Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Karadžić predlaže strane sudije

Predsednik FSS Tomislav Karadžić predložiće srpskim klubovima da posreduje u angažovanju sudija iz inostranstva, ako nemaju poverenja u domaće arbitre.

Optužnica za 30 italijanskih biciklista

Tužilac Italijanskog olimpijskog komiteta Antonio Kondoreli saopštio je da planira da otvori istragu kojom bi bilo obuhvaćeno oko 30 biciklista, zvaničnika timova i lekara koji su navodno učestvovali u "doping operaciji" sa sedištem u Montovi.

Troicki siguran i u dublu

Viktor Troicki i njegov dubl partner Ernest Gulbis lako su se plasirali u drugo kolo turnira dublova na Mastersu u Monte Karlu.

Zlato za Zlatića na Svetskom kupu

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić osvojio je zlatnu medalju u gađanju vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Čangvonu u Južnoj Koreji.

Troicki u 2. kolu Monte Karla

Viktor Troicki se plasirao u 2. kolo turnira serije 1000 u Monte Karlu pošto je danas savladao domaćeg tenisera Žan-Renea Lisnara sa 7:6, 6:2.

Đoković: Pobediću Nadala na šljaci

Novak Djoković zbog problema sa kolenom propustiće turnir masters serije u Monte Karlu, ali je ponovio da i dalje veruje u sebe i da bi uskoro mogao da pobedi Španca Rafaela Nadala na šljakastoj podlozi.

Vojvodina u finalu

Odbojkaši Vojvodine boriće se za titulu šampiona države protiv Partizana ili Radničkog pošto su i u trećem meču polufinala plej-ofa savladali Crvenu zvezdu u taj-brejku (29:27, 23:25, 22:25, 26:24, 15:13).

Vojvodina na putu ka vrhu

Fudbaleri Vojvodine su posle dve pobede u polufinalu Kupa i u prvenstvu savladali Slobodu Point Sevojno sa 3:1 i izjednačili se po broju bodova sa Crvenom zvezdom, dok je BSK Borča ubedljivo savladao gostujuću Inđiju sa 4:0.

Mustafina pokidala ligamente

Aktuelna svetska šampionka u gimnastici Ruskinja Alja Mustafina moraće da se podvrgne operaciji kolena, pošto je u petak za vreme prvenstva Evrope u Berlinu prilikom preskoka pokidala ukrštene ligamente levog kolena.