Autor: 021.rs

Novi Sad
23.05.2022.
07:38 > 07:52
Novosadska Hitna pomoć je u nedelju imala četiri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda, od kojih su se tri dogodile u roku od pola sata u krugu od 500 metara od njihovog sedišta na Telepu.
  • Pez

    24.05.2022 06:43
    Po meri čoveka
    Većini vozača treba obuka za kontrolu besa i neki trening za uspostavljanje strpljenja. U gusto naseljenim zonama nema solidarnosti; zamenjuje je opšti grabež za resurse što je veliki problem koji se sticajem okolnosti lepo vidi u saobraćaju.
  • Stohadin

    24.05.2022 06:18
    Udesi
    Bilo kod mene na Telepu davno 3 komada na jednoj raskrsnici.
    Za drugi uvidjaj obavljali isti policajci.
    Nisu bili ni stigli do stanice.
  • 9

    23.05.2022 15:52
    Efekat za manje
    od 10 godina vidljiv iz aviona. U novogradnji kartona i
    stiropora stasava zemarska generacija sa donesenim
    navikama iz kraja. Taj deo grada kadgod se zvao fa telep
    i jedina nesreća je bila kada Pištabači
    izašavši iz kafane dobro nacvrcan prekorači bicikl pa
    mu zapne štipaljka sa nogavice za lancobran te se
    obojica strmeknu u jendek i dotični tu i zanoći. Kad
    ga ujutro pronađe Roža nastanu povrede od oklagije
    ili drške od sirkove metle. Ali za njih se nikada nije
    zvala hitna.
    Ta Vremena su nažalost prošla, a Vi deco današnja u
    tatinim kolima obišite nos i naučite da se prilagodite
    kulturi u koju ste došli pa će biti manje nesreća.
  • Iznerviran

    23.05.2022 12:18
    Kada sam dosao iz inostranstva i iz saobracajne kulture, i dosao u NS imao sam strasne gkavobolje od stresa izazvanog saobracjem...ukazujem samo na neke od veoma bitnih stvari a to su izostanak saobracajnih znakova, nepostovanje saobracajnih propisa, nerazvijena svest gradjana o sopstvenoj (na prvom mestu) sigurnosti...dok sam vozio po istom tom Telepu ni jedan znak za prvenstvo prolaza nisam video a u tom slucaju se primenjuje pravilo desne strane...NIKO ZIV NI JEDNOM NIJE ISPOSTOVAO...I jos se brecaju na mene sto prvo pazim na sebw pa onda nanostale...kazu vozi ti imas prednost a znaka nigde da bih ja to i znao jer nikada nisam vozio tim ulicama...i onda se cudimo zbog cega se desavaju takve stvari...
  • Rade

    23.05.2022 12:07
    @mali
    Čoveče obrazuj se malo pa ćes shvatiti šta je zivotna sredina i buka motora pa ti možda dođe do mozga kako je to sve povezano i na kraju možda shvatiš da ne živis sam na ovoj planeti.
  • Mali

    23.05.2022 09:50
    Mrav
    I ovaj net dopusta svakom da pise gluposti...ok divlja se, treba sankcionisati...ali kako motor bukom zagadjuje okolinu evo ne znam.Samo znate da tipkate
  • Polak

    23.05.2022 09:46
    Treba i dodati nekog......
    Slažem se sa jarcanjem nezrelih i nekulturnih vozača, oni su pošast, neka se i srkljaju, ali će povrediti nedužnog, davanje signala, preticanje preko pune linije, izlaženje upravo preko Bul patrijarha Pavla ka N.N, pa ima jedno skretanje, ali "pametnjakovići" voze linijom ka NN i skreću ulevo ka Veterniku, a policije da to sankcioniše, NIGDE.
    Drugo, isto tako važno, pešaci. Oni laganica prelaze preko pešačkog, ili se ponašaju kao da je sve ovo njihovo i da nema saobraćaja koji može da ih dožitivotno osakati ili ubije, još su besni kada vi sa 45-50km/h ne možete da se zaustavite na mestu jer je ON ODLUČIO DA BAŠ NEĆE DA VAS PROPUSTI. Isto dakle crveni i za pešake. Slušalice u ušima, mobilni i ne gledaju gde idu...a nesreća ne bira.
  • g pen

    23.05.2022 09:01
    Neko se buni kada napisem da je ovo zemlja debila? Onaj ko ne vidi problem je problem.
  • YYY

    23.05.2022 08:59
    Jovan
    Jedini način da se bezbedno dete pošalje u školu,(kad već u školi ne uče)jeste da ga naučiš kako se ponaša u saobraćaju.Da se deca nauče pravilno da prelaze put,i gde se put prelazi.Uopšte, saobraćajna kultura nam je nula za sve učesnike u saobraćaju.
  • av

    23.05.2022 08:58
    Zbog ovakih debila, morace da se stavljaju i semafori po bulevaru a i lezeci
  • Jovan

    23.05.2022 08:33
    Bravo debili. Nas bulevar je pista za izivljavanje napacenih likova u besnim kolima, a posebno motorima. Vidi se da je standard skocio i sad svaki imbecil moze sebi da prijusti motor koji ne samo da bukom zagadjuje okolinu nego ugrozave svakog zivog na ulici. Kako dete u skolu da pustim imbecili jedni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna