Autor: 021.rs

Novi Sad
23.07.2021.
21:52
Iz Gradskog zelenila mole posetioce Štranda da, zbog porasta vodostaja Dunava, imaju razumevanja zbog nečistoća i otpada koji svakodnevno nanosi reka.
  • Advokat

    24.07.2021 11:03
    tuzba menja stanje
    Svako ko se povredi ili zarazi na uredjenom gradskom kupalistu ima pravo da podnese tuzbu protiv grada za naknadu nastale stete. Sto vise tuzbi bice vise reda. Dali je to rasekotina od stakla, trovanje hranom i picem, infekcija u navodno ispravnoj vodi za kupanje, pad preko ligistula, nagluvost od preterane buke, ispeceni tabani na pesku bez zastitne staze ili nesto drugo, jedno je sigurno tuzba menja stanje.
  • V

    24.07.2021 10:10
    Obalaje poslednji put čišćena pre jedno 20 godina. Štrand odavno više nije peščana plaža. Prepun je kamenja, stakla, čepova, komada školjki, opusaka i drugog otpada koji niko ne uklanja
  • maca

    24.07.2021 08:57
    itekako može
    Ma hajte molim vas, ceo pesak prekriven lignštulims pa kako onda da ga svakodnevno čiste i češljaju od pikavacs,stakls,papirićs kao nekad jer baš im dobro i dodje da imaju izgovor za teror A oni su dopustili dizvolom uprave Štranda za kafiće koji zauzimaju JAvNU POVRŠINU namenjenu posetiocima + prave nesnosnu buku +poseljačili su najlešu oszi mira koju smo imali
    NE primamo IZVINJENJE već lepo po zakonu skloniti zauvek sve što su "zauzeli" kafići sa peska i čistiti plažu i travnjak svako jutro pre otvaranja kapija
  • Jovana

    24.07.2021 07:18
    Lazima nikad kraja
    Dunav raste. Vi niste u stanju na vodostaju 300 da odrzavate higijenu Stranda. Kako to mislite da radite na vodostaju 600 i vecem ali i kako to mislite da radite na buducoj Kamenickoj adi koja se potura kao nova urbana zona? Naravno da niste u stanju i da je kvalitet vode mnogo losiji nego sto navodite! Poznato nam je izlivanje fekalija uzvodno od Stranda iz Dunavca i kucica na vodi, iz septickih jama sa Ribarca, iz fekalnih cisterni sa splavova, iz septickih jama sa Dali se neko setio da popise te fekalne sabirnike i zatrazi od vlasnike dokument o strucnom praznjenju i odnosenju. To se ipak obavlja tokom noci u Dunav.
  • xxx

    23.07.2021 22:37
    Analiza vode nikada nije pokazivala da je za kupanje pa cak ni u ona najsrecnija vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna