Novi Sad
11.07.2011.
08:52 > 08:54
Građani Novog Sada mogu da učestvuju u poboljšanju turističke ponude grada tako što će da glasaju i predlažu objekte i znamenosti za koje smatraju da imaju potencijal.
  • @Frizzle - da li je moguće...

    14.07.2011 13:14
    Optimista sa iskustvom
    Verovatno ste vec culi da je pesimista bivsi optimista, a kad Vas zmija ujede onda je i guster zverka!!!
    A tuzno je da tuznije biti ne moze. I neka Vam i svim generacijama koje dolaze ostane bar deo tog optimizma, jer bez njega necete moci menajti ovaj svet.
    O keju, bulevarima i drugim uspesima cete i sami saznati dovoljno i moci formirati svoje misljenje. Kad, tad.
  • ns

    12.07.2011 23:21
    Turisti ne veruju svojim očima
    da su ti redovi oko SUP-a zbog pribavljanja ličnih karti i pasoša!!!!!!!!!!!!

    Svima će pričati kad odu kući šta su videli i ne mogu da poveruju da se kod nas zbog lične karte stoji u redu u dve ulice POLA NOĆI!!!!!!!!

    Pitaju "Pa ko je to tako organizovao?"
    Rekli smo im da ima divnih mesta u Novom Sadu, i uverili su se ali ovo će im ostati nezaboravno!
  • Frizzle

    12.07.2011 11:07
    da li je moguće...
    ...da na apsolutno pozitivnu vest stignu sve do jednog apsolutno negativni komentari?!
    Šta to znači? Sve dok ima nešto što ne valja, šta god da se desi, pominjemo samo to što ne valja...?
    Meni je to pre svega tužno, kada neko ima takav pogled na svet, da je večito nezadovoljan. Jer život je uvek i lep i ružan... sve je stvar pogleda. Posebno što je u NS i dalje više lep nego ružan. Evo ja se, evo recimo, radujem novom keju, novim bulevarima, Exitu, itd.
  • novosađanka

    11.07.2011 13:11
    imamo mi
    Stvarno su redovi ispred SUP-a postali NS-brend, jer sumnjam da bi igde drugde građani pristali da TREĆU godinu zaredom stoje u onolikim redovima
    kao blesavi i smotani novosađani.
    Dunavom prvo treba povezati Sremsku Kamenicu i Futog, Begeč, Čerević sa NS, pa tek onda dalje, i sa Hrvatskom.
  • ns

    11.07.2011 12:11
    novu suvenirnicu recimo, atrakcija i po, nigde nema takve suvenirnice!
  • 11.07.2011 10:56
    ZANIMLJIVO TURISTIMA
    Red ispred Supa, blokade poljoprivrednika, taksista, divan ukus, miris i boja vode iz vodovoda posle svake kise, lepo obelezena na putu parking stajalista, ljudi kod kontejnera, urbanisticki izgled Novog Sada zadnjih godina, i haj haj imamo mi mnogo toga s cim mozemo da se dicimo i ponosimo.
  • nepoznati

    11.07.2011 10:50
    uz pomenute redove i skupljace, ima jos divnih atrakcija po gradu, recimo divni krateri po ulicama, to retko ko moze da ponudi jos bi se svasta moglo ponuditi... i kao sto rece komentar pre mene mi smo stvarno atrakcija
  • 11.07.2011 10:41
    Štrand!
    Za početak promenite ono wellcome na Štrandu. Kao prvo piše se Welcome, sa jednim L, a kao drugo wellcome ima prilično vulgarno značenje.
  • Čekač

    11.07.2011 10:02
    Fantastičan predlog!
    Treba stranim turistima omogućiti da vide primer kakoje ovaj narod ovde trpeljiv i poslušan, a ne da kao što su oni, da za tako nešto odmah protestuju po ulicama svojih gradova i zahtevaju ostavke!
    Ovo je prava slika naše (novosadske) stvarnosti, upravo ti redovi! Atrakcija za strance, isto kao i zaprežna vozila sakupljača sekundarnih sirovina, po sred Bulevara, i to u po bela dana!
    Ma mi smo ti atrakcija, hehehehee...!
    :-)
  • milojko

    11.07.2011 09:30
    predlog
    Treba ponuditi nešto,po čemu smo nadaleko poznati,a strancima ,da je to nepoznato,a veoma interesantno...Recimo, noćno obilaženje redova ispred SUP-a na Bulevaru,u Kraljevića Marka,kao i ispred ,ostalih pol.ispostava.Pošto je to već višegodišnja tradicija(čekanje u redovima),a ne vidi se skorije rešenje istog,mnogim turistima bi takvo iskustvo bilo nezaboravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna