Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Pobeda Vojvodine u gostima

Odbojkaši Vojvodine savladali su Železničar u gostima i tako očekivano izbili na drugo mesto na tabeli Viner štediše lige.

Počinje Australijan open

U noći između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu počinje Australijan open, prvi teniski grend slem turnir u sezoni.

Jarić u Montepaskiju

Košarkaški klub Montepaski iz Sijene saopštio je da je postigao dogovor sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, koji će do kraja sezone igrati za taj klub.

Srbija jedva pobedila Alžir

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Alžira sa 25:24 (13:9), u prvom kolu takmičenja u Grupi C na Svetskom prvenstvu u Švedskoj.

Vojvodina protiv OKK Beograda

Košarkaši Vojvodine sutra gostuju drugoplasiranom OKK Beogradu, nakon ubedljivog poraza od Napretka u prethodnom kolu domaćeg prvenstva.

Vojvodina veruje u Smiljanića

Fudbalski klub Vojvodina najozbiljnije računa na suspendovanog fudbalera Gorana Smiljanića, kaže za Radio 021 šef stručnog štaba Novosađana, Zoran Milinković.  

Ronaldinju mesečno 630.000 evra

Prema pisanju brazilske štampe, nekad dvostruki najbolji fudbaler sveta u izboru Fife Ronaldinjo imaće u redovima svog novog kluba Flamenga primanja od oko 630.000 evra mesečno.

Počinje SP u rukometu

U Švedskoj počinje 22. šampionat sveta za rukometaše na kojem će se do 30. januara takmičiti 24 najbolje reprezentacije, među kojima je i Srbija.

Troicki bolji od Gaskea

Viktor Troicki je obezbedio plasman u polufinale turnira u Sidneju pobedom nad Rišarom Gaskeom rezultatom 6:4, 6:4.

VIDEO: Novi het-trik Mesija

Fudbaleri Barselone pobedili su Betis u četvrtfinalu španskog Kupa kralja rezultatom 5:0, a najbolji je ponovo bio Lionel Mesi, aktuelni laureat ''Zlatne lopte'' za najboljeg fudbalera sveta.

Radnički ispao iz Lige šampiona

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca završili su ovogodišnje takmičenje u Ligi šampiona porazom od belgijske ekipe Nolik rezultatom 3:0 (16:18, 14:25, 16:25).