Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan za prve bodove u Ligi šampiona

Večeras se igraju preostale utakmice četvrtog kola Lige šampiona, a meč koji najviše privlači pažnju javnosti u Srbiji je utakmica u Beogradu, gde šampion Srbije Partizan dočekuje portugalsku Bragu.

Večeras utakmice Lige šampiona

Večeras se igraju utakmice četvrtog kola Lige šampiona, a najzanimljivi meč biće u Londonu, gde Totenhem dočekuje branioca titule Lige šampiona, Inter iz Milana.

Odbojkašice pobedile i Alžir

Odbojkašice Srbije ostale su neporažene na Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto su jutros savladali i Alžir, maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25-15, 25-12, 25-21.

Kim Klajsters napušta tenis

Posle Elene Dementijeve, koja je šokirala javnost objavivši da se povlači iz tenisa, i Belgijanka Kim Klajsters poručila je da će uskoro definitivno odložiti reket.

Troicki napredovao za jedno mesto

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je treće mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok je Viktor Troicki napredovao za jednu poziciju i sada zauzima 32. mesto.

Nova titula za Zimonjića i Nestora

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor trijumfovali su na turniru u Beču u konkurenciji dublova pošto su u finalu pobedili Poljake Matkovskog i Firstenberga sa 2:1 (7:5, 3:6, 10:5) posle 77 minuta igre.

Karatisti Srbije prvaci sveta

Karate reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji na 20. Svetskom šampionatu u tom sportu održanom u Beogradu.

Sjajan uspeh Vilmoša Zavarka

Srpski kuglaš Vilmoš Zavarko osvojio je dve zlatne i jednu srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu koje je održano u austrijskom Ricingu.

Vojvodina bolja od Proletera

Košarkaši Vojvodine zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Proletera, rezultatom 83:66, u četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije.