Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Novi Sad pobedio Borac

Košarkaši Novog Sada pobedili su čačanski Borac sa 91:79 u prvoj utakmici 13. kola Košarkaške lige Srbije (KLS).

Atletiko ispao iz Lige Evrope

Fudbaleri madridskog Atletika oprostili su se od trofeja u Ligi Evrope osvojenog prošle sezone, pošto su ove godine eliminisani već u grupnoj fazi takmičenja.

Buka u "Pioniru" 113,8 decibela

Navijači "Partizana" su tema o kojoj bruji cela Evropa, a čuvena buka u "Pioniru" je na utakmici sa Prokomom i izmerena, iznosila je i do 113,8 decibela.

Gomila remija u Ligi Evrope

Fudbaleri PAOK-a savladali su u Zagrebu Dinamo sa 1:0 u poslednjem meču grupe D, čime su osigurali plasman u osminu finala Lige Evrope.

Partizan svladao Prokom

Košarkaši Partizana pobedili su poljski Prokom u hali “Pionir” sa 61:59 u meču devetog kola grupe A Evrolige i tako su zabeležili peti trijumf.

Šampionka Srbije propada

Jelena Džinić, teniserka subotičkog "Spartaka" ovogodišnja je državna šampionka do 16 godina i u singlu i dublu. Standardna je članica reprezentacije, bila je uspešna na raznim turnirima u zemlji i inostranstvu, ali u njenoj porodici tvrde da ne dobija podršku teniskih struktura, prenosi "Sportski žurnal".

Fudbaleri Srbije 23. na svetu

Fudbalska reprezentacija Srbije zauzima 23. mesto na danas objavljenoj listi Svetske fudbalske federacije, što je za dve pozicije bolje nego prošlog meseca.