Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ivković precrtao Milosavljevića

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković neće voditi Dragana Milosavljevića na šampionat sveta u Turskoj, u koju će krenuti 13 igrača.

US Open: Đoković treći nosilac

Španac Rafael Nadal biće prvi, Švajcarac Rodžer Federer drugi, a Novak Đoković treći nosilac na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku koje počinje 30. avgusta.

Ibrahimović u Milanu

Napadač Barselone Zlatan Ibrahimović postigao je dogovor sa fudbalskim klubom Milan o transferu, prenose italijanski mediji.

Vaterpolisti uzeli kredit za odlazak na EP

Vaterpolo reprezentacija Srbije, uoči odlaska na Evropsko prvenstvo u Zagreb, suočila se sa finansijskim problemima, ali će ekipa pokušati da donese jednu od medalja sa tog takmičenja, poručili su vodeći ljudi srpskog vaterpola.

Federer uvećao prednost nad Đokovićem

Novak Đoković je i dalje treći igrač sveta, iza Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali je trofej koji je Švajcarac osvojio u Sinsinatiju bio dovoljan da se razlika između Federera i Đokovića poveća sa 130 na 550 bodova.

Federer osvojio Sinsinati

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je titulu na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je u finalu pobedio Mardija Fiša sa 2:1.

FIBA, ipak, kažnjava

Generalni sekretar Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) Patrik Bauman najavio je kazne za aktere incidenta na prekinutom meču Akropolis kupa Grčka - Srbija u Atini i dodao da će svetska kuća košarke učiniti sve kako se detalji nemilih scena ne bi zataškali.