Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Poraz Partizana u Areni

Košarkaši Partizana Mts poraženi su u Beogradskoj Areni od Efes Pilsena 79:76 u drugom kolu TOP 16 faze Evrolige.

Bez Jelene i Ane protiv Kanađanki

Ženska teniska reprezentacija Srbije neće moći da računa na dve najuspešnije igračice, Jelenu Janković i Anu Ivanović, u prvom meču Svetske B grupe Fed kupa protiv Kanade.

Nadal ispao u četvrtfinalu Melburna

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal izgubio je danas od Španca Davida Ferera sa 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 6:3, u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije i tako ostao bez četvrtog gren slem turnira u nizu.

Mešoviti dubl dobar za Zimonjića

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Ruskinja Marija Kirilenko plasirali su se danas u polufinale mešovitog dubla na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

Milojević ispao sa Australijan opena

Mladi srpski teniser Nikola Milojević izgubio je danas od domaćeg igrača Luka Sevila sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6 i 6:8, u trećem kolu juniorskog Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

Natalija Kostić u četvrtfinalu dubla

Mlada srpska teniserka Natalija Kostić i Beloruskinja Ilona Kremer plasirale su se danas u četvrtfinale ženskog juniorskog dubla na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

Živojinović ostaje na čelu TSS

Skupština Teniskog saveza Srbije koja je počela u utorak, završena je tek u sredu u "sitnim satima" neposredno iza ponoći, a novi predsednički mandat dobio je Slobodan Živojinović.

Srbija igra za deveto mesto

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je Argentinu sa 26:25, u poslednjem meču u drugoj fazi na šampionatu sveta u Švedskoj.

Partizan dočekuje Efes

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da ekipa u dobroj atmosferi dočekuje turski Efes Pilsen u utakmici u kojoj želi da popravi loš utisak iz prvog kola Top 16 faze Evrolige u Madridu.

Zimonjić i Kirilenko u četvrtfinalu

Nenad Zimonjić i njegova partnerka u dublu Ruskinja Marija Kirilenko plasirali su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedili švedsko-nemački dubl Sofiju Arvidson i Filipa Pečnera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).