Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan ubedljiv u Apatinu

Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u osminu finala Kupa Srbije, pošto su u Apatinu ubedljivo savladali trećeligaša Mladost sa 6:0 u odloženoj utakmici šesnaestine finala.

Majk Tajson u Beogradu

Slavni američki bokser, Majk Tajson, doćiće u Beograd najverovatnije 14. decembra u okviru svoje humanitarne turneje.

Pobede dublova

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor plasirali su se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Kine u konkurenciji parova pošto su jutros savladali uzbekistansko-kazahstansku kombinaciju Denis Istomin / Andrej Golubjev sa 6-4, 6-1.

Tipsarević ispao i u dublu

Janko Tipsarević i njegov partner u dublu Španac Nikolas Almagro nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo turnira u Pekingu, pošto su danas izgubili od Mardija Fiša iz SAD i Marka Noulsa sa Bahama sa 2:0 u setovima (6:7, 2:6).

Pobeda Troickog u Tokiju

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Tokiju pošto je danas pobedio 121. igrača sveta Kei Nišikorija iz Japana sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2).

Ivanovićeva prošla u 3. kolo

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Pekingu pošto je danas pobedila 48. teniserku sveta Olgu Govorcovu iz Belorusije sa 2:0 u setovima (6:0, 7:5).

Đoković u 2. kolu Pekinga

Novak Đoković se plasirao u drugo kolo turnira u Pekingu pošto je danas pobedio 356. tenisera sveta Mao-Sin Gonga iz Kine sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3.

Utvrđen kalendar za fudbalsko EP

Na sastanku Izvršnog komiteta UEFA koji je održan u Minsku utvrđen je kalendar takmičenja za Evropsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Poljskoj i Ukrajini.

Đoković zaradio 2,5 miliona dolara

Novak Đoković je ove godine od nagrada na turnirima zaradio 2.533.422 dolara i zauzima treće mesto na listi, iza Španca Rafaela Nadala sa 7,4 i Švajcarca Rodžera Federera sa 4 miliona dolara.

Kličko dobio dres Srbije

Ukrajinski bokser i svetski šampion teške kategorije u WBC verziji Vitalij Kličko dobio je na poklon dres fudbalske reprezentacije Srbije od svog prijatelja i najboljeg srpskog boksera Nenada Borovčanina.

Odbojkaši pobedili Argentinu

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Argentinu u prvom kolu treće faze na Svetskom prvenstvu u Italiji i tako se našla na korak od polufinala ovog takmičenja.

Jovanovska pobedila Jankovićevu

Bojana Jovanovski napravila je iznenađenje na turniru u Pekingu pošto je pobedila našu najbolju teniserku Jelenu Janković rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:2, 6:2.

Jovanovska popravila plasman

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković pokvarila je za jedno mesto plasman na danas objavljenoj WTA rang listi, pa je sada sedma na svetu.

Đoković i Tipsarević ne mrdaju

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević zadržali su prošlonedeljne pozicije na danas objavljenoj ATP svetskoj rang listi, dok je Viktor Troicki pokvario plasman.

"Grobari" polomili 387 stolica

Navijači Partuzana polomili su 387 stolica na istočnoj tribini stadiona "Karađorđe," izjavio je komesar za bezbednost u Vojvodini, Milan Čabrić.