Autor: Zakupljeni prostor

Novi Sad
26.01.2022.
09:15
Vozači su već navikli da ih gotovo pri svakom tehničkom pregledu i registraciji vozila sačekaju neka nova pravila. Tako će biti i u ovoj 2022. godini.
  • Nenad

    19.08.2022 00:26
    Katalizator
    Meni je u ja uaru ukraden katalizator na parkingu Emmezete i sada sam isao na tehnicki pregled znajuci da je pomeren zakon o katalizatoru za god dana, ali na tehnickom pregledu su me muljali kako im je ocitalo jako visoki parametri za izduvne gasove mnogo vise od dozvoljenih, a nisu videli da mi je isecena lambda sonda osim sto su videli samo da nemam ktalizator da je cevka nastavljena. Muljali me dugo da ne znaju da li da me puste, ocigledno trazeci podmazivanje, ali da sam znao ovu vest koju sam sad procitao dobio bi od mene samo napusavanje ali ne i crvenu koju sam dao kada sam zavrsio sve. Sramota!
  • Aleksandar

    23.07.2022 14:10
    Meni je tehn. pregled AUTOKORIDOR  iz Beograda protivzakonito stavio 4 nepostojeće primedbe za "Kuku za prilkolicu", što je netačno jer "Kuka" na mom vozilu je fabrički ugradjena,  "Nepostojanje sedišta, a ne moram imati sva sedišta po stavu USP i "Prepravljana unutrašnost vozila", što je nepostojeća Primedba i suprotna ZOBS-u, čl. 7., tačka 65.,. Prijavio sam sve Upravi saobraćajne policije (USP), ali su nezakonito izbegli da nalože da se te nepostojeće primedbe ponište. Inspekcija USP nije kontrolisala niti sprečavala AUTOKORIDOR nekoliko godina da stavlja takve primedbe, gde sam imao štetu (nisam registrovao vozilo), zbog sedišta i skidanja "Kuke" za prikolicu, i navodne i izmišljene "Prepravke vozila." Žalio sam se desetinama puta načelniku USP N. Arsov, sve moje dokaze je ignorisao, a takodje desetinama puta i ministrima - MUP-a A. V. i Saobraćaja - MGSI T. M.. - nikada mi nisu ni odgovorili prekršivši zakonski rok po 18 puta, - a odgovorio mi je ministar saobraćaja Nemačke u vezi iste stvari - KATASTROFA !    bgdsudovi@gmail.com
  • Slobodanka Solic

    18.07.2022 18:08
    Tehnicki pregled i merenje
    Obavila tehnicki pregled i odbijena registracija zbog merenja izduvnih gasova jer navodno ne valja katalizator.dat mi rok 7 dana da resim naplatili i rekli da moraju da postuju novi zakon.Sad vidim u vasem tekstu da ta stavka ne utice na ispravnost i da je dat rok do jula 2023 god.savet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna