Autor: 021.rs

Novi Sad
12.04.2021.
21:47 > 21:55
Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) počela je radove na opremanju stambenog bloka za izbeglice u Futogu.
  • Masa

    14.04.2021 19:48
    Stan
    A kada ce rang listsa?
  • g pen

    13.04.2021 10:11
    Lala i Sandra su sve objasnili. A zasto je Lala u pravu? Zato sto sam video zabradjenog sa kokardom i M75 u rukama suvozaca.
  • ?

    13.04.2021 09:46
    Da li se proverava:
    da li oni koji koriste ovo već možda imaju nekretnine u HR i BiH ili su ih imali pa prodali?
    Pomaže se onima kojima se ne bi smelo pomagati.

  • NENA

    13.04.2021 08:45
    Lala i ostali
    Mislim da je Lala preterao sa paljbom, ali da je krajnje vreme da se izbriše status izbeglica, VREME JE. Prošlo je već više od 20 godina, ovde su rodjene nove generacije tih izbeglica.
    Do kad će da ih prati taj izbeglički kod? Zašto su oni različiti od ostalih koji žive u Srbiji od pre devedesetih. Pa 30 godina jedemo isti hleb, izbigllice mogu da dobiju, starosedeoci ne mogu, bez obzira na nasiju i pripadnost. Stvarno DOSTA sa izbeglicama
  • Nazad

    13.04.2021 08:37
    Posle 25 godina mi još uvek o njima. Svi su se skupili neki bolje od nas. Što grad ne ulaze pare u ulice i prolaze za koje je već i tužna. A u ostalom u vetrniku izbeglice stanove su dobila i deca izbeglica rođena u NS, roditelji uspešni privredni i vlasnici više nekretnina. Svi iz SNS. A naša deca....
  • Sirijci?

    13.04.2021 08:29
    Koliko tačno još generacija, decenija i vekova profesionalne izbeglice planiraju da čuvaju i koriste ovaj unosni status koji se izgleda i nasleđuje kao plemićka titula?

    Ratovi su odavno gotovi. Mir u zemljama odakle su traje duže nego kod nas (1995. naspram 1999).

    Imaju po 2 pasoša i koriste ih.

    Ne može se imati državljanstvo Srbije + status izbeglice.
    Ne može se biti na sve načine maksimalno integrisan pripadnik većinskog naroda, skućen, zaposlen, penzionisan, školovan, lečen... i imati status izbeglice.

    Zna se ko su izbeglice i kad taj status prestaje.

    A ovo je teška zloupotreba statusa izbeglice radi stvaranja lojalnih glasača.
    Ovim se lokalno siromašno stanovništvo dovodi u jako neravnopravan položaj jer njemu niko ne pomaže, niko ne poklanja stanove i kuće...
  • SANDRA

    13.04.2021 07:53
    Hm
    Koje vise izbeglice? Dosli pre 25 godina. Pa ako se niste snasli za ovo vreme, dzabe vam i taj stan. Moji su dosli sa 2 kofera 67godine i ko ih je pirao 92.godine da li sta imaju. A stvorili dosta. Radili pa zaradili..Izbeglice posle 25 godina!!!! Kako vas bre nije sramota. Pa i neka deca koja nisu izbegla nemaju krov nad glavom, sto njima , ne napravite stanove, nego placaju podstanarstvo papreno...Koliko ste se ugradili? A pod 2..U Futogu bolje da ste put zavrsili kroz stari Futog a ne stali na pola. Pa to su mahom vasi glasaci( mada se i oni bude)..Nista nisu od vas dobili a 30 godina za vas glasaju...Zato sto cute...Samo neka su njihovi na vlast...Ne moraju nista ni da dobiju od svojih para...E moji Futozani...Vredan narod...al...dzabe...
  • Goxns

    13.04.2021 07:18
    @lala
    Vidim kako si tolerantan, oterao bi sve koji su dosli, samo jos stavi kukasti krst na rame i pusti brčiće. Koliko samo kompleksa kulja iz tebe, žao mi te je što se tako osećaš, ali to je tvoj problem. Uživaj
  • Lala

    13.04.2021 01:15
    Dokle više
    Aman dokle više da od usta odvajamo za te izbeglice. Rat je završen nake se vrate od kuda su došli. Dosta nam je više njihovog arogantnog i nezahvalnog ponašanja, njhovih uvreda i ponižavanja prilikom svakog kontakta sa njima. Ovo je Vojvodina ovde se poštuje drugi bilo koje vere ili nacije da je. Ako im je savest čista što da se ne vrate odakle su došli ali im ruke sigurno nisu čiste nego su im do lakata u krvi, pa ne smeju da se vrate jer bi brzo na sudovima završili tamo nego moramo mi da ih trpimo i izdržavamo ovde. Aman dokle više!
  • Bbb

    12.04.2021 22:20
    Www
    Stanove su dobili clanovi sns-a!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna