Autor: 021.rs

Novi Sad
29.11.2021.
10:50 > 11:39
Ekološki front Novi Sad pozvao je da se preispita odgovornost načelnika Policijske uprave Novi Sad Slobodana Malešića zbog dešavanja na protestu prilikom blokade Varadinskog mosta.
  • Novisadka

    30.11.2021 00:10
    Pa eto
    "Podbarac", zašto se Vi ne kandidujete ako Vam već niko nije dobar? I svi vi kojima su "svi" isti, zašto se ne kandidujete?! Mlatite i palamudite sa bezbedne udaljenosti od bilo kakvog rizika.
    Ako nešto ne valja, treba ga menjati. Pa ako i to ne valja, i to promeniti. Sve to podrazumeva neki angažman, delovanje a ne palamudjenje po portalima.
  • Novi Sad

    29.11.2021 13:28
    Bravo
    Mislim da od svog zla koji vlada Srbijom, Novi Sad je naj bolje prosao. Strucno bez velikih posledica za narod, bez parapolucijskih jedinica i crnokosuljasa sa crnim automobilima.
    Tako da Malesicu jedan mali plus.
  • @Podbarac

    29.11.2021 13:09
    Po stopedeseti put - na protestima se ne bira vec skida vlast
  • Kata

    29.11.2021 12:23
    paradox
    Nazvati gradjane fasistima jer se bune protiv fasizma je u najmanju ruku uvreda casti, gradjane cije su porodice stradale od istih, srami se vucevicu, otac ti se u grobu okrece!
    Cenila sam mu pokojnog oca ali ovaj je zavrsio u mojim ocima zauvek!
    p.s. sad se setih da oni nemaju ni casti ni stida ni srama ni dostojanstva ni znanja...niceg!
  • antipolitičar

    29.11.2021 11:31
    normalan život
    Boli me uvo ko je na vlasti ako mogu normalno da živim, ovo već nije normalan život!!!!
    Svi imaju pravo da protestuju, a policija je plaćena iz džepa gradjana, tako da treba da štiti gradjane a ne da batina i ostalo...
    Mrš svim ljudima koji ne rade svoj posao, nego rade posao stranke na vlasti...
  • Podbarac

    29.11.2021 11:16
    Ne kontam
    Čemu sad "Ekološki Front" kao špic-name? Što se lepo ne kaže "Protiv ove i ovake vlasti, u odbranu demokratije i prava naroda - ujedinjena opozicija".

    Kao narod treba "privući"? Pa, ne treba - svima (tačnije večini) je svega dosta. Ali dosta im je i bivših politiĆara tipa Bore, Marinike, Borka, Čanka... da ne spominjem BoTu, Jermiju i tek Đilasa i ekipu.

    Dakle, ajmo nove ljude koji nisu bili u vlasti - ni pre, a ni posle 5. oktobra - uz obećanje da će da se ukinu svi anti-demokratski i anti-narodni zakoni i uredbe koje su donele prethodne vlasti - ne samo AV i njegovi, već i one brljotine žutih zbog kojih su i otišli sa vlasti!

    Pa da vidiš izlaznost ne u stotinama, nego u stotinama hiljada!

    Tolko.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna