Autor: 021.rs

Novi Sad
10.07.2020.
07:44 > 08:04
Troje građana povređeno je u tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
  • :/

    10.07.2020 09:03
    -
    Juce sam prvi put skretao sa Futoske ulice u ulicu Bate Brkica kod Sateliske pijace i bas sam se namucio da vidim da li biciklistickom stazom nailazi bicikl ili moped.

    Ugao pod kojim se skrece je jako ostar i preglednost je jako slaba.

    Nadam se da ce makar jedan biciklista ovo procitati i da ce mu spasiti zivot.
  • EU

    10.07.2020 09:03
    Svi ucesnici saobracaja su podjednako uzasni.
    Kao da se utrkuju ko ce kome vise napakostiti.
    Nenormalno, degenerativno okruzenje.
  • Pešak i vozač

    10.07.2020 08:02
    Zvera u mobilni
    Činjenica,
    pešaci su većim delom kada dođu na "zebru" ponašaju kao da su u tenku, ne gledaju čak ni da li nailazi vozilo koje skreće, niti se uopšte obaziru na saobraćaj.Novi propisi su im dali 9 života kao mačka, izuzetno su neosećajni sa tokom saobraćaja, nitii pomažu vozačima da prođu kada postoje uslovi već stupaju na kolovoz pa se ubi iako poštuješ brzinu da mu ne polomiš kičmu.
    Pešaci, niste jedini u saobraćaju, samo što vozač može da vas teško povredi i ne daj Bože usmrti,on je živ a vi......kako vam sudbina dala. Zato zbog OBOSTRANOG INTERESA, POMOZITE VOZAČIMA I RAZUMITE IH, prelazite pažljivo i drugoj strani pomozite da svi srećno dođu na odredište.
    IMA BAHATIH VOZAČA, DA, ISTINA, I TO DOSTA, MOBILNI DOK VOZE, CRVENO SVETLO JE ZA NEKOG DRUGOG, ALI da bi svi bili srećni, pogledajte malo, život je jedan. Hvala unapred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna