Novi Sad
08.08.2012.
08:52 > 07:13
Starešinstvo desničarskog pokreta Dveri razrešilo je dužnosti celokupno novosadsko povereništvo zbog pregovora sa Srpskom naprednom strankom o pravljenju nove gradske vlasti u vojvođanskoj prestonici.
  • Slobodnjak

    06.09.2012 10:03
    Ura Ura Ura!
    Očekujem za koji trenutak da čujem i da se ova klerofašistička organizacija totalno ugasi!
  • Vlatko

    10.08.2012 13:22
    Veruj u ljubav
    "... želim da verujem da to nije istina"
    Puno puta sam i ja u svom životu želeo da verujem da nešto nije istina, istina je nažalost mnogo češće demantovala moju VERU.
    Dječače, Vera je samo žensko ime i ništa više, istina boli...
  • jos jedni, ovoga puta pravi i

    10.08.2012 08:23
    @ darko
    pa i treba na sve nacine rasterati i rasturiti ovu prevaru i bandu...a isto tako ignorisati i pridavati im sto manje paznje, jer nisu toga vredni...pored svih ludila politickih partija, josh i ovi...pa to je vec bezobrazluk...saseci u korenu, nego sta...
  • darko

    10.08.2012 06:35
    mracna igra ds i lige
    SAOPSTENJE POKRETA DVERI KOJE NIJE OBJAVIO U CELOST NI JEDAN MEDIJI U SRBIJU ZASTO????
    http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/saopstenja/2012/lazno-predstavljanje-parovica-i-djurdjeva.php
    SVE JE JASNO ALI NE TREBA DA BUDES MNOGO PAMETAN SVI MEDIJI POD KONTROLOM DS I LIGE ORKESTRIRANO KRECU U KAMPANJU PROTIV DVERI.
    NI JEDNO JEDINO SAOPSTENJE POKRETA DVERI NEMA U NOVINAMA SAMO DELOVI SAOPSTENJA POKRETA DVERI, A SAOPSTENJA PAROVICA KOJI SE LAZNO PREDSTAVLJA KAO DEO POKRETA DVERI NS PRENOSE U CELOSTI SA KOMENTARIMA PODRSKE PAROVICU .CIM VIDIM b92 MENI JE SVE JASNO.
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=08&dd=08&nav_category=11&nav_id=633187
    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Dveri-raspustile-novosadski-odbor-zbog-pregovora-sa-SNS.html
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/245280/Zbog-Novog-Sada-rascep-u-Dverima
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/245280/Zbog-Novog-Sada-rascep-u-Dverima
    http://www.vesti.rs/Dveri/Centrala-Dveri-zaratila-sa-novosadskim-odborom-2.html
    http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/dveri-u-novom-sadu-ne-priznaju-odluku-rukovodstva_335344.html
  • Ma da

    10.08.2012 03:29
    Parovic je iz Banata
    koliko i ja iz Srbije...Prezime - naglasak - ta pravi "Banacanin". Jos mu na onu cetnicku bradurinu samo fali sesir i bele gace...
  • Nada

    09.08.2012 16:26
    Dveri ... Dveri.Ovo je Balkan.nnnn..
    Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada,i para vrti gde burgija neće
  • 09.08.2012 15:27
    @Au Bogati - puna "Salajka" Srbendi...
    Miroslav Parovic nije iz Hercegovine vec iz Banata.
  • pankeri su konachno buduchnost

    09.08.2012 11:01
    @ Ljubinka..
    ovi meni lice na neke pankere iz 8o tih ggodina? a vama? i ovi da vode vlast? ma nemojte me nasmijavati pogledajte koji zafrustrirani a tek ona.mama mia tata siledjija." - kamo srece Ljubinka da pankeri dodju i rasteraju sva ta govna, ko sto je i bilo u 80-tim..pankeri su uvek bili mnogo vise otvorenih pogleda i napredniji...ovakve debile ste doveli i prizvali vi takvi izfrustrirani i ogradjeni ljudi...muka mi vas je sviju...samo kukajte, komentarisite i pametujte...i sve za vise ciljeve samo vasih konzervativnih shvatanja...smrt fasizmu, patriotizmu i svim tim papazjanima i olosu od politicara,crkve, kriminala kojima slepo verujete jer nose kravate, pojavljuju se na televiziji ili rade za crkvu ili drzavu!!
  • kod kanala

    09.08.2012 09:39
    Set
    Izvinjavam se čoveku što kontroliše komentare, ali samo da kažem da je i u PETOM uzastopnom komentaru ovaj "Set" opet počeo da priča o precima, srpstvu, Srbiji, Komunistima itd. Ovim sam dokazao sve što sam rekao, čovek pati od ozbiljnih kompleksa i vrteće istu priču do besvesti.

    Izvinjavam se, znam da sam dosadan!
  • Au bogati

    09.08.2012 09:30
    puna "Salajka" Srbendi...
    Slusaj derane, kome je onaj Hercegovac Parovic garisa, tom ne trebaju neprijatelji. I samo gledam, svaki je "sa Salajke, Podbare", a da vas malo bolje pretresem, pitanje da li ste i sa Limana. Dragi moj, meni su i pradeda, i cukundeda, do askurdjela - bili paori; necu reci koji sam i ciji sam - al' ti vido NASEG Salajcana nisi, da si jos toliki. I bilo je racije, i nisu samo tvoji preci stradali (ako su, jer je danas najglasniji, opet neki dodjos da nas uci) - al' ovi su gori od svih. Ne znam samo kako se moze ziveti od srbovanja - mozda nam ti objasnis. Kad mi neko vikne: Srbija! oma se hvatam za slajpik.
  • Микша

    09.08.2012 09:21
    @tralala
    Управни одбор се каже код Вас каубоја...
  • Set

    09.08.2012 09:16
    kod kanala
    Ha,ha,ha... Autonomasi nazad u Liku... A istorija ne pocinje 74...Nama sigurno ne... Vama? Vama verovatno da. Novi Sad je bio i bice srpski!!!
    P.S. Mora da ti je deda setao u mantilu i cupkao brkove ljudima posle 45. To vam je manir. Autonomaski...Pravi..
    Ne odgovori Podbara ili Salajka? Ti ti i neznas da razlikujes. Pa da... Slavija!!!
  • kod kanala

    09.08.2012 07:30
    Set
    Sete, koje ti komplekse imaš pa moraš da ih lečiš? Da li ti znaš uopšte šta je Salajka, šta je Slavija? Kad sam rekao da NS nije srpski grad? Jel vidiš da si već počeo da buncaš, ne znaš šta ćeš od sebe, ubacuješ mi reči u usta koje niti sam izgovorio niti sam mislio? Ali vidi se da si pravi sledbenik ovih Dverjana: nemaš pojma o čemu pričaš, ali ipak pričaš, na sva usta, a jedini argumenti su ti srpstvo, preci, istorija, srpstvo, neka izmišljena pretnja, komunisti, Bosanci, autonomaši, Mađari itd. U tri komentara ništa pametno nisi rekao, samo si nabrajao neke umišljene pretnje. Imaš deluzije, sine.

    Nemaš ti sine predake koji su ovde već "šest generacija" - da imaš, verovatno ih ne bi uzimao u usta svaki komentar. Čoveče božiji tebi se svaki komentar svodi na citiranje svog rodoslova i pričanju ko je po tebi PRAVI SRBIN a ko je dođoš. To, dragi moj, nije vojvođansko ponašanje, i ako si zaista nekoliko generacija u Novom Sadu onda te žalim jer za to vreme ništa nisi naučio. Verovatno su tvoji bili ti koji su došli posle '45. (mož mislit, svako je morao nekad doći), pa zbog toga imaš neke komplekse koje sada lečiš.

    Molim te, odgovori na ovaj komentar time kako je tvoj askurđel zapravo lično poznavao Miletića ili nekom sličnom nebulozom u kojoj ćeš opet govoriti o "precima"!

    I, kao što sam ti rekao: pitaj tvoje kako se živelo '74, i raspitaj se po Salajki ko deli tvoje mišljenje, a ko je, kako kažeš "nesrbin" i "izdajica". Osim ako nisi jedan od onih koji su zatvoreni u svoju kuću i napolje izlaze samo ujutru po hleb i mleko, ima na Salajki i takvih dibidusa - ceo život iz kuće nisu izašli ali, naravno, znaju sve o Srbstvu, Srbiji, Vojvodini, Evropi, Komunistima...
  • Kome je Vosha

    09.08.2012 07:23
    parazitska
    Zavezljaj u ruke, pa put pod noge...
  • Miki

    09.08.2012 07:12
    ee kamo lepe srece da Banat ima svoju skupstinu... da izadjemo iz ove nakaradne parazitske autonomaske tvorevine

    jezim se kad vidim face poput Subotica, Berisavljevica, Vrebalova, Canka... ne zelim da mi takvi likovi kroje sudbinu
  • Sert

    09.08.2012 05:05
    kod kanala
    Boze, tako je to kada opet neko tripuje da zna Salajku i to jos kada se zvala Slavija... Covece pa ti nemas pojma sta je Salajka... Verovatno znas sta je Slavija..Opet se potvrdjuje moja teorija o deci i duhovnim i bioloskim potomcima komunista koji lece komplekse svog porekla autonomastvo. Posebno mi je smesno kada oni pricaju o Novom Sadu, u gradu gde je u januaru 1942 4 clana moje porodice ubijeno samo zato sto su Srbi. Dodji na Salajku i reci ljudima ciji preci tu zive barem 100 godina da Novi Sad nije srpski grad. Objasnice ti onaka kako to Salajcano( ti bi reka Slavijasi) znaju da urade..Slavija=Salajka koji moronsko lupetanje jer kada ti neki maj... prosipa pamet a podelu na novosadske opstine koje su komunist uradili 70-tih mu se cini najbitnijim...Vrati se odakle su ti dosli deda i baba i budi i mungos ako hoces...
    Za nas je Novi Sad srpski grad. Bio i bice!!!
  • Ko je taj

    08.08.2012 23:17
    balonja "sa Salajke"?
    Ti ces MENI da pricas price o "precima". Treba da te je sramota! Ne rani tebe Srbija - vec VOJVODINA! I majkom da je zoves, jasno! Ja sam sa Podbare, tek toliko da znas.
  • Just Do It

    08.08.2012 23:16
    Dsovci sa sve ligasima lupaju o zid glavom svako jutro i svako vece zbog evropskog dostignuca "Poslanik/odbornik vlasnik mandata"
    E pa zuti hteli ste sad gledajte hahahahah
    iz opozicije naravno a neki ce kanda i iz zatvora
  • 08.08.2012 22:50
    Vladimir
    Pa ovi izgledaju k'o da ih je Serđo Leone skupio.
  • 08.08.2012 21:20
    U pravu si Miki, trebali su staviti kukasti krst preko njihovih lica, da se ipak ne koristimo grafickim eufemizmima.
  • Onaj što je

    08.08.2012 21:14
    pisao zoranu
    @Anonimus

    Koliko si škole učio toliko si i pismen. Iz napisanog vidi se, nažalost, da se nisi mnogo školovao. To što ti neke floskule i fraze (objasniću ti šta je to ako ti treba) ne razumeš ne znači da oni koji su pregurali treći osnovne imaju isti problem.
  • glasac

    08.08.2012 20:54
    bukovac
    Ljudki je gresiti, opozicija u Novom sadu treba da prizna sopstvenu gresku i da ponovo pokrene pitanje kupovine glasova i utvrdjivanje odgovornih, da ne racuna vise na prekomponovanje vlasti i da trazi uvodjenje prinudne uprava u Novom Sadu i raspisivanje novih lokalnih izbora.
  • MIKI

    08.08.2012 20:38
    Glupo je što ste preškrabali njih dvojicu, jer su njih 5 odbornika te odborničke grupe SLOŽNI I ZAJEDNO U SVIM ODLUKAMA!!! Pregovarali su u ime svih petoro!

    Tako da dragi moj radio, ne vredi vam ovaj jadan pokušaj spašavanja vaših omiljenih likova na vlasti u Novom Sadu. AKTUELNA VLAST IDE U OPOZICIJU PA U ZATVOR!!!
  • haha

    08.08.2012 19:59
    Sada su na svojoj koži osetili kako je to kada ti gazduje neko iz Beograda, ne pita te za mišljenje i tretira kao kolonijalnog roba.
  • 08.08.2012 19:44
    Fašizam počinje na temelju zavere i vere da zavera postoji. Nije ni čudo da se time bave. Na kraju će ostati ta njihova otačstvena uprava na tri čoveka koji i dalje neće verovati jedan drugome.
  • Glasac

    08.08.2012 19:17
    bukovac
    Nemogu da razumem naivnost trenutno opozicionih lidera u Novom Sadu, tako su lako naseli na pricu da je odredjena odbornicka grupa za koju su govorili da je kupovala glasove, sad kao spremna da promeni tabor i da prekine saradnju sa DS. Samim upustanjem u razgovor o prekomponovanju vlasti dali su joj legitimitet.
  • 08.08.2012 18:34
    "Ako ćemo ko se prvi bacio kamenom"

    Kako je moguce "baciti se kamenom"?
    Izvinite, ali ja toliko mudrosti ne omgu da podnesem za jedan dan.Sve sami majstori svoje struke, strucnjaci i pesnici, svi demonstriraju svoju vestinu pisanja, a ja jadan zavrsio srednju skol upa ne razumem, a citao sam lektire i ucio gramatiku. Da li se u meduvremenu pojavilo i po koje novo slovo a da sam ja to propustio?
  • glasac

    08.08.2012 18:18
    samo vas malo zamlacujemo
    Sve je ovo samo skretanje teme sa cinjenice da gradsku vlast na okupu drzi jedna odbornicka gurpa za koju su pojedine partije posle izbora tvrdile da je kupovala glasove, i cinjenice da ni jedna druga opcija nemoze biti na vlasti bez te odbornicke grupe, sve je ovo samo davanje legitimiteta toj odbornickoj grupi. Ni jedna vlast sa tom odbornickom gurpom nema legitimitet, Jedino novi izbori u Novom Sadu pa da se ponovo i posteno prebrojimo.
  • @ZoranNS

    08.08.2012 17:52
    ipak nije tako
    Koliko se ja sećam, a dobro se sećam, na teritoriji Vojvodine prvo je počela da dejstvuje Liga Socijalista Vojvodine sa otvorenim secesionističkim stavovima. Na tim stavovima i takvoj platformi i dan danas dobija glasove i podršku. Tek posle, kako bi ti rekao, reakcija, počeli su ovde da dejstvuju oni koje si naveo. Tako da nisi u pravu. Ako ćemo ko se prvi bacio kamenom, krv je na Čankovim rukama!
  • kod kanala

    08.08.2012 17:46
    @Set
    Haha, druže, prošetaj se malo po tvojoj Salajki, čisto da vidiš koliko ima "autonomaša" i "secesionista", i sve to iz starih (srpskih) porodica još dok smo se zvali Slavija! Pozdrav od jednog takvog iz Salajke :)

    Mi smo se borili za Srbiju i Jugoslaviju dok si ti pišao u gaće, a sad si našao da nam prosipaš neki fašizam i klerofašizam protiv kojeg su se između ostalog tukle i tvoje "generacije". Sramota! Pitaj malo tvoje "generacije" kako ste živeli za vreme ustava iz 1974. pa uporedi sa tim kako živiš sad, jado jedan.
  • @

    08.08.2012 17:17
    Set
    kakav bolid
  • Set

    08.08.2012 16:23
    Salajka a ne Podbara... Opet se igrate autonomasa...Lepo kazem da autonomasi treba da se vrate u Liku....
  • ZoranNS

    08.08.2012 15:58
    Set
    Novi Sad je sveden na malo veći grad bez ikakvih prava i nadležnosti. DA BI BILA SRPSKA ATINA, ako uopšte znaš kako je dobila to počasno ime, da te podsetim, imala je Maticu Srpsku, imala je nadležnosti i prava koja sada nema, imala je svoje prihode iz kojih je mogla da finansira sve ono o čemu govoriš. Od kada je Novi Sad Atina po tvojim merilima, Novi Sad i Vojvodina je SRPSKA PRĆIJA, a bila je Atina pod Titom. Vlast iz 90. je svela Atinu na oronulu baraku, sa kojom se samo takvi kao ti ponose, mi želimo bolje i imaćemo bolje.
  • 08.08.2012 15:31
    Ekstremno
    Vrucine su ekstremne , canak je ekstreman, nasi i obraz su ekstremni, vi ste ekstremni , a dveri boga mi nisu. Nisam njihov clan ali ovako ne objektivne tvrdnje (o ekstremnosti) govore o vasem ne objektivnom gledanju na politicku situaciju u srbiji. Hvala vam sto ste mi omogucili da vas vise ne citam!
  • зики

    08.08.2012 15:24
    двери
    како тата Ђидо рече.
  • sta reci

    08.08.2012 15:15
    imali u ovoj drzavi postenih politicara koji nemisle samo kako da sednu u fotelju i obezbede svoje d..e
  • savetodavac

    08.08.2012 14:11
    razumevanje
    Potpuno razumem i novosadski odbor i sve one koji su glasali za Dveri. Tako vam je to kada vam je centrala u Beogradu. Možda ćete sada imati više razumevanja za autonomaše, pa i za Ligaše. Brzo menjajte politiku, autonomija je neminovnost.
  • 08.08.2012 13:51
    aaaaaaaaaaaaaaa
    Ovo je vec druga stranka iz koje je Djurdjev izbacen! Ne znam sta mu je...
  • Bombon

    08.08.2012 13:36
    Što volim da vidim ove situacije, kada politički prdež dobije šut kartu iz organizacije oko koje je koncentriso sva svoja životna (ne)postignuća. Šta ćeš sad druže? Na biro kao sav normalan svet..hahahah..
  • 08.08.2012 13:35
    деда нс
    Set па ко вам је крив што нисте били способни да се мрднете даље од Подбаре.
  • anonimus

    08.08.2012 13:15
    Nije šija nego vrat
    Skidanje ds i ligaša i insistiranje na izbornoj krađi je kompatibilno.Samo ne tra la la priča nego
    prijave mupu-u i postupci.Obavestite javnost ako znate, ko je prijavljen za nemile događaje prilikom lokalnih izbora u Novom Sadu.Izbori se u Novom Sadu moraju ponoviti.Da li je neko na izbrnoj listi Lige video imena ovih iz SPO.Ko je znao ko su ta imena ko im je dao odborničku grupu i sinekure.To vi Dverijanci osvetlite.A jasno je svima da izborni marifetluci i skidanje ds i ligaša može da se opiše i kao : nije šija nego vrat.
  • ideologija

    08.08.2012 13:10
    je mrtva
    toliko o prici o iskrenom pravoslavnom demohriscanstvu i etici po ugledu na demohriscane u Nemackoj,hahahaa,javno preduzece burazeru resava eticke i moralne razmirice za sekund!
  • 08.08.2012 13:04
    Sta su zuti spremni samo da ostanu na vlasti...Kakav obraz, cast i postenje kada je novac u pitanju...
    Bili ko, apsolutno bilo ko, nije bitno da li je to Dika menadzer, Cuks ili Zika Obretkovic bi bolje upravljao ovim gradom od ovog nesretnog Rodnija...
    Pozdravljam svaku akciju u tom pravcu, pa makar to bile i Dveri...I jos nesto kada su stranacki komentatori u pitanju. Da li komenterisu posle ili samo u toku radnog vremena?
  • 08.08.2012 13:03
    Ljubinka, pankeri (obicno) nisu fasisti.
  • daniel

    08.08.2012 13:03
    e
    Važno da ste vi počeli da ih pljujete,izdajncici!!
  • Glas iz škole

    08.08.2012 12:49
    pitanje za Set
    Kako neko ko tako dugo živi ovde može da glasa za nešto što se zove Dveri (ma šta to bilo)? Pa ta reč se na ovim prostorima nije koristila (sem u lektirama i tako nekom ozbiljnom štivu) dok nisu došli neki...
  • 08.08.2012 12:47
    Novosađani koji su glasali za Dveri, glasali su za Parovića upravo zbog ideja kojima se protivi Starešinstvo! Prema tome, Dveri nisu vlasnici mandata, već upravo ovi ljudi koje smo birali da skinu ligašku vlast!
  • Scotch Bonnet

    08.08.2012 12:36
    Reakcija
    @Miki Da se ne lazemo, Vojvodjanski secesionizam postoji, uvek je postojao a sada je rapidnom porastu zahvaljujuci organizacijama poput dveri, naci stroj, razne garde cara dusana, bez-obraz, miletici i ostali drustveni otpad sponzorisan od strane tajkuna, DB-a i SPC-a.

    To je jednostavno kontra reakcija na zbivanja. Ovome ne pomaze ni cinjenica da su u Srbiji pobedili SNS (radikali sa cipkom) koji su zbog svoje nesposobnosti i manjkom strucnih kadrova zaposlili Dinkica da vodi ekonomsku politiku u Srbiji. Da ne spominjem na kojoj je funkciji Tabakovicka.

    Mi u Vojvodini dobro pamtimo sta je radjeno 90-ih od strani istih onih koji su sada "evropejci"
    Isti tako pamtimo onih famiznih 1000 evra koje nikad nismo dobili.

    Kad se sve to sabere na gomilu dobija se opasan koktel samounistenja jer koliko mi se cini o nasoj sudbini na ovim prostorim odlucivace gladni stomaci jer je sve krenulo tim tokom.
  • Član

    08.08.2012 12:33
    Podrška Paroviću i novosadskom povereništvu!Sramota je za Dveri da ne prepoznaju težinu istorijskog trenutka u kome žive Srbi u Pokrajini! Jedino OVDE nije smelo da bude dilema niti kompromisa! Morala se srušiti LIGA i to nema veze sa vlašću već sa opstankom naroda i države! Iz Dveri će izići svi koji su potpisali priključnice u Srpskoj Vojvodini i to najviše verujući upravo Paroviću!
  • gangsta NS

    08.08.2012 12:20
    Anonimus
    Novi Sad je odavno "Srpski Bronks". Alternativno "Srpski South Central"
  • 08.08.2012 12:11
    Zabranjujem da se koristi naziv "Srpska Atina",
    ocada ce Novi Sad biti poznat kao "Srpski Zagreb"?
    Sta kazete na to?

  • Milana

    08.08.2012 12:04
    Glogov kolac za lopovsku koaliciju... Bez obzira na sve podmuklosti "moralnih gromada" iz DS, morace da poloze racune... U septembru!!!
    Pozdrav i podrska Parovicu, Djurdjevu i novosadskom odboru Dveri. Za razliku od LSV i DS za vas su ljudi glasali svojom slobodnom voljom. Ceo grad zna da je svaki novozapoleni u JKP( a ima ih preko 2000 od 2008) morao da obezbedi LSV i DS po 10 glasova... E za to i sve pljacke koje ste izvrsili morate odgovarati i to brzo...Zbog ovog grada i ljudi koji zive u njemu. Pozdrav komentetorima zaposlenim u JKP a inace clanovima LSV i DS. Nadam se da pisuci komentare su bar za trenutak prestali da igraju igrice...
  • zigi

    08.08.2012 12:04
    sve se vrača
    Ček, ček, znači: novosadske Dveri se bune zato što se beogradske dveri ponašaju suviše centralistički i samovoljno, oduzimajući im njihovu AUTONOMIJU u političkom radu? I zbog toga odbijaju poslušnost beogradskoj centrali?

    Jooooooj kakva genijalna igra sudbine! :)))
  • 08.08.2012 11:56
    Hanguber
    ovde treba samo dodati slatku pavlaku da se sve lepo sjedini za dobru salatu
  • Ljubinka

    08.08.2012 11:55
    izvinite odakle su ovi>?
    ovi meni lice na neke pankere iz 80tih godina? a vama? i ovi da vode vlast? ma nemojte me nasmijavati pogledajte koji zafrustrirani a tek ona.mama mia tata siledjija.
  • @miki

    08.08.2012 11:47
    ma jok uopšte nisu
    "Најјачи су ми ови параноици што и у овима исто виде неке фашисте...
    Такви параноици ће и куче са подигнутом шапом да протумаче као фашизам. Лечење људи, параноја је озбиљна болес'."

    Ljudi se zalažu za apsolutno srpsku Vojvodinu, koja je apsolutno pravoslavna, za veću ulogu Crkve u vlasti, a javno su promovisali nasilje prema gej populaciji i bore se protiv nekih fantomskih separatista koji obitavaju samo u glavama DSS, SRS-a i sličnih genijalaca.

    To je dečko fašizam, ako nisi primetio. Ili, radije, objasni nekom ko je npr. Mađar-katolik-homoseksualac, a preci su mu u Vojvodini duže nego njihovi koji su došli kolonizacijom, kako ova gospoda zapravo NISU fašisti, baš me zanima koje ćeš argumente koristiti. Ako ga ubediš, imaš tri "kukasta krsta" od mene (da ne kažem da imaš tri "bambija").
  • Strpljivi

    08.08.2012 11:47
    Korov
    To sto su ovi usli u gradski parlament sam po sebi dovoljno govori o stanju drustva... Ekstremisti nikad nisu bili odgovor ni na jedan problem drustva, nego su nikli (i delovali) ko korov kad se civilizacijski napredan zastao...
    Ko u njima vidi nadu ili je neverovatno naivan ili je jos uvek pod dejstvom 90tih. Zalosno...
  • iskusno srBstvo

    08.08.2012 11:42
    Set
    Au, sine, dobar govor, vidi se da je Gebels bio dobra inspiracija. SrBstvo, bastioni, preci, junaci, ua Vojvođani, Bosanci, Crnogorci, autonomaši, Srbija uber alles itd, super, sve je ispoštovano. Mada mi smeta što nigde nisi ubacio kako bi branio Kosovo i tukao homoseksualce, ispravi to sledeći put.
  • Neobavestena

    08.08.2012 11:40
    @Tukani - tajkunska stranka
    "Dveri do sada nisu ustajali ni jednom reci protiv domacih tajkuna - zato sto ih jedan od njih finansira, inicijali su D.K."

    Ja se izvinjavam da li biste otkrili ko stoji iza ovih inicijala, od silnih tajkuna i uspesnih biznismena, ne mogu da pogodim. Hvala.
  • 08.08.2012 11:25
    "DS zaista pokusava sve da uradi samo da bi ostao na vlasti...Podrska Parovicu u demontazi separatista u Novom Sadu!!! Od septembra ce Novi Sad biti ponovo Srpska Atina!!!"
    Jao jadni oni, nisu znali ko ih placa! Taj Parovic bolje da pocne nesto da trenira, sa tim ramenima ne moze ni dzak secera da digne, neradnik jedan. Novi Sad Novom Sadu!
  • @Ftnaš

    08.08.2012 11:23
    JA
    Snimio bi on i xxx film za glas vise (dolar vise). Prosipa demagodiju...
    Hahhaha, kada se setim klipa: Bio sam zbog vas u Torontu (da od nasih uzmem dolare:) :D
    Zao mi mladih ljudi (mahom su oni i glasali za dveri), koji mise da on hoce da uradi nesto dobro.
    Da su hteli, kako to oni kazu emancipuju stanovnistvo, ne bi ulazili u politiku...
    A njihova parola: "ili si problem ili deo resenja, trece ne postoji" je propagirao Hitler. A tako to uvek bude kada se vide samo dve boje, crna i bela.
    Ajd zdravo.
  • Set

    08.08.2012 11:22
    Gledam i slusam iskompleksirane i...te koji jedino sto znaju da kazu je autonomija i Vojvodina za razliku od svojih oceva koji su govorili Tito i Jugoslavija. Kada su vam usta puna Vojvodine onda budite posteni pa se odrecite svih privilegija koje su vasi dedovi i ocevi dobili posle 45 o vi ih nasledili... Ideoloski iskljucivi i samozadovoljni to je odlika komunista cija ste vi duhovna deca. 6 generacija mojih predaka je sahranjena na Uspenskom groblju i teznja svih njih je bila da Novi Sad ostane ono sto je bio a to je srpska Atina. I svi mi koji u NS zivimo par generacija znamo sta je Novi Sad a vi koji lecite koplekse proizasle iz svog porekla i mesta rodjenja svojih predaka autonomastvom, postedite nas svog prose...nja. Puna podrzka novosadskom odboru Dveri kao i gosp. Parovicu i Djurdjevu od nas koji smo zaista stanovnici Srpske Atine jer su nasi dedovi Novi sad nacinili severnim bastionom srpstva a mi cemo se potruditi da i ostane!! A autonomasima porucujem neka se vrate u Liku, Bosnu i Crnu Goru!!
  • Tukani

    08.08.2012 11:22
    tajkunska stranka
    Dveri do sada nisu ustajali ni jednom reci protiv domacih tajkuna - zato sto ih jedan od njih finansira, inicijali su D.K.
  • Separatista

    08.08.2012 11:19
    ko je iskljucio svetlo?
    zju, Starešinstvo, Povereništvo.... covece koja izfrustrirana ekipa, kladim se da kad Dveri rucaju , onako zajedno, na okupu, da "Starešinstvo" uzima batake i belo meso od piletine a "Povereništvo" dobija trticu i sta ostane,i zna se ko deli :D

    Tragi-komedija!
  • Nemanja

    08.08.2012 11:14
    @Anonimus
    Novi Sad jeste, bio i ostace Srpska Atina, ali isto tako jeste,bio i ostace glavni grad AP Vojvodina.
  • miki

    08.08.2012 11:02
    Најјачи су ми ови параноици што и у овима исто виде неке фашисте...
    Такви параноици ће и куче са подигнутом шапом да протумаче као фашизам. Лечење људи, параноја је озбиљна болес'.
  • tralala

    08.08.2012 10:57
    " Odluka starešinstva " sta su oni, indijanci?
  • lela

    08.08.2012 10:55
    xxx
    A dugo su i trajali...:P
    Mada, iskreno, ne znam ni sto su se skupljali :)))
  • Rotkvarijanac

    08.08.2012 10:51
    Puna podrska novosadskim Dverima! Demontaza lopovsko-separatisticke organizacije olicene u DS i LSV treba da vam bude osnovni zadatak!!! A zuti... Pa,pa...
  • 08.08.2012 10:49
    kuku lele
    a sta ce kada su Djilasovi ...
  • Dušan

    08.08.2012 10:46
    Dveri = Liga
    Nisam glasao za dveri kako bi pomagali ostanak lige na vlasti u gradu, glasao sam za Parovića i za smenu korumpirane vlasti
  • 08.08.2012 10:43
    DS zaista pokusava sve da uradi samo da bi ostao na vlasti...Podrska Parovicu u demontazi separatista u Novom Sadu!!! Od septembra ce Novi Sad biti ponovo Srpska Atina!!!
  • -

    08.08.2012 10:35
    -
    stvarno lice na porodicu adams
  • sale novosadjanin

    08.08.2012 10:33
    izvinite,
    a jel ovo slika iz alan forda ?
  • Muka

    08.08.2012 10:31
    Napoookoonnn,raspali se sviiii,pocrkajteeeee!!!!
  • ZoranNS

    08.08.2012 10:18
    Samo kažem i DS-DS papagaji SNS
    Da su Dveri navijali za demokrate to može da se rodi samo u kuhinji SNS, Dveri su bliskiji bili SRS koji su takođe najviše napadali SNS. SAMO KAŽEM požurite sa mahinacijama jel kako ste počeli za šest meseci će i najgluplji SNS-ovac shvatiti da je ovo gore nego DS, svakako čast izuzetcima koji to nikada neće shvatiti, ti su rekorderi u gluposti i zatucanosti.
  • 08.08.2012 10:15
    @Bolje casna opozicija
    Pa Dveri ce uci u koaliciju sa kim god samo da dodju na vlast. Zasto bi im bila prepreka da idu sa SNS? To bi se kao kosilo sa njihovim principima? Pa oni su fasisticka stranka, oni nemaju principe.
  • 08.08.2012 10:14
    lsv
    kad vide ovu sliku i oni što su slučajno glasali za njih neće više
  • mozak

    08.08.2012 10:12
    svi mi koji imamo prosecan koeficijent inteligencije mogli smo odavno zakljuciti d a su dveri cista konstrukcija demokratske stranke.
    odlican posao su obavile i divim se demokratama
    na potezu da dveri uguraju u politicki zivot.. ovaj potez kojim se brani dverima pregovor sa sns , je samo jedan u nizu koji potkrepljuje cinjenicu da su dveri potekle iz kabineta borisa tadica.
    u sustini mi je zao onih par posto ljudi koji u poverovali u njihovu pricu o novim ljudima ,o novim idejama, o porodici , o nacionalnom budjenju. DVERI =DB=DS. MISLITE O TOME
  • 08.08.2012 10:08
    @Samo Kazem
    Naprednjak, po tvojim panicnim komentarima vidim da si napunio gace. Bilo kako bilo, tebi ne gine kontejner jer promene vlasti na tvoju zalost nema a ti i tvoje stranacke kolege iz SNSa koi ste trenutno u panici mozete svi u kola pa na jos jedne proteste samo ne znam ko ce vam platiti gorivo (ne zaboravite da trazite od stranke da vam refundira za prosli put).
  • novost?

    08.08.2012 10:07
    Ova "vest" je verovatno namenjena nekolicini preostalih gradjana koji nisu znali čiji su Dveri projekat i za koga rade. DS je i ovako doživeo izborni debakl a zamislite šta bi se desilo da su protiv sebe imali ujedinjene glasače SRS, SNS, i DSS-a. Bio bi to mali masakr te se taj korpus glasova morao nekako rastočiti kroz Dveri i slične konstrukcije DS-a. Ništa strašno, uobičajena demokratska praksa u skoro svim izbornim sistemima nije Srbija po tome izuzetak svuda vlast sebi pravi opoziciju.
  • Bolje casna opozicija

    08.08.2012 10:01
    Ako nisu tu iz koristi poslusace svoju centralu. Ako istinski veruju u pricu o dverima, ne mogu da udju u koaliciju sa rds i spo a pogotovo sa sns.. Videcemo koliko im je stalo do ideologije. Ako izdrze svesi im se lepa buducnost na sledecim izborima. Ako odu sa romima i spo nestace. Nazalost ovde svi gledaju kratkorocno, a dveri lako mogu biti treca stranka po snazi.
  • Radjanje

    08.08.2012 09:58
    Novi ljudi za Novi Sad
    Kroz optuzbe, uvrede (ima li gore za Srbina od "fasista"), pritiske iznutra i spolja, konacno se radja se nova generacija srpske politike. I to bas u nasem gradu. Parovic je bio najbolji student na novosadskom ETF. Djurdjev je pokrenuo desetine projekata kao sto su CSE.org, Praznik Komsija... Samo napred momci, i ne zaboravite da smena generacija ne znaci Kurtu umesto Murte. Novi ljudi nisu prosto mladji, vec moraju biti bolji. Doneti nove vrline i nove uspehe.
  • DS

    08.08.2012 09:58
    DS
    Demokratska Stranka=Dveri Srpske
  • Samo kazem

    08.08.2012 09:55
    MOzete da klikcene minuse do ujutru... dzaba vam sve
    opozicija vam ne gine
    a i vreme je bilo da se resimo bede zvane DS i jos gore posasti Ligasa
  • Lola

    08.08.2012 09:44
    Novi Sad treba da se stidi sto su dveri uopste usle u parlament!
  • 08.08.2012 09:40
    Porodica Adams.
    Samo se razidite, fasisti.
  • Nemanja

    08.08.2012 09:37
    Hm...
    U pustinji se voće ne sadi.... Polako ljudi,pa ne mogu baš svi da uzmu pare od politike...
  • Bludnica

    08.08.2012 09:34
    Za svakog pametnog
    Sve je ovde vise nego jasno !
  • ftnaš

    08.08.2012 09:32
    Parović je imao ngo "Obnova" pre nego što se pretopio u Zveri, uspeli su čak i neku tribinu na FTN-u da organizuju 2009. otprilike, a evo kako on vidi našu budućnost:
    http://www.youtube.com/watch?v=TLFqt9AVAMQ

    Smrt fašizmu!
  • Samo kazem

    08.08.2012 09:30
    Nista nece spasiti ligase i DS da ostanu na vlasti!
    Verujem da lupaju glavom o zid svaki dan zbog "Polsanik vlasnik mandata"
    Svaki dan im se to obija o glavu...
  • starac od ravnice

    08.08.2012 09:30
    Starešinstvo?
    Cebtralna otadžbinska uprava, Centralni komitet. Zašto sve te psihijatrijske ustanove imaju te neke militantne nazive za predsedništva?
  • sažimanje

    08.08.2012 09:25
    Prvi komentar na Fejsbuku je lepo sažeo ovu vest u 4 reči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna