Autor: 021.rs

Novi Sad
15.07.2021.
15:25 > 08:37
Postoji lokalpatriotizam, a onda postoji i nešto što bi se moglo nazvati kvartovskim patriotizmom.

Komentari 155

  • Kimi

    03.10.2021 22:29
    Samo ne Adice
    Zasto niko nije komentarisao onaj uzas od Adica? Onu propast od raspalih ulica, smeca,nigde nicega nema osim mikromarketa u kojima imas po 2 sapuna da biras, odsecenosti od svega, samo linije 6 na svakih sat vremena, ovog cistog horora od zgrada u kojima ja ne znam vise ko zivi osim ponekih nesrecnih studenata valjda, sto se grade poslednjih godina?
  • Košava sa Dunava

    23.07.2021 12:31
    Najlepši deo Novog Ssda je staro jezgro grada tj.ulice oko Riblje pijace gde još uvek ima kuća sa velikim ajnfort kapijama i gde nema novih zgradurina!!!
  • Nikola

    23.07.2021 12:24
    SlanoBarac
    Najlepše i najmirnije to vam je moji Novosadjani na SLANOJ BARI.
    puno zelenila,dvorišta,mirnih i srdačnih ljudi. Manite se solitera,gužvi,parkinga?,svadja
    Budite opušteni i volite se...
    ŽIVELA SLANA BARA i SLANOBARCI
    ŽIVEO I FK. PROLETER sa Slane Bare
  • Mikimaus

    23.07.2021 08:14
    Limanac
    Najgori soj novosadjana su limanci
  • Jasmina

    22.07.2021 17:43
    Liman-Sajlovo
    Od betona, guzve i buke sa Limana preselimo se na Sajlovo, e tu je zivot! Vracamo se prirodi (koliko-toliko).
  • Nemanja

    21.07.2021 00:12
    Najlepši grad
    Grad Novi Sad je najlepši grad u celini. Svaki kvart ima svoju istoriju, svoju priču i svaki kvart je na svoj način lep i bitan. Bronks je dvorište sa dušom, sportski nastrojeno. Ulaže se u omladinu i zdrav život. U njema nema mesta narkomaniji i narkomafiji!! Dovoljno od nas!
  • Liman 1234

    19.07.2021 16:03
    @Лиманац (laznjak)
    Derane, nemas ti pojma o tome sta je pravi Limanac. Pravi Limanac je pre svega apolitican, treba da brine o svom komsiluku i svojoj zgradi, za lokalne kabadahije i politiku treba da ga je bas briga. Pravi Limanac uziva na Strandu i prica sa ljudima, ne mrzi i ne vredja nikoga. Pravi Limanac nije ni zut ni plav ni crven, on je pre svega dobar covek, a u tudja ubedjenja ne ulazi. Eto, to ti je pravi Limanac a ti to nisi, ti si samo odraz onih drugih u ogledalu. To sto vredjas druge da su SNS ili sendvicari nije osobina Limanaca, zamisli da ti je komsija, tako bi ga i na hodniku vredjao? Isti su oni koji su botovi za SNS i zute, samo sto ovi prvi to ne kriju a drugi botuju nesvesno. Mani se ti svadja, sad ce lepo vreme pa se vidimo na Strandu. :):)
  • Ogi

    19.07.2021 13:38
    Bolje pitanje je: Koji kraj u gradau ima najvise SNS sljama?
  • Mastodont

    19.07.2021 12:02
    @dijasporac
    Čekaj malo, hoćeš da kažeš da se od svih delova Podbare tvoje već klimavo ubeđenje o kvalitetu života u tom delu grada se zasniva na životu u Kosovskoj? Pa to je jeziv kraj čak i po standardima Podbare, i pre 30 godina smo žalili siromašne studente koji se od čitavog Novog Sada tu skuće... Biće da te je senilna demencija konačno dotukla, nije ni čudo što ti toliko znači da ostavljaš komentare ovde - ovo ti je verovatno poslednji prozor u svet izvan staračkog doma.
  • Teodosije III

    19.07.2021 07:58
    Pre 20 godina sam pobegao iz Radničke, gde mi je sve bilo na 5 min, u Kamenicu i uživam.
  • Лиманац

    18.07.2021 20:12
    @Cinjenicno stanje
    Чињенично стање је да пуцате по шавовима, па довозите аутобусом чланство из целе Србије на митинге поклонству вођи.
    Где су вам Новосађани, срамота их, да их препознају комшије?
  • posmatrač

    18.07.2021 17:52
    Bravo "dijasporac"!!!
    Svaka ti je zlatna i pametna.
    U NS se sve završava na kraju da li si dođoš ili nisi...ništa drugo nije bitno...
    Toliko licemerja i balkanštine ima samo u N.Sadu jer se predstavljaju kao evropejci a sa druge strane ne podnose nikog sa strane bez obzira kakao on bio. I još nešto, toga nema, nema barem u tolikoj meri u omrznutom Beogradu.....




  • Cinjenicno stanje

    18.07.2021 14:17
    @fejk Limanac
    Drugar, svaki put kada ti i tvoji napisete sendvic foru jedna osoba se prijavi za clanstvo u SNS-u. Toliko ste dosadili.
  • Нс бој

    18.07.2021 13:22
    Цео град уништен и без паркинга и зеленила.Некад је цео град био савршено место,данас само трка,стрес,гужва.Мало још Ново насеље личи на нешто ал не још дуго.Лиман некад места за паркинг колко хоћеш сад катастрофа,а на најбољем месту се налази,јако лепо урађен.Подбара се тренутно уништава а део према центру не личи ни на шта,све набацано.Адамовићево,Видовданско и Мајевица су моји фаворити
  • Лиманац

    18.07.2021 12:19
    @Овај што се представља као ј
    Прави Лиманац је само онај Лиманац, који је против СНС сендвичара!
  • Nn

    18.07.2021 11:17
    Ako pitate agente za nekretnine, reci ce vam da su liman 1 i liman 2 najskuplji, pa tek zatim slede ostali delovi grada. Svakom je svoj deo i deo gde je odrastao najlepsi. Najhumaniji deo je Novo Naselje, siroke ulice, dvoriste, parking, zelenilo, pesacka staza, biciklisticka, travica pa tek onda saobracajnica. Nije da cim izadjes iz grade naletis na autobuse i automobile. Raskrsnice pregledne, a ne kao u drugim delovima gde je uz raskrsnicu izgradjena zgradetina.. Zgrade ne gledaju jedne drugima u prozor. Za porodice sa malom decom idealno. Sto se investitori ne ugledaju na taj stil
  • ××

    18.07.2021 10:44
    Ovaj "Limanac" sto proziva ovde sve za sendvice je jedan od onih Limanaca sto prodju pognute glave.
  • Лиманац

    18.07.2021 09:39
    @Овај што се представља као ја
    Не каљам ја ничије име, износим своје ставове. Перфидан покушај замене улога и некаквог имитирања само је још један у низу покушаја да ме увредите, толико о вашој толеранцији. Јер одсуство креативности и контрирање на нивоу другог разреда основне... Но, добро, боље и то него „СНС сендвич кифла укусно” хумор, бар си ме мало заинтригирао за разлику од особа које користе горепоменути метод.
    Не разумем само чему све ово када мој први кометар није био уперен ни против кога, напротив. Напоменуо сам да би Лиман био још боље место за живот да је, у потпуности, изграђен плански и да није на делу наруживање изгледа зграда. Неки су ме због тога напали, да ли због сујете или јер су се препознали. Касније си се ти појавио са неким причама о жутима, сендвичима и кифлама и направио пометњу, па сте тако разменили увреде иако сте на истој страни, хахаха. Да не буде забуне, више се нећу оглашавати у коментарима на ову анкету, а ти пиши шта ти је воља.
    У принципу: крај меча, 1:0 за мене захваљујући аутоголу противника који се представља као ја. Уздравље!
  • Lemi

    18.07.2021 09:09
    @dijasporac
    Udavi ljude, dosado jedna.....
  • Xyz

    18.07.2021 08:16
    Xyz
    Liman država.
  • dijasporac

    18.07.2021 00:19
    @Podbarac Original
    A kako bi me znao? Dao sam ime, prezime i adresu ovako javno na portalu?

    I za sve dusebriznike kojima smeta sto ja iz dijaspore dodjem na "vas" portal ( portal je vlasnistvo zaposlenih na radiju koliko znam a ne "vas"), pazi kad sam ja duze ziveo u Ujvideku nego ove junose koji mi spustaju sa "deda", ako je on sa 35 recimo klinac, ja sam 41 godinu ziveo u tom gradu. I dan danas placam porez gradu na stan u Kosovskoj, placam i neki pausal za radnju ( da, cika dijasporac je zaradio i srpsku peMziju pored kanadske koju trenutno zaradjuje), imam u tom gradu i sahranjene pretke i pretke koji zive, imam nesto jos preostalih prijatelja (neki su izgunuli a mnogo vise se raselilo po belom svetu i ostavilo taj grad vama koji i dalje broje dodjoska i nadjoska krvna zrnca) , imam uspomene i secanja. I zasto bi onda neki bilmez meni branio da dolazim i komentarisem na portalima iz grada gde imam mozda i mnogo vise nasledja nego on?
  • Лиманац

    17.07.2021 21:56
    @Овај што се представља као ја
    Не замерам ти што се представљаш као ја, само нам немој каљати име!
  • Лиманац

    17.07.2021 19:56
    @Овај што се представља као ја
    Љубим руке, знаш како се каже: „Ко другом јаму копа...”

    На увреде осталих који су незаинтересовани за заједничке делове зграде нећу ни да трошим речи. Јер логика критиковање непланске (надо)градње = СНС...

    Ето теби сад па одгонетните ко је ко и ко чије име користи.
  • Лиманац

    17.07.2021 18:23
    @Ogi
    Еј друг, канда си ме побркао за оног бешчасног патријоту, који каља име Лиманцима.
    То што пишем ћирилицом, не значи да сам он, као што има и више никова Лиманац латиницом.
    Ок?
  • Nemanja

    17.07.2021 12:33
    @dijasporac

    Evo deda ja sam živeo u skoro svim bitnim delovima Novog Sada i jedna stvar je jasna: ko ne misli da je Liman objektivno najprijatniji deo grada za život taj je ili neobavešten ili glup, a ti se uklapaš u oba.
  • Podbarac Original

    17.07.2021 11:32
    @ dijasporac
    Oduvek sam se cudio ljudima koji su otisli preko pa dodju ovde da nam sole pamet,a ti spadas u takve,ako si uopste preko negde,sa Podbare nisi sigurno,znao bih te.To nasi-vasi,dodjosi-starosedeoci je pocelo intenzivno jos za vreme SFRJ a ratovi su doprineli da to bude izrazajnije.Uglavnom,niko ne pravi problem ako se dosljak ponasa i prilagodjava sredini gde je dosao.Pa da pitam ja tebe-da li u Kanadi mozes da kupis plac i sazidas kucu bez dozvole,ogradis javnu povrsinu koliko tebi treba,na divlje se prikljucis na struju koju krades,kao i na vodovodni prikljucak,parkiras gde hoce,lepis slike npr.Ratka Mladica i Radovana Karadzica po Torontu i postanes neki sekretar mesne zajednice ako si nesposoban a ako si sposoban odmah si gradonacelnik ili bar predsednik skupstine grada,kao npr.u Novom Sadu i to posle samo par godina boravka.Uz to redovno je pljuvanje po starosedeocima da su neljubazni,namcori,nesposobni,neobrazovani i da se grad treba prilagoditi vama koji ste dosli.Jel znas bilo gde u Svetu da je tako bilo a tice se bilo kakvih dodjosa,a domah cu ti dati odgovor-NIGDE NIKADA.A lepo je sto si glasao za Podbaru,vrati se kod nas ako ti Kanada ne valja.
  • Zare

    17.07.2021 09:23
    Ko je imao pameti ili srece a verovatno oboje, zivi u privatnoj kuci u Almaskom kraju koji jos uvek donekle lici na nekadasnji Novi Sad. Dakle Podbara.
  • Bosančina

    17.07.2021 07:20
    Čenej i Pejićevi salaši.
  • @ GGB 16.07.2021 • 2

    17.07.2021 03:38
    !?!?
    "Grba ima najbolje kafane u gradu, jebiga istina je. Svaka čast Limanu na kafani "Pod vrbom".."

    Ma šta kažeš, e al me nasmeja....još pamtim šok kad sam, 70-tih zalutao u "čuvenu" kafanu "London", pa isto "čuvene" kafane Bosna u Lasla Gala pored koje sam prolazio bezbroj puta, tako je i ta pomenua Vrba "čuvena" i "dobra"...prolazio sam pored i nikad ali nikad nisam ni poželeo da sednem tamo....
  • Ogi

    17.07.2021 01:10
    @Лиманац
    A vi PatriJote ste uvek sigurni kada imate na meti Zute. A sta ako imamo i komuniste protiv vas patriJota? Kako cete njih da targetirate?
  • Ђорђе Ивковић

    16.07.2021 23:33
    Најгоре
    ...је бити дођош међу дођошима. "Отиђите" у Јуник или тако негде и доживећете такво искуство.
  • GGB

    16.07.2021 23:28
    Grba ima najbolje kafane u gradu, jebiga istina je. Svaka čast Limanu na kafani "Pod vrbom". I dalje je ovde bolje. RIP "Sana" ostaćeš nam u srcima!
  • /

    16.07.2021 22:47
    /
    @dijasporac
    pa ti si kucao da si otisao zbog novih novosadjana. nemoj sada izvrtati.
    ne pitaju novosadjani kada si dosao vec bas novi novosadjani da bi se usektasili sa svojima.
    imao sam slucaj kod kamenoresca da me je pitao odakle sam bas zbog cene koju da mi ponudi

    vrati se
  • dijasporac

    16.07.2021 22:20
    @Bojan
    Pazi Limanac, kada je 43% stanovnika ovog grada gde zivim rodjeno van Kanade, ista situacija je i u Smorontu, samo neka vukoyebija kao sto je ono selo sto je nedavno izgorelo u pozaru zbog vrucina ima apsolutno vecinske stanovnike koji su rodjeni u Kanadi. Mozda rodjeni Kanadjani o nama dodjosima mogu da misle da im uzimamo 'leba, da im kvarimo domorodacku kulturu, da su oni sasvim nezasluzeno kamiondzije ili drvosece a dodjosi lekari ili inzenjeri... mogu sve to da misle ali ne smeju ni pod razno da kazu ili, ne daj boze, da napisu na nekom portalu koji je adekvatan 021.rs. I to je osnovna razlika, mozes u svojok kuci i u svojoj glavi da zamisljas st hoces ali ne trpi se netolerancija ka drugima bili oni druge boje koze, drugih religijskih ili seksualnih opredeljenja, bili rezidenti Kanade od pre 6 sati ili od pre 350 godina.

    A u Novom Sadu je uglavnom onako kako sam opisao u prethodnom postu, kad ne mozes da istrpis sto neko ume da resi Ojlerovu diferencijalnu jednacinu a ti nemas ni mojma sta je to, ili ako on ume da odsvira Bahovu tokatu a ti mislis da tog Baha znas sa svadbe u Veterniku, kad ne mozes da istrpis castices takvog lika sa "dodjos' i bice sve to negiramo, postaces vredniji.

    Limanac, a jel si ti dodjos u prvom kolenu? Tata ti odrastao pod Grmecom pa posle dobio socijalisticki stan na Limanu? Dodjosu :)
  • Koska pfc

    16.07.2021 21:00
    For life
    Šarengrad !
  • Bojan

    16.07.2021 20:15
    @dijasporac
    Mogu samo da zamislim koliko su isključivi prema pridošlicama postali oni Kanađani koji su imali tu nesreću da tebe upoznaju u onim retkim situacijama kad te familija pusti u šetnju.
  • dijasporac

    16.07.2021 19:24
    Citajuci komentatore zapitas se sta je pripadnost jednom gradu, cemu to sluzi (jel se maze na hleba, moze li od toga da se zivi?), sta je "nadjos" i "dojos" i da li to nekako kvalifikuje u pozitivnom ili negativnom slimslu tu jedinku?

    U LK mnogima stoji kao rodno mesto Novi Sad no to ih ne cini ni pametnijima, ni kulturnijima, ni obrazovanijima, ni vrednijima u bilo kom pogledu od onog kome u LK stoji da je rodjen u Drvaru ili Vranju, naravno ako je taj Torbica u stvarnom zivotu bolji od Boskica Mladjeg kao covek, udarnik i komunista.

    Nigde, bas nigde nisam video toliku dozu iskljucivosti kao u rodnom mi gradu, svaka prica pocinje ili se zavrsava sa pitanjem "ciji si, kad su tvoji dosli u NS" i na osnovu toga se covek razvrstava u pozitivne ili negativne. Vrhunska diskfalifikacija je kad neko kaze "On je dodjos, njegovi su iz Bosne/Like/Sumadije", tad svaki argument pada u vodu, nema veze sto je taj "dodjos" pametniji, obrazovaniji, uspesniji, lepsi, jaci, ima lepsu zenu, vozi bolja kola, bolje skija, postavio je visa fotografija sa evropskih destinacija na svoj facebook... nema veze sve to, diskfalokovan je samo kad se kaze "dodjos", to je kvisko svih nas frustriranih komparacijom sa nekim ko je u necemu bolji ili "bolji".

    Neverovatan grad, neverovatni ljudi...

    I sta ti Limanci hoce? Da njihov deo grada bude najbolji? Mozda ali u njihovim vlaznim snovima o tome kako ce pobediti Podbaru.
  • dijasporac

    16.07.2021 19:04
    Glasao. Naravno za Podbaru, svako svome jatu. A sasvim razumjivo je da najvise glasova ima Liman, tamo zivi najvise gradjana Ujvideka, no covek im moze i oprostiti neznanje, neki od njih se nikad nisu makli iz tih lego kockica.
  • Лиманац

    16.07.2021 18:31
    @Ogi
    Види друже,
    Лиман је показао да је “жут”, мада увек има изрода проданих за кифлу и сендвич.
  • @purgerKlisa

    16.07.2021 18:26
    “bogataši ne žive u stanovima
    moj glas ide Klisi ;)”

    Pa, kada si sa Klise!
    :)))

  • ARMAGEDON

    16.07.2021 18:15
    REFERENDUM
    Neki od navedenih kvartova bi trebalo da pokrenu referendum da se spoje sa Beogradom, tamo i onako ne žive Novosadjani!
  • Podbarac Original

    16.07.2021 15:40
    NS beton komerc
    Nijedan deo grada ne lici vise ni na sta,svi su izbetonirani i unisteni.Na Podbari sam skoro 50 godina,maltene veci deo zivota,od nekada seoskog dela grada sa kucama i po kojom zgradom u Kososvskoj dosli smo na ulice kao kanjoni,bez parkinga,zelenila,trotoara,nijedne izgradjene skole,vrtica,ambulante ili parka,povecanjem gustine naseljenosti i gubitkom elementarnih uslova za zivot.Moras biti stvarno moron da platis 1700 eura po kvadratu u ulici sirine 6 metara u gradski autobus ti prodje pored terase.Vecina kuca je srusena,one preostale ce biti u narednom periodu ali ljudi vole da zive kao pacovi i ne pitaju puno,samo kupuju i dolaze.,ovako je u mnogim krajevima grada-Grbavica,Detelinara,Telep,pocela i Salajka.Podbara je obican svinjac,cak su i smrdljivi kontejneri na sred ulice.
    Ono sto mnoge vezuje za neki deo grada su druga vremena,navodno lepsa kao i odrastanje u tom delu i druzenje,to postijem pa ne bih polemisao koji je kraj najbolji za zivot,svi mi imamo svoje misljenje.
    Jedini autencian lokalpatriotski deo grada je Blok I Kvart,ko zna o cemu pricam sve mu je jasno.Inace najradje bih ziveo u Sremskoj Kamenici.
  • Marko

    16.07.2021 14:10
    Blok je broj 1. Svi ostali se poređajte posle nas kako želite :)
  • Aškaliii

    16.07.2021 12:10
    Aškalii
    Adice su zakon za sve.
  • Sabit Memedoski

    16.07.2021 11:55
    Sabit Memedoski
    Za mene je Rit najbolji!!!
  • Ogi

    16.07.2021 11:54
    @Лиманац
    Jel kifla za SNS sendvic tostirana i hrskava ili je ovaj put meka kao dusa?
  • Podbarac

    16.07.2021 11:51
    Glasao
    Ajd' pogađajte za šta?

    Mada ruku na srce, stara Podbara polako ali sigurno nestaje - a kuće/bašte/dvorišta menjaju soliteri - sve bez parkinga, drveta, kučeta i mačeta...
    A kad sam ja bio mali, parkirao je na ulici, samo onaj koji je 'teo da mu komšija vidi nov auto ili kad nekom neko dođe u goste.

    A i nije bilo interneta - morao si da odeš do komšije u kuću ili kafanu na kafu.

    Tolko.


  • Liman

    16.07.2021 11:30
    Hm
    United states of Liman. A mrve i ostali mogu samo da nam zavide. Loosers
  • Vlada

    16.07.2021 10:49
    Ja ne znam šta fali ljudima koji tvrde da je najbolje živeti u Zmaj Jovinoj. Živeo sam dve uličice od Trifkovićevog trga, taman dovoljno zaklonjeno od buke, i opet je čak i dotle ponekad dopirao rezidualni haos od centra. Mogu samo da zamislim kako je u Zmaj Jovinoj vikendom, ili kad je neki koncert, ili kad čergari s trubama krenu da terorišu za novogodišnje praznike. Ajde oko Dunavskog parka to ima smisla, ima lepih zgrada i položaj je sjajan, ali u Zmaj Jovinoj živi samo onaj ko iz nekog razloga nema drugog izbora.
  • sinisa nikolic

    16.07.2021 10:46
    Nisu svi delovi.
    Nema SR.Kamenice sa okolinom na spisku najbolje za zivot,mir,tisina,ladovina blizu centra a ima malte ne sve kao centar grada,pre sam ziveo na Podbari,Detelinari,Limansad sa u Kamenici Cardak naselje 20god sam tu i super je.
  • pape

    16.07.2021 10:45
    E pa...
    Nemanja, svaka čast za koment! Ovaj Limanac, pravopisni gotičar, je možda i najveća botina na ovom portalu.
  • /

    16.07.2021 10:43
    /
    @ha ha
    naravno da su u papucama kada su kod svoje kuce.

    da li si ti?
  • Детелинара

    16.07.2021 10:24
    ...
    Због чега сте ставили Авијатичарско и Детелинари одвојено?
    Авијација јесте далеко, али је миран крај, одличан за одрастање клинаца. Има зеленила, баскет терена. Старе, одличне зграде којима ове нове не могу да присмрде по квалитету. Гомилу типских кућа одлично дизајнираних. Свако своје воли и хвали. То је нормално. Што каже један другар-Лиманци слушају панк. Детелинара живи панк.
  • Slika grada

    16.07.2021 10:05
    Nered kod spomenika na keju
    Ako znamo da je na keju kod spomenika žrtvama racije dozvoljeno okupljanje, skrnavljenje, bacanje i ostavljanje smeća, muzika do pola noći ( bez poštovanja prema žrtvama) to govori o onima koji vode brigu o gradu. Kako je tamo tako je i sve ostalo u gradu. I zgrade lošeg kvaliteta, i nedostatak parkinga i zelenila... sve to dobija dozvole u gradskim preduzecima.
  • ha,ha,ha

    16.07.2021 09:51
    Ha, ha, ha
    Čim vidim seljake sa papučama na ulici i cigaretom u ruci, odma mi dođe da se odselim iz ove seljane.
  • Ns

    16.07.2021 09:49
    Cccc
    Ja sam telepcanin i do 2000 bio je najbolji za zivot pogotovo za decu sad nemaju gde da se igraju jer od porodicnih kuca napravljenje zgrade i niko igralista ne pravi . Trenutno je najbolje adamovicevo naselje i centar iza banovine prema maksima gorkog
  • Nemanja

    16.07.2021 09:45
    @Лиманац

    Još samo da nema vas klošara koji pola dana botujete, a pola dan žicate pred radnjom dok zagledate tuđe fasade...
  • Neimar blokovi

    16.07.2021 09:41
    Gde je human zivot
    Svi delovi gde je nekad "Neimar" gradio su odlicni jer su projektovali ljudi koji su znali sta je potrebno za udoban zivot. Kvalitetne zgrade od fasadne cigle, parkinzi, zelenilo, travnjaci, decija igralista. To sigurno nije Grbavica i Nova Detelinara a ni drugi delovi grada gde su urbanisti poslednjih 25 godina dozvolili gradnju kokosinjaca, bez parkinga i prostora oko zgrada a naplacuju kvadrat stana kao da je od suvog zlata. Gledate komsijama u prozore i terase, sat vremena trazite parking i sl. Ovi sada, dosli iz kokosinjca pa tako i projektuju. Očaj od grada.
  • Mm

    16.07.2021 09:36
    Mm
    Stari grad,bez konkurencije!
  • Đorđe

    16.07.2021 09:29
    Podbara
    Podbara do Gundulićeve je definitivno najbolji deo grada,bukvalno produžetak pešačke zone,imate sve na par koraka,jako je bitna mikro lokacija,i što je najvažnije nije prenaseljena,i ljudi su nekako svoji-urbani gradski likovi,koji znaju šta je pozorište,kafanica....Podbara definitivno
  • mm

    16.07.2021 09:23
    da
    NASELJE DEPRESIJA ili liman 5 prava stvar i naziv kaze lepo
  • Cena

    16.07.2021 09:09
    Najskuplji je Liman 1, zatim Liman2, zatim Spens, zatim Centar, zatim Liman 3 , pa Liman 4. Moze da se proveri cena u katastru po m2. To sto su najskuplji ne mora nista da znaci a i moze. Inace, najlepse je organizonano i planski gradjeno na Novom Naselju, to je naselje za porodice sa decom.
  • Jonny

    16.07.2021 09:08
    Pridružujem se gomili drugih komentara.

    Nekada Liman ili Novo Nasalje, su bili baš lepi.

    Ali sad su uništili moj grad, investicioni urbanisti.

    Bez ulaganja u infrastrukturu, ovu siledžijsku gradnju grad neće moći da podnese.
  • Bane

    16.07.2021 08:48
    Bane
    Glasam za stari grad!Sve ostalo je...??? Uostalom nebi bilo toliko skupo ziveti tamo da nevalja!
  • Bane

    16.07.2021 08:42
    Bane
    Glasam za stari grad!Sve ostalo je...???
  • Jovanka

    16.07.2021 08:38
    Hmmmm

    Mnogo lakše bi bilo da je pitanje formulisano: koji je najgori, najlošiji kvart? Mislim da najboljeg nema, čak ni oni kvartovi što su bili dobri, u poslednjih 5-6 godina su izobličeni i postali nehumana mesta, koja služe isključivo za sticanje profita invistitorima. Nema tu N od Novog Sada...
  • L

    16.07.2021 08:11
    L
    Ubedljivo stari grad! Zmaj jovina i Dunavska sa parkom! Sve ostalo je.....?
  • sasa

    16.07.2021 08:09
    najeb*smo
    ..... bio liman ...
  • Yoe

    16.07.2021 08:06
    Yoe
    Svako ce da glasa za svoj kraj stoje i normalno! Ali treba biti iskren i posteno reci dasu strogi centar i jodna banja najbolji za zivot.
    Imao sam priliku da boravim po par dana u tim delovima grada i mogu vam napisati samo dasam se osecao kao dasam u inostranstvu na odmoru!
  • Djordje

    16.07.2021 08:06
    Adamovicevo!
    Adamovicevo naselje je jedan od najlepsih kvartoca, zbog divnih predratnih kuca koje se tamo nalaze, puno zelenila, dvi odrzavaju baste. Ali investitori vec uveliko devastiraju ovaj kvart i od njega isto nece nista ostati.
  • Yoe

    16.07.2021 08:03
    Yoe
    Svako ce da glasa za svoj kraj stoje i normalno! Ali treba biti iskren i posteno reci dasu strogi centar i jodna banja najbolji za zivot.
    Imao sam priliku da boravim po par dana u tim delovima grada i mogu vam napisati samo dasam se osecao kao dasam u inostranstvu na odmoru!
  • Yoe

    16.07.2021 08:02
    Yoe
    Svako ce da glasa za svoj kraj stoje i normalno! Ali treba biti iskren i posteno reci dasu strogi centar i jodna banja najbolji za zivot.
    Imao sam priliku da boravim po par dana u tim delovima grada i mogu vam napisati samo dasam se osecao kao dasam u inostranstvu na odmoru!
  • mrva

    16.07.2021 07:59
    Limanci su sekta, nije slucajno "Liman država" pa oni van Limana ni ne putuju. Evo culi se preko drustvenih mreza da brze bolje ovde glasaju. Uvesti vize za ostale kvartove limancima. Pravda za Klisu i Slanu baru. Kej ubedljivo najbolji kvart, toga nije svestan samo ko nije tamo ziveo i imao pogled na Dunav i Tvrdjavu. Stari grad respekt kao jedini kvart na cijim glasackim mestima ne dobijaju (neiz)lečeni radikali. Telepu autonomija potom i nezavisnost jednostranim otcepljenjem.
  • Miroslav

    16.07.2021 07:43
    Miroslav
    Strogi centar Novog Sada pored Dunavskog Parka. Pogled na park i tvrdjavu,nema zgrada da gledaju u tvoj stan. A kad sidjes na ulicu odmah si u centru skoro svih desavanja. Ali taj luksuz i komfor veoma puno kosta ali se isplati svaki euro,normalno ko ima.
  • Miroslav

    16.07.2021 07:42
    Miroslav
    Strogi centar Novog Sada pored Dunavskog Parka. Pogled na park i tvrdjavu,nema zgrada da gledaju u tvoj stan. A kad sidjes na ulicu odmah si u centru skoro svih desavanja. Ali taj luksuz i komfor veoma puno kosta ali se isplati svaki euro,normalno ko ima.
  • Bojan.S

    16.07.2021 07:24
    Bojan.S
    Stari deo grada,ubedljivo. Dugo sam ziveo u Italiji i Francuskoj gde sam video da svako ko ima novca "mora" da poseduje bilo kakvu nekretninu i u strogom centru! Na stranu tako nesto,zaista ima sve stoje podrebno coveku za zivot u centru!
  • /

    16.07.2021 07:21
    /
    za @djurin telep

  • B

    16.07.2021 06:59
    Nisam glasala za svoj kvart
    Rođena i odrasla na Grbavici. Stanujem na Limanu. Glasala za Adamovićevo naselje. Ne bih se bunila da je tamo neka kuća moja.
  • Gagi

    16.07.2021 06:52
    Gagi
    Za mene je ubedljivo strogi centar! Dunavska i Zmaj Jovina sa delom oko Dunavskog Parka! Bolje i lepse u ovom gradu nepostoji! Kola ti netrebaju sve tije na 10 minuta hoda! Zelenila koliko hoces...ma osetis dasi ziv! Ja nezivim u centru ali zavidim onima koji zive i vrlo rado bise menjao da mogu! Jer ovde na Limanu smo postali prava Enklava i zivis zato sto nemas gde da odes! Hvala.
  • Yoga

    16.07.2021 05:30
    Sunshine
    Preko pufa najlona je idealno za sve ljubitelje indije. Svi bogataši odlaze u Indiji zbog traženja mudrosti, a možete naći i u našem bangladešu i oni imaju poglavica koja te kontrološe šta radiš i ne može sve! Odlično za razmažena i jačanje karaktera. Preporuka za terapiju i turizam. Kakva bre indija....
  • Vladimir

    16.07.2021 01:14
    Crnogorski i Bosanski kvart.
  • Liman4ever

    16.07.2021 00:25
    Liman i Naselje su jedini NS kvartovi koji su ostali da lice na NS.
    Pre par godina sam se preselio sa Limana, i dan danas sebe mrzim sto sam otisao odatle. Ostali delovi grada su samo kvartovi za novonaseljene i nevaspitane ljude, koji trunke gradske kulture nemaju. Cesu tojas kljucevima od kola, prodao sve sto je imao da bi ziveo u stanu, a na mestu gde je pre 3 godine umesto te jedne zgrade gde zivi, bilo 2 kuce, i sad ponosno mirise kanalizaciju koja nije predvidjena da trpi sve te nove zgrade. Novi Sad je uvek bio top grad, ali trenutno samo Liman, Naselje i centar grada na nesto lice, ostali delovi grada, samo jad i cemer, gde ne mozes da prosetas normalno, a o parkiranju da ne pricamo.
    LIMAN 1-2-3-4
  • Pravi Popara

    16.07.2021 00:23
    ...
    Novo naselje bi bilo br. 1 da nema dve stvari: najružnije crkve u gradu i odvratnog smrada paljevine koji se povremeno oseti. Svi sa nn znaju za taj smrad. Daljina inače meni ne smeta.
  • Parmezanije

    16.07.2021 00:03
    ,,

    1. Adamovicevo, deo izmedju cára dusana i vojvode knicanina. Tiho, zaleno, blizu najlepši park i sve.
    2. Bistrica, zeleno, mirno, lepe zgrade, sve je daleko.
    3. PK, bučno, geto, depresivno.
    4. S Detelinara, užas, daleko, skrnavo, baš jako depra.
    Delovi grada gde sam ili živeo ili posedovao nekretninu.
  • Skimmer

    15.07.2021 23:35
    Ha?
    Pravda za Sajlovo!
  • Loma n

    15.07.2021 23:24
    Kad voleš
    Adicama 23 glasa. Liman mlogo. Biće da su Novosađani slabe lokal patriote. :)
  • @Smy 15.07.2021 • 22

    15.07.2021 23:10
    ??
    "Limanac, a glasao sam za kej :) Liman su na keju. Kej je Liman ;)"

    Sigurno si mlađi pa nisi čuo za "Mali Liman". To ti je bio "poslednji" deo keja prema Limanu1, oko škole Đ. Natošević prema Limanu1 pa si eto nekako čak i u pravu????
  • Salajčanin

    15.07.2021 22:50
    Salajka
    Daj nemoj da se prepiremo bezveze... SALAJKA!
  • H

    15.07.2021 22:43
    Postoje ljudi koji su glasali za Grbavicu. Wtf?!
  • PurgerNS

    15.07.2021 22:43
    bogataši ne žive u stanovima
    moj glas ide Klisi ;)
  • Hattori Hanzo

    15.07.2021 22:16
    Liman uber alles
    ...živeo na "old Limanu" još dok su bile kuće...Liman forever...ima najjaču poziciju u gradu...
  • Smy

    15.07.2021 22:13
    Limanac, a glasao sam za kej :) Liman su na keju. Kej je Liman ;)
  • maliVUK

    15.07.2021 21:27
    OK. Kapiram. Svako je glasao za svoj kvart,kao i ja za svoj SATELIT. Međutim,gde god da se otisnemo u ovaj svet,zna se gde se vraćamo-u SVOJ NOVI SAD! Svi gradovi u kojima sam bio su lepi,ali...na celom ovom svetu postoji samo jedan,jedini i najlepši...a to je MOJ NOVI SAD!!!!!
  • Limanos

    15.07.2021 21:24
    Liman uz Dunav teče,dobar su par..
  • Koriolan

    15.07.2021 20:51
    Las Vegas sokak
    To je moj kvart: od Aleksandra do Lutrije, obe strane Bulevara. Kockarnice, zalagaonice, nabudženi kafići, face kromanjonske, prljavo, musavo, smrdi na urin.
  • Cane

    15.07.2021 20:50
    Nisam zadovoljan

    Grad u kom je pre 50 godina pojam veličine bio Tišma a danas mašinovođa Bocara nije na dobrom putu.

    Sad mi Mala Remeta izgleda super, najbolji (pri)gradski kvart.
  • Veljko

    15.07.2021 20:42
    Svoj gazda
    Veternik je najbolji, kuca, dvoriste, zelenilo...sto dalje od betonskih golubarnika, a opet jako blizu.
  • šumar

    15.07.2021 20:37
    šta su se napalili ovi sa fijukovca imaju dva dana jahanja dvojkom do centra
    samo liman 1 i 2 su elitni deo grada
  • Mala Bosna

    15.07.2021 20:01
    Kupiš gajbu u dodikari, bahato se parkiraš, pustiš CD sa guslama u kafiću koji drži zemo i sad si pravi "novosadjanin"
  • Djole ns

    15.07.2021 20:00
    Bara
    Podbara naravno. Ima kej, praktično centar grada, najlepši park je tu, može se u tlzgradi živeti, kući, sve top
  • Dušan

    15.07.2021 20:00
    Sajlovo
    A Sajlovo ne spada u grad? On spada u prvu zonu autobusom kad se ide, najmirniji kvart, nema visokih zgrada, savršeno oblikovan da ne možeš da se izgubiš i ako hoćeš, od nedavno i asfaltirano, pravo porodično naselje, nikad kuću ne bih menjao ni za 10 stanova kraj samog centra.
  • Starosedelac

    15.07.2021 20:00
    Izvorni
    Najjaci deo grada Stari Grad, pa zatim Centar, ovde objedinili, pa onda Liman 1. Liman 2 takodje lep, a 4.je meni kesa.
  • Shonegor

    15.07.2021 19:58
    Bulevar
    Samo Bulevar
  • Komšinica

    15.07.2021 19:44
    @ns
    Ti delovi se računaju samo kad su izbori. Centar,koliko god bio uništen,na 5 min je Dunavski park,na 10 min kej,pazar u lokalnim marketima,bez odlaska u " šoping cetre",pozorišta, bioskop...
  • Detelinara

    15.07.2021 19:43
    I samo ona
    Ipak,pise kvart,a detelinara ima 100000 stanovnika,ipak je stara neprikosnovena,nova je uzas,avijacija ima i lepo i ruzno,ali kraj u kojem sam se rodio i proveo zivot za mene je posebna i naj naj.
  • Alice

    15.07.2021 19:32
    Kamenica
    Zašto ste izostavili prigradska naselja koja su u sastavu grada?
    Kamenica.
    Blizu grada, dovoljno daleko, doduše, bez nekih sadržaja, ali, Kamenica
  • Jovan

    15.07.2021 19:30
    Haha, Novo naselje... kako da ne.
    Bogu iza nogu, tamo ne idem ama bas nikad.
    @
    Možda se nisi mnogo kretao poslednjih 25 godina. Ne tvrdim da je Naselje idealno za život ali Bogu iza nogu odavno nije. Kamo sreće da je tako bilo bi lepo i mirno, planski projektovano, udobno i komotno sa velikim dvorištima, parkinzima i zelenim površinama. Ovako je prenatrpano i zagušeno kao i ostatali delovi grada.
  • Đura

    15.07.2021 19:30
    Telep
    Glasao sam za Telep ali onaj bivši a ne ovaj koji su uništili urbanisti prekomernom gradnjom. Bez ovoliko saobraćaja i buke. Bilo nekada široko, lagano, bezbrižno, komšijski, drugarski, telepski. Pivo sa drugarima na klupi ispod bagrema, posle fudbala na dolmi. Liga malog fudbala u Partizanu i fudbal u osnovnoj školi. Šocika, Kamenička ada leti. Pecanje na Dunavcu. Druženje u lokalnim kafićima. Lepa vremena i lep Telep. Da mi je da se vrati takav Telep ti i takvi ljudi.
  • Pera

    15.07.2021 19:17
    Klisa
    Klisa je zakon, tamo je deponija, zatvor..
  • Jedna je

    15.07.2021 19:16
    Sremska Kamenica.
    Sve ostalo je komedija.
  • N.N.

    15.07.2021 19:13
    @,,
    "Haha, Novo naselje... kako da ne.
    Bogu iza nogu, tamo ne idem ama bas nikad."

    Zato je i dobro jer nema kojekakvih koji dolaze. Zelenilo, parkinga koliko hoćeš, dve pošte, sve moguće banke, biciklisticke staze, dom zdravlja, pijaca, nema kafančina sa glasnom muzikom a ni dođoša.
  • ja nisam odavle

    15.07.2021 19:08
    Djetelin'ra bolan je naj bolja
  • Iznogud

    15.07.2021 19:06
    Najjaci
    Pariske komune/Blok
  • Milicajac frilenser

    15.07.2021 19:01
    Najbolji kvart u Novom Sadu je kvart pre oktobra 1988.
  • Bezbednjaci

    15.07.2021 18:55
    A gde je nov deo grada, Jugovicevo? Trenutno sa najvise parkinga mesta i decijih igralista izmedju zgrada. Zgrade nisu zbijene da se vidi kod komsije, a i cena kvadrata nije losa ;)
  • Saca

    15.07.2021 18:53
    Kvartovi N.S
    50 godina sam na istoj adresi.
    Vojvode Misica, stari grad.
    Limani, N.naselje, detelinara... = Geto !
  • Marko

    15.07.2021 18:52
    Po meni nijedan, ja sam nakon 38 godina zivota u gradu (Petrovaradin, Podbara, Telep i Grbavica)otisao na selo 18 km od grada Novog Sada. Osecam se kao da sam na nekoj vikendici i osecaj je odlican. Nema guzve, betona imo koliko je neophodno, a i super je sto se ljudi na ulici javljaju jedni drugima.
  • Лиманац

    15.07.2021 18:45
    Лиман.
    Био би још бољи да је изграђен до краја по првобитним плановима, без накнадне градње на Лиману 1 и 2, објеката на Лиману 3, („Парк сити” пре свега), као и накнадне градње на Лиману 4. Поред тога, ту су и ужасне надоградње, противзаконито узурпирање делова зграде, као и наруживање спољашњег изгледа исте разним застакљивањима тераса и лођа и заменом старе столарије новом, неодговарајућег изгледа, уз неизбежно качење клима-уређаја свуда по фасади.
  • Detelinarac90

    15.07.2021 18:31
    Avijaticarsko naselje je deo Detelinare.
  • M

    15.07.2021 18:19
    @
    15.07.2021 • 16:38
    Haha, Novo naselje... kako da ne.
    Bogu iza nogu, tamo ne idem ama bas nikad.

    Ako TI ne ideš tamo, onda sigurno ne valja. Evo, ne znam šta bih bez ove informacije. Potpuno si mi promenio vizuru grada.
  • Ali

    15.07.2021 18:18
    Nazalost sve se pretvorilo u seljanu trotoari zauzeti bastama kafana kola parkirana gde im se hoce betona na pretek djubreta tone na ulicama a o smradu kanalizacije posebna prica .Toliko o novosackim kvartovima i samom gradu .
  • Pa

    15.07.2021 18:16
    Pa
    Pa centar! Sve ima sto coveku treba za zivot...uostalom nebi kostao kvadrat 5000eu!
  • Najrudin

    15.07.2021 18:09
    Kaze mi sistem da ne mogu da glasam da je to vec neko uradio na mojoj mrezi/wifi-ju a ja saljem sa mreze mobilnog operatera. Kako to?
  • Sabahudin

    15.07.2021 18:08
    Omerović
    Mali Beograd



    Bangladeš
    Klisa
    Adice
    Fjutog/Vjeternik...
  • BjelogrdićBezMorala

    15.07.2021 18:06
    Od sedišta zavise gledišta
    Pridružujem se- Pozdrav za Boru Novakovića, Maju Gojković i Miloša Vučevića.
    Novi Sad je bio predivan, organizovan grad, pripremljen za širenje.
    Došlie su neprosvećene arogantne siledžije i nepovratno bez mogućnosti ispravke trajno uništili mnoge delove grada- Centar, Podbaru, Rotkvariju a POGOTOVO Grbavicu i Detelinaru.
    Jedino se još Limani nekako drže...
  • Lovator

    15.07.2021 18:05
    Lovator
    Najbolje mesto za zivot u NS je pored Dunavskog Parka u strogom centru grada! Ko ima love moze sebi da priusti tu da zivi! Sve ostalo je boranija! Ko se razume zna sta hocu da kazem ovim putem! Hvala!
  • a

    15.07.2021 18:03
    Ali, liman je stvarno ostao poslednje urbano uporiste ovog grada, uz mozda i novo naselje koje se meni ne dopada jer je daleko od ostatka grada za peske.
    Fanstasticno mi je da mnogi dodjosi i izbegavaju liman jer se ne osecaju dobro u njemu, osecaju se neprijatno i da strce. Kamo srece da je ceo grad ovakav za njih bio.
    NAPOMENA: izrazom "dodjos" ne oznacavamo svakog ko se doselio, naprotiv, to je specifican izraz samo za one doseljenike koji su prosti, bezobzirni, bahati, nevaspitani i nemilosrdno gaze po lokalnoj kulturi i obicajima. Tako imamo "dodjose" koji su dosli i pre 20 godina i isto tako imamo doseljenike koji su se ovde smestili pre godinu dana, i nisu "dodjosi", nego su novi novosadjani. To se ne stice rodjenjem nego ponasanjem.
  • Pozitivan

    15.07.2021 17:59
    @Rotkvarija
    Kvart je u odnosu na Bulevar simetrično od Bloka ;-)
  • Mrcke

    15.07.2021 17:58
    Gde je bangladeš na listi?
  • M

    15.07.2021 17:56
    Limani, ali kad bi zgrade bile nove.
  • Sale

    15.07.2021 17:45
    Ulica Sava Kovačević
    Ulica se nalazi na Rotkvariji, puna je zelenila i dečijih igrališta. Blizu su dva velika marketa, Maxi i Idea. Dom zdravlja, SUP, železnička i autobuska su na par koraka od nas. Do centra za 15 do 20 minuta peške može da se stigne. Big i Promenada takođe nisu daleko. Ulica je okružena bulevarima, tako da se autom lako stiže u sve krajeve grada. Biciklom takođe. Problem je parking, nema dovoljno garaža i parking mesta. Od kada je izgrađen Kraljev park na mestu trščara kraj je prenaseljen . Zgrade su starije ali nisu loše.
  • Muradin Najbet

    15.07.2021 17:40
    Svi ce bezati na kraju na Klisu ili Kamenicu
  • Srb

    15.07.2021 17:38
    Samo Sajlovo!
  • Sremica

    15.07.2021 17:34
    Popovica - tako blizu a dovoljno daleko od svega što gradu nedostaje...
  • Neo NSovac

    15.07.2021 17:31
    Rotkvarija
    Prodajem stan u (po kome tatina) u najboljoj lokaciji u trulom NS
    Kod socijalnog (trg Žitni)

    80.000 Jevreja
    40m²
    Budite i vi deo migracije ( Bosanaca) i života u svom malom raju gde se svi deru i morate da se cimate za kolektivno stanarstvo dok plaćate prof skupštinu stanara.

    Dobro došli u NS
  • Lily

    15.07.2021 17:30
    Liman I
    Liman I je najbolji za život, ali kako su krenuli sa nadogradnjama starijih zgrada bez promene instalacija, bez provere statike, u skoroj budućnosti i nestaće sve što ovaj kvart čini lepim . Još kad krene Novi Sad na vodi.....
  • Piško

    15.07.2021 17:16
    ...
    Bačkica
  • jednostavan odgovor

    15.07.2021 16:44
    Koji je najbolju novosadski kvart?
    - SVAKOM SVOJ !!!
  • 1987

    15.07.2021 16:40
    Najlepše je gde se živi u kući. Imaš svoj travnjak svoje drveće svoje dvorište. Imaš svoj parking. Zgrade ko zgrade sve je skrnavo pogotovo taj liman, pun narkomana i probisveta uveče.
  • ,,

    15.07.2021 16:38
    Haha, Novo naselje... kako da ne.
    Bogu iza nogu, tamo ne idem ama bas nikad.
  • Marko

    15.07.2021 16:35
    Ni jedan. Zabetonirana svaka travka, zgrade se nadvile nad ulice, infrastruktura u raspadu, zapušteno i ono što je bilo valjano od ranije, kvalitet življenja nula...
    Pozdrav za Boru Novakovića, Maju Gojković i Miloša Vučevića.
  • нн

    15.07.2021 16:29
    Живим у кварту између Д.Даниловића и С.буна на тзв. Јамајци. По мени је то најзеленији кварт у граду. Ја са своје терасе видим само дрвеће, као да живим у сред парка. Околне зграде не видим.
  • Pera

    15.07.2021 16:27
    Novosađan ne novonasađen
    Na žalost više ni jedan. Svi su zagađeni ili zgradama ili kafanama, ili i jednim i drugim. O zagađenju bukom više ne vredi ni govoriti.
  • Xy

    15.07.2021 16:18
    Bravo
    Kvart kod zeleznicke stanice.
  • Huncut

    15.07.2021 16:18
    Glasao sam za Detelinu, jer nije postojala solucija za Avijaciju.
    Kuće na Avijaciji zakon.
  • Mile

    15.07.2021 16:14
    Nisam limanac
    Liman ima sve strand, kej, zelene površine,parking, blizinu centra, park, poste,banke,pijace,trzne centre.Kej je jedno vreme bio isto dobar, sad je urbanizacijom unisten.Centar je za iznamjivanje, nije za zivot.
  • Vesna

    15.07.2021 16:13
    Rotkvarija
    Ja živim u delu NS koji zovu Rotkvarija. Nje nema na listi...?
  • Милан

    15.07.2021 16:08
    Детелинара до Штранда!
  • Dejan

    15.07.2021 15:58
    Anketa
    U kom delu grada zivite?
  • Crni

    15.07.2021 15:55
    Sajlovo
    A Sajlovo nije u NS ?
  • miki

    15.07.2021 15:43
    knslukž
    'Kod nas sa limana uvek kruta žilijana'.....
  • 21114 naselje crew

    15.07.2021 15:42
    U raseljenju, ali sa glasom za nn
  • Boban

    15.07.2021 15:40
    Kej
    Keja nema u ponuđenim odgovorima.
  • Rotkvarija

    15.07.2021 15:38
    Kvart
    Kako koji je najbolji..pa Kvart..ko zna zna za taj deo grada!!
  • NS

    15.07.2021 15:36
    Gde su delovi grada kao sto su Petrovaradin, Kamenica, Adamovicevo, Sangaj....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna