Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Žene fudbalera ne smeju da prave scene

Uprava italijanskog fudbalskog kluba Napoli zatražila je od supruga igrača da se do kraja sezone maksimalno uzdrže od bračnih trzavica, pošto u fudbalu i najmanji detalj može da utiče na igru.

Turska ostaje bez trka Formule 1

Trka za Veliku nagradu Turske 2012. godine neće biti odžana u Istanbulu zbog neslaganja turskih zvaničnika i vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona oko finansijskih detalja.

Zimonjić i Melcer poraženi

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Austrijanac Jirgen Melcer nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale turnira u Barseloni pošto su izgubili od američko-meksičkog para Skota Lipskog i Santjaga Gonzalesa sa 0:2 u setovima (3:6, 2:6).

Partizan poveo u finalu

Odbojkaši Partizana savladali su u Šumicama novosadsku Vojvodinu sa 3:1 (25:17, 24:26, 25:15, 25:21) u prvom meču plej-ofa.

Vojvodina domaćin Partizanu

Na Tehničkom sastanku uoči finala Kupa Srbije odlučeno je žrebom da Vojvodina bude domaćin Partizanu, u utakmici koja će se 11. maja igrati na stadionu Crvene zvezde.

Partizan za petu NLB titulu

Najiskusniji košarkaš Partizana Dušan Kecman izjavio je da u današnjem finalu završnog turnira regionalne NLB lige protiv Olimpije u Ljubljani očekuje tešku i neizvesnu utakmicu, ali da se nada pobedi i petoj uzastopnoj tituli "crno-belih".

Paket bomba za trenera Seltika

Paket-bomba koja je poslata treneru Seltika Nilu Lenonu i dvojici istaknutih navijača ovog škotskog fudbalskog kluba bila je prava i mogla je "ozbiljno da naudi", saopštila je policija.

FOTO: Vojvodina drži vrh

Fudbaleri Vojvodine i posle 23. kola drže priključak za vodećim Zvezdom i Partizanom, pošto su i u osmoj utakmici u nizu zabeležili pobedu, ovog puta protiv kulskog Hajduka sa 2:1.

Povećane nagrade na Vimbldonu

Nagradni fond na gren slem turniru u Vimbldonu ove godine će iznositi 23,8 miliona evra, a pobednici u singlu u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiće 1,8 miliona evra, saopštio je direktor "Ol Inglend" kluba Jan Riči.

Partizan u finalu NLB lige

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale završnog turnira Jadranske lige, pošto su sinoć u Ljubljani pobedili podgoričku Budućnost sa 62:58, dok je ekipa Olimpije plasman u finale obezbedila pobedom nad Krkom sa 67:57.

Vaterpolisti Srbije na završnom turniru

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se na završni turnir Svetske lige pošto je u Beogradu, u poslednjem šestom kolu A četvrtfinalne grupe, savladala selekciju Španije boljim izvođenjem peteraca sa 4:2.