema nikakvog uticaja na susedne objekte ( ma sta pricali "poznavaoci" po portalima, to je moja struka i godinama sam radio u Novom Sadu i u Beogradu u toj oblasti). Problem je sto je gradj.dozvola izdata za jedno resenje a uradjen je drugi tip drenaznog sistema. Paafff! I tu je kraj price, to je nelegalan objekat.
  • Mr no

    23.05.2020 19:25
    @bos
    Ko je tebi dao da pređeš granicu da mi je znati.
  • /

    23.05.2020 19:22
    /
    ju,
    srbima su dozivljaji big i promenada.
    pa se jos prepucavaju koji je tc bolji
  • !

    23.05.2020 18:48
    BIG je najbolji!
    Već pri ulasku u Promenadu, kad pomislite šta bi bilo da se ne daj Bože nešto desi unutra ili u rupi gde je parking, shvatite da je BIG mnogo sigurniji tržni centar.
    Lepo parkirate napolju na ravnom i ulazite u prizemne lokale.
  • Neoplantensis

    23.05.2020 17:39
    Strava i užas
    Da je ovo neko uradio u SFRJ dugo godina bi spavao na tvrdom. Ispumpavati vodu iz rezervoara podzemnih voda? Šta će biti kad se sruše susedne kule sve sa stanovnicima? Hoće li preživele novosadski vlastelini poslati u novoformirane gradske favele ? I SPENS su hteli da ruše. Pa šta mi trpimo?????
    Izražavam novosadski užas gađenje i zgražavanje.
  • Bosko

    23.05.2020 13:57
    @Novosadjanin 68
    Pricas neke filozofske price koje nemaju veze sa vezom. Bolje novosadjani nista da ne rade nego da ga upropascuju. Znas li ti koliko je taj TC napravio problema i potencijalne katastrofe u infrastrukturi grada? Znas li koliko Limanaca ce imati problema sa vodovodom i kanalizacijom? Znas li kakav se smrad siri tim delom i zbog cega je to? Znas li da u centru grada 3 TC ima na 1km2, gde to u svetu ima?
    Takvi trzni centri sa preko 160 000 m2 se grade u svetu po periferijama a ne u strogom centru grada. Mi ocigledno uvek znamo sve bolje od drugih u svetu zato tako lose i prolazimo.
  • Tdz

    23.05.2020 13:41
    Radnici
    Misli li iko u ovoj drzavi na radnike?
    U velikom trznom centru si iskljucio klimatizaciju i ventilaciju, ne moze da se dise i jos ma sve obavezao si radnike da nose maske...
  • Broj 1

    23.05.2020 13:10
    Tehnika prijema i predaje
    Sa koliko nula se pise tehnicki prijem?
  • Mr. Dolar

    23.05.2020 07:11
    Milijarder na papiru
    @bos

    Kupicu ti drugi put jedan trzni centar da ne moras toliko da se trosis, hahaha.
  • Limanac

    23.05.2020 01:17
    Tooooo....
    Najzad!
    Nedostajala mi je.
    Sutra odma u Zaru po farke, parfem, neku sulju...
    A ima i za vas mrgude na Spensu,nacicete nesto...mozda.
  • Novosadjanin 68

    23.05.2020 01:13
    Ne bi to rekao bas tako na taj nacin kao Bos, ali volim Promenadu, volim i Big, volim i Spens na kom sam odrastao, trenirao dzudo u Slaviji....
    Ne vidim nista lose ni sto su je napravili ni sto je tu gde je.Bilo mi je zao Kamasija sto su mu uzeli deo atletskog terena ali ok resice se i to.
    Promenada je donela puno toga dobrog ovom gradu na prvom mestu se zapitajte koliko nasih sugradjana radi u toj Promenadi, koliko porodica u Novom Sadu zivi od Promenade, koliko je Novi Sad postao otvoreniji grad od kada je Exita, Promenade,Biga, koliko ljudi poseti nas grad i koliko ostave para ovde. Ja zmam da bi vama najbolje bilo da je Novi Sad ostao mala varosica iz perioda 70-tih ili 80-tih , da se nista novo napravilo, da smo ostali u srednjem veku sa starim rusevnim kucama, starim zgradama koje su nam zidali dedovi i sa Spensom kao najmodernijim dostignucem.
    Sta bi onda rekli vasoj deci? Sta ste uradili za vas grad sem sto ste ziveli u nasledjenim stanovima i vikendicama.Ali bi uredno isli u Arkad i Segedin i divili se lepoti njihovih trznih centara i sr..li kako su eto i oni napredovali a mi eto sta nam radi vlast. Nikada vama niko i nista nece valjati, da kazem nama novosadjanima niko nikada valjati nece i niko nam nikada udoviljiti nece. Na sve cemo pljuvati i uvek ce svi biti dodjosi, seljobercine, ovo ili ono jedino cemo mi biti pametnice urbane prefinjene najpatnije.Moji novosadjani...zatucani
  • Грађанин

    22.05.2020 21:00
    Не храните тролове.
  • Dijana

    22.05.2020 20:54
    Ja se osecam nelagodno u promenadi
    Ne verujem da je bezbedna i ne idem tamo
  • Pera

    22.05.2020 20:40
    @Bos
    Upravo to nisu mesta gde se u inostrastvu trose pare. Ti si sretao iskompleksirane primitivce sa Balkana, Turske, Rumunije, Albanije koji svoje komplexe lece u trznim centrima bezeci od svojih diktatorskih rezima u domovini. Da si stvarno bio u inostrastvu kako kazes video bi da su glavni tamo Amazon, Zalando, Otto,... a to nisu mesta za primitivce kao tvoja usrana Promenada. A to sta ovaj grad zasluzuje treba da kazu oni koji vekovima zive, a ne vi primitivci koji ste bahato, beskrupulozno i nevaspitano dosli ovde da sirite prostakluk i kucno ne vaspitanje.
  • Trt

    22.05.2020 20:17
    @Bos

    Naprednjačka klošarčina sa lejom praziluka u pantalonama nam priča o zapadu, a krš od tržnog centra mu je pojam luksuza. Ali tako ti je to, zatucanim magarčinama je uvek najlakše uzeti pare jer im je najvažnije u životu da se lože da su gospoda.
  • Mislilac

    22.05.2020 19:24
    mišljenje
    Izgleda da je najvažnije bilo prodati zemljište, a posle kako se ko snađe...
  • Bos

    22.05.2020 19:01
    Bos za sve miševe
    Prvo idite na zapad pa malo radite i živiti tamo da vidite kako se živi,zarađuje i na kakvim mestima se troši novac. Umesto što ste se uvukli u mišije rupice nemate blage veze sa životom i stalno vam je neka vlast ili neko kriv za vaš besmislen život koi životarite. Ovakvi objekti kao promenada treba graditi više ali vi niste za nikakav napredak jer ste mentalno nesposobno a iz toga izlazi zavist i ljubomora. Većina vas je nesposobna da zaradi novac i zato ste tu gde ste i nemate pravo da lupate gluposti nemate ni mozga ni novca. Miševi. Bravo za novi sad i ljude koi ga vode i treba još boljih objekata graditi jer to ovaj grad zaslužuje. A kada bi slušali ove nesposobne miševe živeli bi još u komunizmu. Vidimo se kod "valtera na roštilj" normalno ako imate novca ha,ha...
  • Prle

    22.05.2020 18:51
    Nego sta
    Da da i one Fals satove sto misle da su original ,neka ih odnesu kod pravog casovnicara da im kaze da su kupili jako jako dobre kopije i nista drugo kako su ispali Ovnovi jer ih je neko debelooo kako kazu oni izradio brateeee
  • Kole

    22.05.2020 18:46
    I
    Evo ga ovi sto kupe polovan audi ,bmw pa piju kafe po kako oni to nazivaju extra mestima po ceo dan gledaju svoj polovnjak ispred i misle da su nekom bitni i zanimljivi nose fals garderobu kupljenu kod sanera sa sve onim fals torbicama Aramanija itd itd pun grad seljobercina smesni su kao mupet show hahahahahaha
  • Neoplanta

    22.05.2020 18:40
    Blajv22.05.2020 • 17:30
    @Bos

    ...Sledeći put izdvoj deo tih para da ti hirurški odstrane praziluk iz trtice.

  • Dr.No

    22.05.2020 18:09
    Ahaha
    To je isfrustrirana seljobercina kakvi bos ,kakvi bakraci,videlo seljobersko dete asvalt i svetla grada pa misli da je neko,a ono jedna 0
  • Gramzi - Bagins

    22.05.2020 17:55
    Sa svim svojim, i to, bo'me, ozbiljnim, falinkama i propustima u izgradnji, Krmenadla NIGDE, ali nigde, u svetu ne bi ni tehnicki prijem prosla, a o upotrebnoj i dozvoli za rad bi mogli samo da sanjaju i mastaju.
  • Blajv

    22.05.2020 17:30
    @Bos

    Auuu sinee, kakav klošar treba da budeš da misliš da si neko jer si otišao u trećerazredni tržni centar i ostavio 1000 evra na raznorazno đubre. Sledeći put izdvoj deo tih para da ti hirurški odstrane praziluk iz trtice.
  • Vladimir

    22.05.2020 17:01
    @Bos
    Evo ga javio se jedan od onih koji se lozi da zivi u New York-u. Pre nego potrosis tih 1000e seti se da budes covek i uplatis npr 400e pomoc organizaciji "Srbi za Srbe" (pogledaj na internetu) za ljude koji zive u teskim uslovima i bedi.
    Biti covek u ovim vremenima je tesko, a go*no moze svako da bude.
  • Dr.No

    22.05.2020 16:41
    Da
    Duda tebi nije mesto u civilizaciji vec medju ovcama odaklena si i dosla tj dosa ovde u grad
  • Detelinarac

    22.05.2020 16:17
    Nivo
    Piezometri-ne lažu!
  • dule

    22.05.2020 15:59
    Jovica NS22.05.2020 • 12:51
    Slažem se da ne može da radi bez upotrebne dozvole ali sa druge strane sećam se da je grad prodao to zemljište za preko 100 miliona eura...da ne govirim koliko je još uloženo u izgradnju,otvoreno radnih mesta,ubiranje poreza...Po nekoj logici grad i država b trebalo da obezbede uslove za rad...ili nisam obavešten..



    Prvo, ta parcela je prodata za oko 32 miliona evra, ni blizu tih tvojih izmastanih 100.

    Drugo, od toga sto je ulozeno u izgradnju je samo deo ostao nu Novom Sadu - ta firma nije iz Srbije, projekat je, ako se ne varam, radjen u Rumuniji, gomila majstora je bila iz Rumunije, gomila majstora je bila iz drugih krajeva Srbije. U Novom Sadu su zavrsile samo pare koje su ti majstori trosili (hrana, smestaj) i pare koje su prihodovali majstori iz Novog Sada.

    Trece, ni po kojoj logici nisu grad i drzava u obavezi da menjaju zakone i propise da bi se investitoru omogucilo nesto. Naprotiv, obrnuto je - investitor je u obavezi da svoj objekat tako zida da bude u skladu sa propisima.


    Da rezimiram, uopste nisi obavesten.
  • Liman

    22.05.2020 15:59
    Mućke
    Još jedna rumunska-kradikaska muvačina....
  • The Lalosh

    22.05.2020 15:48
    Pravnik
    Pravnik gradonačelnik našao rupu u zakonu? Ili probušio zakon da nađe rupu?
    Hahaha Kakav je ovo cirkus!? Pa što onda ne možemo da vozimo ako imamo sve papire? Čemu onda dozvola? Lepo kad te zaustave, a ti umesto dozvole izvadiš potvrdu da si položio, a umesto saobraćajne izvadiš fasciklu sa svim potrebnim papirima.
    U čemu je razlika?!

    Ček, ne treba da znam... A i ne mogu da ukapiram jer nisam pravnik. ;)
  • Bos

    22.05.2020 15:39
    Bos
    Šta se bre više bunite i laprdate gluposti miševi jedni nesposobni. Nemate keša da trošite pa vas pojede ljubomora. Promenada i big je za ljude koi imaju para a ne za fukaru koja kupi nešto u vaikikiju i šeta od nervoze i širi zarazu. Ja kad odem ostavim hiljadu evrića ručak,piće,lajt večera,garderobica lepše i lagodniji mije da trošim na lepim mestima nego po treće razrednim buticima. Treba što više graditi takve tržne centre kao po zapadu. A pa velika većina vas nije bila dalje od grčke i mađarske eventualno austrija vikendom. Bedaaaa.
  • Vlada

    22.05.2020 15:38
    Jel to odlucila Centralna Sendvicarska Uprava?
  • Bole

    22.05.2020 15:31
    Mogli bi pokloniti Galensu da napravi jos jednu Dodikaru sa mahalom, na vrhu sa pecenjarom za jaganjce.
  • Rade

    22.05.2020 15:28
    Od nedelje kisa najavljena. Ala ce biti plivanja u garazi iz automobila i do njih.
  • Veca

    22.05.2020 15:17
    Prodane duse
    To je nasa gradska vlast- prodane duse!
    Unistavaju Novi Sad i ugrozavaju zivote gradjana i misle da imaju na to pravo!
    Cega misle da su vlasnici i da dugorocno nece biti posledica??? Nije ih briga ocito.
    Place mi se koliko smo jadni, Mi, Novosadjani kad ovo dozvoljavamo i biramo ovakve vlasti!!!
    Zar nikako Bog da nas pogleda?
    Sta reci nasoj deci?????
  • Miodrag

    22.05.2020 15:12
    Jos jedna SNS, SPS svinjarija. Limanci neka vam je Bog u pomoci sa vodom kako za pice tako i kanalizacionom.
  • Duda

    22.05.2020 15:03
    Rob
    Ro..........zavidnima nije mesto u Promenadi, zato ste i zavidni, stidite se maloumnosti,mentaliteta i zavidnosti.
  • Gerilac

    22.05.2020 14:52
    Poslednja dozvola
    Ako budemo pametni, ova dozvola će biti među poslednjim izdatim od ove vlasti.
  • Sanja

    22.05.2020 14:43
    Liman
    A zato je slab pritisak u kupatilu?!
  • Lala

    22.05.2020 14:35
    pokvaren sir
    Stara narodna poslovica kaze samo sto dalje od srbijanaca.
  • Janko

    22.05.2020 14:27
    Spens je bezbednije mesto.
  • Gradonačelnik

    22.05.2020 14:21
    Promenada, Promenada
    Ti si uzrok mojih jada...
    Ali kada zazveče novčanice,
    Eto opet odobrenog tvoga rada...
  • Izvin'te

    22.05.2020 14:11
    zbog čekanja...
    Ovih dana malo kasne transferi, pogotovo na Kajmanskim Ostrvima...Legla kinta, puštaj, deco ponovo radi bioskop!
  • Joja Tajkun

    22.05.2020 14:09
    Konačno! Sva armani i guci garderoba mi je jos od pre vanrednog stanja. Sad da se obnovi kolekcija pa pravac splavovi separeji mojet starlete i belo.
  • Lale

    22.05.2020 14:08
    Hahahah... i opet ce glasati za naprednjake i socijalsite. Rdjav, smrdljiv i glup narod koji se prodaje za 100e i sendvice.
  • Tesa

    22.05.2020 14:05
    @Joki
    UDBA-ske komunjare jasu ovaj narod, a kako stvari stoje jahace ga i u buducnosti. Takvi smo mi ne sposobni da se oslobodimo zaostalih komunjara.
  • M

    22.05.2020 13:54
    Sta ce nam rukavice??? Maske razumem...
  • happy tv

    22.05.2020 13:53
    epidemija je zavrsena .
    pobedili smo koronu i otvorili promenadu .
    pa kako covek da sada ne zapeva ?
  • bora

    22.05.2020 13:50
    @joki
    Jos bi doda Gordana Coimc sina u podmladak(DS) ne znam da li je jos uvek tamo.
    Politicku karijeru su izgradili na pljuvanju Tita.Tito nikoga iz rodbine nije imao u
    politici bez obzira na veliku moc.
  • Cica

    22.05.2020 13:43
    super
    Jeee, konačno :) Nedostajala mi je Promenada.
  • Dejan

    22.05.2020 13:41
    Cccc
    Ovo je cist primer kad politika vodi biznis ! Ovo otvaranje je veoma bitno za butikasice, fensere, instagramuse, i svima ostalima gde mogu da odradjuju svoje digitalne pošasti ( bolesti) !
  • Ivan

    22.05.2020 13:29
    @Joki
    Fale jos Cecina deca u parlamentu pa da bude sve kako treba.
  • Pera

    22.05.2020 13:27
    @Joki
    Zaboravio si dinastiju Krkobabic i prestolonaslednika od Bugojna. Ziveli!
  • rale

    22.05.2020 13:20
    Nije daleko dan kada će svi tržni centri zbog manjka prometa i trgovine preko interneta propasti i onda ćemo umesto prelepe livade i sportskih terana imati napuštenu propalu montažnu zgradu usred centra grada sa poplavljenim podrumom. Stvarno za svaku pohvalu gradskoj vlasti i opšteg stanja društva.
  • Bata

    22.05.2020 13:11
    I tako i dalje.....
    Zavadaju lrst u oko normalnom narodu,ovi iz gradske vlasti namerno zatvore svita podobija stanove i otvori i izda dozvolu!!!!Toliko brige o narodu za koji se toliko zalazu.Bagra i nepismeni podobnici rasturaju Srbiju kao da im je deda ostavio.I definitivno jesmo najprostiji,najguplji i najbahatiji od cele stare SFRJ i sve sto su pricali i pricali o nama je izgleda istina.I treba da zavrsimo kako slo zasluzili jer za bolje i nismo!
  • ooo

    22.05.2020 13:07
    Bez srama
    Moze li korupcija biti ociglednija kada se dozvoli upotreba objekta koji nema upotrebnu dozvolu, ... a nema je jer je ozbiljno falican.
  • Lex

    22.05.2020 13:02
    Za njih zakovi ove zemlje ne vaze
    kao i za sve sns-ovce
  • Oko Grom

    22.05.2020 13:00
    Komedija
    Pa metla je dozvolila
    Ko još gleda dozvole, dozvole ne gleda čak ni policija ona gleda članske karte i koji ste broj..
    ps. od sad će bit bitnija članska krta, negoli lična i pasoš zajedno !
  • ex chapman

    22.05.2020 12:58
    vrh vrhova
    alal vera Đenka! i hoće li sad neko da objasni zašto Promenada nije bila otvorena kad i ostali tržni centri? ili još bolje - šta se to promenilo pa sad može da bude otvorena, a onda nije mogla!
  • Lale

    22.05.2020 12:58
    Zasto na toj lokaciji nikada nista nije gradjeno? Zato sto je nekada neko pametan izmerio i proverio da su tu podzemne vode i zabranio gradnju...zatim dodjose ovi i ostatak price se zna
  • Jovica NS

    22.05.2020 12:51
    Slažem se da ne može da radi bez upotrebne dozvole ali sa druge strane sećam se da je grad prodao to zemljište za preko 100 miliona eura...da ne govirim koliko je još uloženo u izgradnju,otvoreno radnih mesta,ubiranje poreza...Po nekoj logici grad i država b trebalo da obezbede uslove za rad...ili nisam obavešten...
  • ozvalavljen

    22.05.2020 12:41
    Mouth saliva
    upravo obnevideh od srece
  • ns

    22.05.2020 12:39
    čim su se uključili u fulu klekla trafo stanica i ispao vodovod
    hvala
  • Joki

    22.05.2020 12:39
    @Ognjene
    Vladace dok ne umru, a onda ce njihovi potomci da nastave da vladaju. To je cinjenica. Pogledaj samo sta se dogadja. Seselj je ubacio svoj juniora da bude poslanik, Tomislav je ubacio svog juniora da bude gradonacelnik Kragujevca (ako se ne varam), cuo sam da je i Ivica na putu (ako vec nije) da ubaci svoj podmladak negde...
    Tako da, nece nigde otici. Ovde ce sve samo gore i gore da bude. Jer i ovo malo pametnih ljudi sto je ostalo, gleda kako da ode negde preko. Kada oni odu, ostace samo mulj i talog. Voleo bih da nisam u pravu, ali cinjenice "na terenu" govore drugacije.
  • Misha

    22.05.2020 12:38
    Sramota... Pa kome jos treba dozvola svakako....
  • Ja

    22.05.2020 12:30
    Kako to vec skoro 2 godine rade bez upotrebne dozvole?Kakva je ovo lakrdija?
  • Neoplanta

    22.05.2020 12:30
    Dobro, gospodja Zagorka Dolovac (ako nije mitski lik, nego osoba od krvi i mesa), neka odmah podigne optuznicu protiv odgovornih u gradskoj upravi, posto vec drugi put dozvoljava rad nelegalnom objektu, potencijalno opasnom po gradjanstvo!
  • ovca

    22.05.2020 12:26
    ...evo i stada
  • huy

    22.05.2020 12:22
    Dobrodosli u Banglades! Drzava u kojoj novobogati mogu da rade ama bas sve, dok siromasni cekaju 100 evra da bi platili racune, kupili ogrev i ako im ostane za 100 dinara kupili majicicu u Promenadi.
  • Ognjen

    22.05.2020 12:08
    Bravo! Cestitam! Bez upotrebne dozvole rade. E ovo moze samo u radikalskom svinjcu. I ovi primitivni politicari misle jos da vladaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna