Autor: 021.rs

Novi Sad
11.07.2022.
10:00 > 10:00
Posle pobede njegovog tima protiv Napretka, šef stručnog štaba Vojvodine Milan Rastavac je izjavio da su crveno-beli nagrađeni za rad i trud koji su uložili.
  • Slaninar 100%

    11.07.2022 16:36
    BILO JE KRAJNJE VREME
    Napokon pravi ljudi(Slaninari) na pravom mestu, pa se odmah vidi progres... Početak je sezone, tim je nov, tako da vremena i prostora za uigravanje i usavršavanje imamo na pretek. Napred Vošo!
  • Kapetan momcadi

    11.07.2022 13:12
    Dobar start
    Bio sam i ja na stadionu, pobeda je vazna, igra dosta dobra s obzirom da je pocetak sezone i da se tim tek uigrava (ima nekoliko novih igraca pa je to normalno) ali najvaznija stvar je da je atmosfera na stadionu bila pozitivna. Navijaci odavno nisu toliko zdusno podrzavali tim, svaka cast. Ocekujem da se ovaj dobar pocetak pretvori u dobru sezonu.
  • Lovac

    11.07.2022 10:34
    Prva ljubav
    Dobro je krenulo, ko je bio juče na stadionu Vojvodine mogao je da oseti dobru energiju kod igrača i publike.Volimo mi našu Vojvodinu, samo nas ponekad naljuti.
  • Lala

    11.07.2022 10:14
    Premijera
    Posle dugo godina sam bio na stadionu i video novu Vojvodinu,koja hoće i želi da igra fudbal. Raduje i lep odziv publike,jedino što zabrinjava je katastrofalno suđenje,koje ,ako se ovako nastavi će opet oterati publiku sa stadiona. Pa onaj penal bih voleo da vidim dal bi bilo koji sudija svirao u poslednjem minutu protiv Zvezde ili Partizana u Beogradu. Sramota i bruka od sudije. Umalo je pokvario baš jedno lepo fudbalsko veče

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna