Novi Sad
03.12.2021.
17:29 > 23:00
Međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležava se širom sveta 3. decembra.
  • Marija

    07.12.2021 11:54
    A zašto?
    A zašto da se druže u onlajn prostoru? Zašto se ne bi družili kao bilo ko drugi? U kafiću, u gradu, na keju, bilo gde...gde oni/one žele? I zašto mislite da o svakoj ženi sa invaliditetom neko treba da brine? Može da bude "čista ljubav" i bez interesa, verujte mi!
  • Markovic

    04.12.2021 10:01
    Aplikacija za upoznavanjem
    Treba napraviti neku online aplikaciju online portal gde ce se ljudi druziti preko portala upoznati a kasnije licno sve dalje kako priroda daje.Budzet EU podrzava ovakve projekte samo naci ljude.Veliki broj zena u kolicima je dovoljno pismen da koristi te aplikacije pa ako nista drugo naci ce nekog dozivotnog prijatelja ili osobu koja ce besplatno brinuto o njoj u ime ciste ljubavi ne interesa.Nakon aplikacija na nivou svakog veceg grada obezbediti mestu gde se mogu druziti ne kafic i slicne gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna