Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Kup: Vojvodina u Petrovcu

Fudbaleri Vojvodine igraće sa Slogom iz Petrovca na Mlavi u šesnaestini finala Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

Blater ponovo razmišlja o zlatnom golu

Međunarodna fudbalska federacija razmotriće mogućnost ukidanja produžetaka i automatskog izvođenja jedanaesteraca u utakmicama nokaut faze takmičenja na prvenstvima sveta koje se završe nerešeno, izjavio je danas predsednik FIFA Sep Blater.

Karadžić: Nismo pričali o Antiću

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da ta organizacija još nije raspravljala o budućnosti Radomira Antića na funkciji selektora nacionalnog tima.

Đoković u polufinalu

Novak Đoković pobedio je Francuza Gaela Monfisa sa 3:0 (7:6, 6:1, 6:2) i plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku.

Bez dodatne kazne za Ferari

Svetska automobilska federacija (FIA) odlučila je da neće dodatno kažnjavati tim Ferarija zato što je kršio pravila prilikom trke za Veliku nagradu Nemačke Formule 1.

Teodosić nokautirao Špance

Košarkaši Srbije će se za prolaz u finale Svetskog prvenstva u subotu boriti protiv Turske, nakon što su danas savladali Španiju rezultatom 92:89.

Žigić sačuvao bod Srbiji

Golom Nikole Žigića šest minuta pre kraja, fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da sačuva bod u susretu sa Slovenijom u okviru 2. kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2012.

Vaterpolisti Srbije u polufinalu PE

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Prvenstva Evrope pobedivši aktuelnog prvaka Crnu Goru 6:5 i u borbi za finale igraće u četvrtak protiv domaćina turnira, selekcije Hrvatske.