Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

FSS: Derbi se ne odlaže

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da je FS Italije odgovoran za incidente i prekid utakmice u Đenovi i istakao da se FSS i Zajednica Superligaša zalažu da se večiti derbi igra 23. oktobra.

Zimonjić bolji od Đokovića

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u četvrtfinale turnira u Šangaju u konkurenciji parova, pošto su danas u meču drugog kola pobedili Novaka Đokovića i Izraelca Džonatana Erliha sa 2:1 u setovima.

Veljović: Uskoro o sudbini derbija

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da fudbalski derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji bi trebalo da se održi 23. oktobra, ima poseban bezbednosni rizik i da će se sa upravama klubova i bezbednosnim službama napraviti detaljna procena.

Pobede Arisa i Bleda

Odbojkaši Vojvodine izgubili su od Arisa 3:1, dok je Bled maksimalnim rezultatom savladao Budvansku rivijeru u utakmicama 1. kola "Memorijala Žarko Petrović" koji se igra na Spensu u znak sećanja na legendu srpske odbojke.

Melcer izbacio Nadala

Najbolji teniser na svetu Rafael Nadal neočekivano je ispao sa turnira u Šangaju, pošto je u meču za četvrtfinale izgubio od Austrijanca Jirgena Melcera.

Sutra žreb za Kup

Žreb za parove osmine finala fudbalskog Kupa Srbije održaće se sutra od 12 časova u Beogradu.

Đoković u četvrtfinalu

Novak Đoković je furioznom pobedom protiv Francuza Rišara Gaskea izborio plasman u četvrtfinale Masters turnira u Šangaju.

FSS: Hitna sednica u petak

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je zakazao hitnu sednicu Izvršnog odbora za petak, 15. oktobar, povodom incidenata pre, tokom i posle utakmice Italija - Srbija u Đenovi.

Memorijal Žarka Petrovića na Spensu

Sutra u Novom Sadu počinje trodnevni međunarodni odbojkaški turnir "Memorijal Žarko Petrović" koji će igrati na Spensu u znak sećanja na legendu srpske odbojke koji je preminuo 2007. godine.

Moguće izbacivanje Srbije iz takmičenja

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) saopštila je da će o pokretanju disciplinskog postupka protiv Srbije odlučiti kada dobije izveštaje delegata sa utakmice protiv Italije u Đenovi gde je meč prekinut posle samo šest minuta zbog divljanja srpskih huligana.