Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

FMP domaćin finala Kupa

Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije odlučio je da se finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održi u Železniku.

Rukometaši večeras opet protiv Tunisa

Prvi od dva prijateljska susreta rukometnih reprezentacija Tunisa i Srbije pripao je domaćoj selekciji, koja je pred 2.000 gledalaca trijumfovala u dvorani Arive rezultatom 34:30 (15:14).

Partizan deklasirao Cibonu

Košarkaši Partizana deklasirali su Cibonu u Zagrebu 85:55 (16:8, 30:19, 20:18, 19:10) u poslednjem meču 13. kola NLB lige.

Stankoviću i Rajevcu Zlatne lopte

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković primio je danas u Beogradu "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera zemlje u 2010. godini, dok je to priznanje u konkurenciji trenera uručeno Milovanu Rajevcu.

Solidna partija Miličića

Košarkaši Dalasa pobedili su Oklahomu sa 103:93 iako su u drugoj četvrtini utakmice NBA lige ostali bez najboljeg igrača Dirka Novickog, koji je teren napustio zbog povrede desnog kolena.

Vojvodina dovodi Argentinca

Fudbalski klub "Vojvodina" nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa argentinskim napadačem Huanom Manuelom Vareom(24), najboljim igračem Širokog Brijega iz Bosne i Hercegovine.

Antić na klupi Evrope

Srpski trener Radomir Antić posle prekida saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije aktivirao se na humanitarnom planu.

Partizan gostuje Ciboni

Košarkaši Partizana večeras gostuju Ciboni u Zagrebu u poslednjem meču 13. kola NLB lige i poslednjem meču u kalendarskoj 2010. godini.

Rukometaši bolji od Rusije

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu selekciju Rusije sa 37:33 u humanitarnom meču za postradale u zemljotresu u Kraljevu.

Izboden svetski prvak u rvanju

Svetski šampion u rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 84 kilograma, Bugarin Mihail Ganev teško je povređen u tuči u jednom noćnom klubu u Grabovu.

Odbojkaši Vojvodine u polufinalu Kupa

Odbojkaši novosadske Vojvodine plasirali su se na završni turnir Kupa Srbije, pošto su večeras u Novom Sadu savladali Niš sa 3:0 (25:22, 25:21, 25:15) u revanš utakmici četvrtfinala. Vojvodina je i u prvoj utakmici koja je odigrana u Nišu slavila sa 3:0. U preostalim revanš mečevima sutra se sastaju: Partizan - Spartak Ljig (prva utakmica 3:1), Radnički - Spartak Subotica (3:0), Crvena zvezda - Jedinstvo Stara Pazova (3:0).