Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Everton hoće Bekama

Trener fudbalera Evertona Dejvid Mojes rekao je danas da taj klub želi da dovede bivšeg kapitena engleske reprezentacije Dejvida Bekama.

Zvezda srušila i Hemofarm

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu lidera šampionata Hemofarm sa 77:73 (22:17, 24:13, 14:24, 17:19) u devetom kolu Jadranske lige.

Najdanovska šesta u Evropi

Reprezentativka Srbije u plivanju Miroslava Najdanovski zauzela je šesto mesto u finalnoj trci na 100 metara slobodno na Prvenstvu Evrope u malim bazenima u Ajndhovenu.

Đoković u polufinalu Londona

U meču 3. kola završnog ATP turnira srpski teniser ubedljivo pobedio Amerikanca Endija Rodika (6:2, 6:3) i obezbedio duel sa Rodžerom Federerom.Šest gejmova, odnosno osvojeni set bili su dovoljni Novaku Đokoviću da se plasira u polufinale završnog ATP turnira u Londonu.Rival trećeg tenisera sveta u borbi za finale, u subotu uveče, će biti Rodžer Federer, dok se u drugom duelu sastaju Rafael Nadal i Endi Marej.

Vidić kandidat za tim sveta

Svetska fudbalska federacija i Međunarodno udruženje profesionalnih igrača objavili su listu kandidata za najbolji tim sveta 2010. godine.

Partizan savladao i Žalgiris

Košarkaši Partizana pobedili su Žalgiris u Beogradu sa 68:62, u šestom kolu Evrolige. Beogradski ''Crno-beli'' sada u A grupi imaju skor od četiri pobede i dva poraza i nadomak su plasmana u Top 16 fazu.

Evropsko rukomentno prvenstvo 2012. i u Novom Sadu

Predsednik Evropske rukometne federacije (EHF) Tor Liam i prvi čovek Rukometnog saveza Srbije (RSS) Velimir Marjanović potpisali su u beogradskom hotelu "Hajat" ugovor o organizaciji prvenstva Evrope za rukometaše 2012. godine.

Optužba za Murinja

Evropska fudbalska unija optužila je trenera Real Madrida Žozea Murinja da je naredio dvojici igrača da namerno dobiju crvene kartone u utakmici Lige šampiona protiv holandskog Ajaksa.

Federer pobedio i Soderlinga

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u polufinale završnog ATP turnira u Londonu pošto je danas pobedio šveđanina Robina Soderlinga sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3).