Novi Sad
12.07.2012.
12:41
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM), Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) protestovali su danas protiv presude kojom su Radio 021, list Dnevnik i urednici ovih medija, pred Višim sudom u Novom Sadu, pravosnažno osuđeni da plate naknadu štete za povredu časti i ugleda tužiocu Goranu Uroševiću, a koji se trenutno nalazi na odsluženju zatvorske kazne u Požarevcu.
  • Patak

    12.07.2012 19:59
    mozda da, mozda ne
    Nemogu reci stvarno nekad i novinari bulazne gluposti ali nije mi jasno dokle da se osumljicenima, kriminalcima i drugima slicne fele da se titra i izvinjava, a i da dobijaju novac kao toboze oni su uvredjeni i omalovazavani! PS. Odnesite mu tortu, televizor, lap-top i dr. i sve ce da se sredi!
  • idimidodjimi

    12.07.2012 19:25
    srbija u blatu
    E ovo je novi korak u srpskom blatu.

    Srpski sudovi
    sad počeli da čuvaju i ugled i čast
    dokazanih kriminalaca.
  • G

    12.07.2012 15:01
    Opet, ne razumem čemu buka - napravili ste grešku, odgovarate zbog greške, kao i svako drugi ko bi napravio prekršaj. Da li ovo znači da ja mogu da osnujem list u kojem bih nonstop objavljivao članke krcate neistinama, i onda sve što treba jeste da ištampam demant bez plaćanja ikakvih kazni i nastavim dalje kao i do tada? Za greške se odgovara - kad pogrešite na prijemnom za školu ne budete primljeni, kad pogrešite u saobraćaju dobijete kaznu, kad štampate neistinu o nekom licu ili društvu isti imaju pravo da vas tuže za nadoknadu nematerijalne štete.
  • milan

    12.07.2012 14:00
    Dil
    Zašto? Pa zato što su sve sudije u dilu sa određenim brojem kolega advokata. 20% je standardna tarifa i to nije nikakva novost... Šta vam je čudno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna