Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ford tuži Ferari

Američki proizvođač automobila Ford pokrenuo je pravni proces protiv Ferarija zbog imena bolida te italijanske ekipe za ovogodišnji šampionat Formule 1.

Fudbaleri Srbije bolji od Izraelaca

Reprezentacija Srbije je zabeležila pobedu u prijateljskom meču protiv Izraela u Tel Avivu 2:0 (1:0). Strelci za "orlove" bili su Zoran Tošić u 23. i Veseljko Trivunović u 76. minutu.

Partizan brani trofej u Kupu Koraća

Košarkaški Kup Radivoja Koraća počinje danas prvim četvrtfinalnim mečevima i trajaće do subotnjeg finala, a završni turnir se prvi put održava u sali FMP-a u Železniku.

UEFA kaznila FSS

Kontrolna i Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznile su danas Fudbalski savez Srbije (FSS) sa 25.000 evra zbog incidenta na kvalifikacionom meču naše reprezentacije sa Slovenijom 7. septembra prošle godine.

Kubica stabilno posle operacije

Lekarski tim koji je operisao povredjenog vozača Formule jedan Roberta Kubicu, saopštio je da je stanje Poljaka stabilno, ali da je rano za procene o brzini oporavka.

SP u Kataru ipak tokom leta

Predsednik Svetske fudbalske federacije Sep Blater izjavio je da za sada nema pomeranja termina Svetskog prvenstva 2022. godine, koje će se održati u Kataru.

Srbija pobedila Kanadu sa 3:2

Ženska teniska reprezentacija Srbije pobedila je reprezentaciju Kanade sa rezultatom 3:2, a pobedu je doneo dubl u sastavu Krunić – Jovanovski.

Težak udes Kubice

Vozač Formule 1 Robert Kubica je zadobio teške povrede i hitno je prebačen u bolnicu helikopterom posle udesa na reli trci u Italiji, potvrdio je njegov tim Lotus Reno.