Autor: 021.rs

Novi Sad
02.09.2021.
11:44 > 07:21
Kaleidoskop kulture biće otvoren danas, a u naredna četiri dana biće predstavljeno više od 40 programa na 16 lokacija u Kreativnom distriktu u Novom Sadu.
  • rodjo

    02.09.2021 08:41
    samo
    da rečem, ko vodi grad.kulturu i koliko je jadna kad je predstavlja "prof.Rožic ,preletač iz ds koji se popljuvavao po SNS,godinu i vise dana dok je bio u vlasti,pa presao ovamo,i nagradu dobio clan grdskog veca za kulturu ! manite se njegove etike i morala,koji nije podnosio nas Srbe ni kad je bio tamo , a sad se malkice povukao, ine sme da se zameri svojim radikalima (a tako ih je nekad mrzeo, a sad ljubav)...tesko nam s njime

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna