Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Bez nameštenih utakmica na Mondijalu

Evropska asocijacija za sportsku bezbednost (ESSA), koja je zadužena za nadgledanje klađenja, saopštila je danas da nije bilo sumnjivih uplata na utakmice Svetskog fudbalskog prvenstva.

Tipsarević i Erlih u 2. kolu u Atlanti

Janko Tipsarević i Džonatan Erlih iz Izraela plasirali su se u drugo kolo igre parova na turniru u Atlanti, pošto su danas u startnom meču savladali prve nosioce, Britance Kolina Fleminga i Kana Skupskog, rezultatom 6:3, 6:7, 11:9.

Novicki ostaje u Dalasu

Nemac Dirk Novicki produžio je do 2014. godine ugovor sa Dalasom - ekipom čije boje brani prethodnih 12 sezona, ozvaničeno je danas na sajtu Maveriksa bez preciziranja finansijskih detalja.

Sud danas o stečaju u Zvezdi

Stečaj Košarkaškog kluba Crvena zvezda danas će dobiti sudski epilog, pošto će u Privrednom sudu biti održano ročište na kojem će biti pokrenuta redovna stečajna procedura.

Odbojkašice idu na Izrael

Odbojkašice Srbije igraće u polufinalu završnog turnira Evropske lige u Ankari protiv selekcije Izraela, određeno je žrebom u sedištu organizacije CEV u Luksemburgu.

Konačno pobeda rukometašica

Ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije savladala je na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji selekciju Tunisa rezultatom 47:32.

Partizan u Jermeniji

Fudbaleri Partizana otputovali su u Jerevan, na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa prvakom Jermenije Pjunikom.

Novi poraz juniorki

Posle odličnog starta i dve pobede, mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je novi poraz na Evropskom prvenstvu u Letoniji.

Rusi hoće da zaposle hobotnicu

Jedna ruska kladionica želi da angažuje hobotnicu Paula, koja je uspešno prognozirala ishode utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi.

Lazović se teže povredio

Srpski fudbalski reprezentativac Danko Lazović povredio je koleno tokom subotnje prvenstvene utakmice ruskog Zenita i prema prvim prognozama sledi mu duža pauza.

Srbija osvojila Svetsku ligu

Vaterpolisti Srbije pobednici su Svetske lige pošto su u finalu u Nišu savladali branioca trofeja Crnu Goru posle peteraca rezultatom 14:12.