Novi Sad
19.08.2011.
11:20 > 11:55
Rezultati istrage o trgovini listama čekanja onkoloških bolesnika na Institutu u Sremskoj Kamenici uskoro će biti obelodanjeni, kaže za 021 ministar zdravlja Zoran Stanković.
  • TIHOMIR

    20.08.2011 18:46
    STVARNO DACICU....
    Mogao bi bar nešto da završiš?
    Samo počni stani to je strategija....
    Hapsi bre gledaćeš vlast samo na televiziji!
  • 20.08.2011 06:29
    @Rade
    prijavi - ili ne davi.
  • novosadjanka

    19.08.2011 22:01
    nema naslova
    Postvani citacu-cenzuristo komentara,nema mojih upozoravajucih komentara,niste ih objavili.Znam deluju zastrasujuce i cini se da ih je pisala neka ludaca,ali na zalost jako su stvarni-istiniti.Borim se vec duze sa vetrenjacama,a niko nece to da prihvati,da salusa i upozori sve neduzne stare sugradjane.Ovi sto prave liste su mala beba za dr Mengele.Nije kleveta,niti pakost,ni remecene necije privatnosi.Samo upzorenje,jer ta osoba radi sama i nije ni pri jednoj nadleznoj ustanovi.Hvala.
  • novosadjanka

    19.08.2011 20:42
    samozvana dr Mengele
    Postoji jedna samozvana doktorica u nasem gradu.Dovukla se iz jednog gradica sa severo-zapada.Leci,neguje a i brzo sahranjuje stare i nemocne sugradjane.Nazalost mene i moju porodicu je uspela,da zavede i dozvolila sam, da nas nasamari.Prijavila policiji,naravno nema pomoci.Ona je i dalje na slobodi,leci i brine o starima koji su sami i imaju nekretninu.To je shizofrena osoba,lecena u ustanovi za takvu vrstu obolenja,pobegla iz jednog grada,a dovukla se u veci sa vise zrtava.Nikada nije studirala medicinu,samo se dobro samoobrazovala,volontirala na mestima gde dobija informacije njoj bitne.Poenta price je kako doci do nekretnine i novca.Tako je dosla do svog stana,a deda kremiran...Dragi moji sugradjani cuvajte svoje stare i drage osobe od samozvanih doktorica.Debelo ih proverite.
  • 19.08.2011 20:36
    Odgovaraće pre ili kasnije...
    Stravično je da se zbog korupcije nekih pohlepnih, politički podobnih ljudi pacijenti nisu mogli lečiti. Ali, pre ili kasnije oni će za to odgovarati. Siguran sam u to. Ništa ne može da prođe nekažnjeno. Ako ne pod ovom vlašću koja ih štiti, onda pod nekom sledećom. Ali, odgovaraće, a dotle javnost stalno treba podsećati na sve zloupotrebe. Igrati se sa nečijim zdravljem i životom je NEDOPUSTIVO.
  • novosadjanka

    19.08.2011 20:28
    moje mame nema vise
    Dragi moji sugradjani,molite Boga,da ne morate kod njih, da se LECITE.Moja majka je preminula pre tri godine,samo zato sto ih boli uvo za pacijente.Njen lekar onkolog nije htele,da je primi u junu,a imala je bolove,kaze da dodjemo u oktobru kada je zakazano.E onda se ide djonom na gospodu i to direktno,nema vise finoce i femkanje.Tako sam smestila mamu na institut sa diagnozom vode u plucima,tada je bio pocetak kraja.Sedi satima u cekaonici,a gospodja dr....seta po hodnicima sa sarenim kesama.Sirotica vec klonula,nema vise snage da sedi,kad nas prozvase konacno.Kaze dr gospoja PA STO NISE USLI KADA JOJ NIJE DOBRO,gde da udjemo kad nema nikoga u ordinaciji.Za 8.mart ne ukljucuju infuziju i nema kucnih poseta.Hitna pomoc ne izlazi na poziv pre nego sto pita za dijagnozu i starosnu dob pacijenta.Naravo karcinom u 67.godini nije razlog za izlazak.bolovi i tesko stanje...Zato im ja danas ne dozvoljavam,da me dodiruju i vade krv, izvode neke nove experimente.NIKO NIJE DOVOLJNO ZDRAV ZA NJIH,zeljni su poklona u sarenim kesicama,a u onim lepim kovertama su najlepsi pokloni.Liste cekanja su nepotrebne,samo vazi ona PARA VRTI GDE BURGIJA NECE.Pocrkacemo i bez njihove brige,a sa njima moze biti brze i efikasnije.
  • RADE

    19.08.2011 19:59
    DAČIĆU KAŽI NARODU ŠTA JE SA AKCIJOM KRABA?

    Mnogo nezavršenih poslova moj Dačiću. Igi!
    Nešto zastala AKCIJA KRABA?
    A znam bar dva direktora kojima je mesto pored dr Borojevića.
    I zašto nisu tamo. Utalili se sa policajcima koji bi trebali da ih hapse.
    Platili, prosto rečeno!
    Vidi to znaš i ti bar jednoga. Onaj na Bežanijskoj kosi je pečen. Učestvovao u svim mahinacijama.....
  • mb

    19.08.2011 18:29
    za odgovorne - 25 godina robje
    Pa neka vide njihovi naslednici kako se obracunava sa pohlepnim monstrumima!
  • 19.08.2011 16:16
    @Dr
    Molim vas da ne lupetate kako je lekarska filozofija da oboleli od raka svakako umiru, jer to prosto nije tačno. Karcinom otkriven u ranoj fazi, adekvatno primenjena terapija i sl. mogu da dovedu do potpunog izlečenja, a sa druge strane tamo gde potpuno izlečenje nije moguće pacijenti još dugo mogu da žive noseći se sa rakom kao hroničnom bolešću. Upravo zato i treba prozivati zaposlene na radiologiji jer su svojim trgovinama očigledno odlagali ljudima pravovremenu terapiju i tako ugrožavali život ljudi, život kao najsvetiju vrednost.
  • NS

    19.08.2011 15:27
    Besprizornicima ne treba dati mira
    Ministru ne verujem dok ne vidim rezultate. I prethodni ministar i njegova G17+ zamena non-stop zamajavaju javnost kako se bore protiv korupcije, a rezultata nema. Zahvaljujem se "Doktorima protiv korupcije" i očekujem da i dalje ne daju mira Ministarstvu ukoliko se ova vest ispostavi kao još jedna šarena laža aktuelne političke koalicije. Besprizornicima koji su zbog svog džepa ljudima ugrožavali život ne treba dati mira i oni moraju da znaju da iako ih možda neko iz vlasti štiti, javnost im neće dati da se izvuku.
  • @Mimika

    19.08.2011 14:39
    Kakav JKP, vi zdravstveni radnici ste najveci kriminalci, ucenjujete ljude na samrti i trazite mito da ih stavite na zracenje, koje elem nije vase vec drzavno.. SRAM VAS BILO!
  • Dr

    19.08.2011 14:33
    nego šta
    Češljati javna preduzeća, a i lekare. Što bismo njih izostavili. Slažem se sa njihovom filozofijom da bolesni od kancera svakako umiru, ali da li i tu treba manipulisati???
    ČIJI JE ŽIVOT VREDNIJI....NEKA MI NEKO OBJASNI DA ŽIVOT VAŠ I MOJ NIJE ISTO VREDAN!!!
  • 19.08.2011 12:58
    @mamika
    Kuš bre! Šta, vaš lopovluk nije dovoljno veliki? Samo gledate da li neko ima kese i šta je u kesama kada uđe u ordinaciju!

    O slanju kod kolege privatnika i saradnji sa farmako mafijama, gde za N izdatih lekova dobijate letovanja i zimovanja da i ne govorimo.
  • Mamika

    19.08.2011 12:01
    ???
    Pa platite te doktore i radiologe i uopste medicinski kadar u svim oblastima,a policiju za organizovani kriminal posaljite malo u Vodovod,Toplanu,ZIG, u MUP,tamo gde su kilometaski redovi!!! Znate li da cemo usko0ro ostati i bez lekara opste prakse,dok se lopine po J.P.kote ko misevi!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna