Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Galatasaraj ipak prejak za OFK

Fudbaleri OFK Beograda nisu uspeli da naprave još jedno iznenađenje u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Galatasaraja izgubivši na Karaburmi od predstavnika Turske 5:1.

Svetska bronza za Srbiju

Ženska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu u disciplini malokalibarska puška trostav 3 puta 20 metaka.

Janković: I dalje sam nesigurna

Jelena Janković je posle eliminacije na startu turnira u San Dijegu rekla da i dalje nije sigurna u sebe zbog povrede koju je zaradila u Portorožu.

Jankovićeva ispala na startu

Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u San Dijegu, pošto je izgubila od Ruskinje Alise Klejbanove sa 2:0 (7:5, 6:2).

Svi traže prolaz u Ligi Evrope

Večeras su na programu revanš mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a prolaz u naredno kolo će tražiti tri predstavnika Srbije.

Novi trijumf juniora

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je i treću uzastopnu pobedu na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj, savladavši Izrael sa 36:30 u meču za plasman od devetog do 12. mesta.

Tipsarević na Falju

Janko Tipsarević se plasirao u treće kolo ATP turnira u Vašingtonu pošto je savaladao Amerikanca Sema Kverija sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3, revanširavši mu se tako za poraz od pre nekoliko dana.

Partizan prošao Helsinki

Fudbaleri Partizana pobedili su Helsinki sa 2:1 (1:1) u gostima i ukupnim rezultatom 5:1 plasirali se u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mirosavljevu bronza na SP

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemanja Mirosavljev osvojio je danas bronzanu medalju na prvenstvu sveta u Minhenu u disciplini malokalibarska puška trostav.

Koroman očekuje bolju igru Zvezde

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić rekao je danas da od svojih fudbalera očekuje dobru igru protiv Slovana, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i rezultat koji crveno-bele vodi u sledeće kolo.

Juniorke izgubile od Švedske

Ženska juniorska košarkaška reprezentacija poražena je u drugom kolu druge runde takmičenja na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj od Švedske sa 61:42.

Ivanovićeva ispala u prvom kolu

Ana Ivanović eliminisana je u prvom kolu WTA turnira u San Dijegu nakon što je poražena od izraelske teniserke Šahar Per, koja je posle nešto više od sat vremena igre slavila sa 2:0, po setovima 7:6, 6:3.

Đoković i Ivanovićeva na Hopman kupu

Novak Đoković i Ana Ivanović predstavljaće Srbiju na Hopman kupu koji se od 1. do 8. januara naredne godine igra u Pertu, ozvaničili su danas organizatori tradicionalnog takmičenja.

Zlatiću srebro na SP u Minhenu

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić osvojio je danas srebrnu medalju na Prvenstvu sveta u Minhenu u disciplini vazdušni pištolj oborivši pritom dva državna rekorda ukupnim rezultatom 689,2 kruga i osnovnim od 590 krugova.

Strelci vicešampioni sveta

Muška reprezentacija Srbije u gađanju vazdušnim pištoljem osvojila je danas titulu viceprvaka na Svetskom prvenstvu u Minhenu.