Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan na korak od finala

Odbojkaši Partizana savladali su večeras u Beogradu Radnički rezultatom 3:0 u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Trijumf Mančestera

Prva runda četvrtfinalnog duela Lige šampiona, koji će po svemu sudeći biti najneizvesniji, pripao je Mančester junajtedu, koji je rezultatom 1:0 pobedio Čelsi u sred Londona i stekao značajnu prednost pred revanš na "Old Trafordu".

Ciglama gađali Stojkovića, pogodili policajca

Ni današnji derbi nije protekao bez incidenata, iako je tokom meča slika na tribinama izgledala znatno lepše. Naime, pre početka utakmice, golman Partizana Vladimir Stojković napadnut je ciglama u tunelu Marakane. Golman crno-belih nepovređen, za razliku od jednog pripadnika MUP-a.

FED kup: U najjačem sastavu sa Slovakinjama

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš objavio je danas spisak igračica na koje računa za plej of meč za popunu Svetske A grupe protiv Slovačke, koji se 16. i 17. aprila igra u Bratislavi.

LŠ: Čelsi – Mančester junajted

Fudbaleri Mančester junajteda večeras od 20.45 na Stamford Bridžu igraju protiv Čelsija, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona i pokušaće da ostvare prvu pobedu na tom stadionu u poslednjih devet godina.

Debakl Intera

Fudbaleri Šalkea napravili su sinoć veliko iznenađenje i u Milanu savladali Inter sa 5:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, dok je Real u Madridu bio ubedljiv protiv Totenhema - 4:0.

Ukradene ulaznice za FA kup

Lopovi su ukrali dve vreće sa 900 ulaznica za polufinalni meč FA kupa između Mančester sitija i Mančester junajteda iz kombija britanske pošte, ali najverovatnije neće moći sa njima da uđu na Vembli.

Vašington post: Počnimo učenje srpskog

Američki dnevni list "Vašington post" hvali danas igru najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića poručujući da je "vreme da svet počne da uči da pravilno izgovara njegovo ime".

Đoković sve bliži Nadalu

Novak Đoković je osvajanjem četvrtog turnira u nizu po prvi put u karijeri probio granicu od 9.000 ATP poena i sada za vodećim Rafaelom Nadalom zaostaje 3.170 bodova.