Autor: 021.rs

Novi Sad
10.06.2021.
21:30 > 22:18
Knjiga "Antibirokratska revolucija" Nebojše Vladisavljevića predstavljena je večeras u Novom Sadu, a tokom promocije govorilo se o "ostavinskoj raspravi" koju su ovi događaji izazvali.
  • Nije antibirokratska

    11.06.2021 11:57
    To nije "Antibirokratska revolucija" jer je samo zamenila birokrate.
    Manipulacija masama već od samog naziva počinje.

    I nije to nikakva spontana revolucija, nego organizovani državni udar kojim je Milošević prigrabio 4 glasa u federaciji od 8 glasova i time prouzrokovao raspad YU.
    Šta, su Slo, HR i ostali trebali dopustiti da im Zloba i Mira odlučuju?
    Na kraju je ovaj bračni par i samim Srbima dosadio.

    Posledice:
    Pre nego su se počele osećati posledice Jogurt revolucije, Vojvodina je po razvoju i standardu bila rame uz rame za Hrvatskom i siromašnijim zemljama Evropske zajednice - Grčkom i Portugalom. Srbija je bila na nivou Turske.
    Danas je vojvođanska prosečna plata ispod proseka Republike Srbije i nekad nerazvijene Crne Gore.

    Od bogate do ispodprosečne regije.
  • Dragan

    11.06.2021 09:06
    Ah
    Komuno ,klero fašisti u SFRJ su pokušali ono što je u Nemačkoj uspelo.Naime u rajhstagu su se svađali komunisti i socijal demokrati.Adolf dočekao svojie vreme.Kod nas su kroz "diferencijaciju" delili na mi i oni.Devedesetih se administracija popela za 60%.Samo policije je bilo 120.000 u Srbiji. Kertes, Šolević su se lepo napunili novcem od UDBA i postavljanjem direktora. Samo otcepljenje od nazovi Srbije je dobro.Nas je više poštovao Beč nego ikada Srbija.
  • Ime

    11.06.2021 02:16
    Najkrace: anslus
  • Laci

    10.06.2021 23:08
    Totalno neinteresantno
    Po broju komentara izgleda da ova tema "pleni" isto kao i " analiza izgradnje metroa u starome Rimu". Pitam se da li ucesnici ovakvih skupova placaju sami zakupninu prostora za iste, ili i to ide opet od nasih novaca.
  • Pedjja

    10.06.2021 22:59
    Komunjare
    Etablirane jugokomunjare protiv srbokomunjara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna