Autor: Danas

Novi Sad
27.01.2021.
11:44 > 12:17
Upravni sud u Novom Sadu ponovo je dao za pravo banatskim ratarima, koji su drugi put tužili Pokrajinski sekretarijat za dodelu zemljišta u Zrenjaninu na 30 godina firmama Tenis i Food planet.
  • Pravda

    27.01.2021 20:13
    Pojma nemate
    Pa ubedljivo najvise drzavne zemlje u cak 4 opstine(Coka,Kikinda,Zrenjanin i Secanj zakupljuje firma Coric agrar iz Basaida...
  • Jackie

    27.01.2021 13:14
    Državna bratija
    Ti Xy ili si tupan žešći ili si bot snsovski
    Drzavnu zemlju unazad decenijama drže i dobijaju isti ljudi bliski svim vlastima pošto imaju po ko zna koliko članskih kartica i imaju milione i nisu sirotinja pošto ništa ne plaćaju a to što si napisao bolje se pokri ušima i ne lupetaj već pogledaj koliko srbija ima državnog zemljišta i koliko su uspeli takodje malverzacijama u sudovima da i čak uknjize na sebe to jest otmu i ovo je komleksno pitanje koje vlasti u opštinama kriju i niko ni ne zna pravo realno stanje jer im to i sve ovako odgovara .....
    Tako da to nisu sigurno paori već zna se ko itd.
  • Xy

    27.01.2021 12:12
    Bravo
    Bravo za nase vredne i uporne paore.Budite uporni i hrabro, to su vase oranice i vas prostor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna