Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Težak udes Kubice

Vozač Formule 1 Robert Kubica je zadobio teške povrede i hitno je prebačen u bolnicu helikopterom posle udesa na reli trci u Italiji, potvrdio je njegov tim Lotus Reno.

Mladi sa Danskom, S. Irskom i Makedonijom

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije - igrači do 21 godine takmičiće se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Grupi 4 sa Danskom, Severnom Irskom, Makedonijom i Farskim Ostrvima, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Pobeda Vojvodine, poraz Novog Sada

Košarkaši Vojvodine trijumfovali su sinoć u Čačku protiv Borca 78:71, dok je Novi Sad poražen na svom parketu od Tamiša 78:73 u mečevima 19. kola Košarkaške lige Srbije.

Đoković tik iza Federera

Na najnovijoj ATP rang listi Novak Đoković i dalje zauzima treću poziciju ali je, umesto dosadašnjih 3.005 bodova zaostatka za drugoplasiranim Rodžerom Federerom, posle osvajanja Australijan opena, prišao na samo 85 bodova iza Švajcarca kog je pobedio u polufinalu turnira u Melburnu.

Ana napredovala posle odlaska Enan

Na rang listi Ženske teniske asocijacije došlo je do priličnih promena posle Australijan opena, a odlazak Žastin Enan po drugi put u penziju omogućio je da Ana Ivanović i pored gubitka 95 bodova napreduje za jedno mesto, na poziciju broj 19.

Težak žreb za košarkaše

Košarkaši Srbije igraće na ovogodišnjem Prvenstvu Evrope u Litvaniji u grupi B sa selekcijama Francuske, Nemačke, Izraela, Italije i Letonije, odlučeno je žrebom.