Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Barselona i Bordo u četvrtfinalu

Fudbaleri Barselone i Bordoa plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su u revanš mečevima osmine finala savladali Štutgart sa 4:0, odnosno Olimpijakos sa 2:1.

Bolt obara rekord na 300 metara

Jamajčanski atletičar Usein Bolt takmičiće se u maju na neuobičajenoj trci na 300 metara, koja će se održati na mitingu u češkom gradu Ostrava.

Đoković i Troicki u borbi za četvrtfinale

Na turniru u Indijan Velsu večeras će se za plasman u četvrtfinale u pojedinačnoj konkurenciji nadmetati Novak Đoković sa Ivanom Ljubičićem, a odmah zatim i Viktor Troicki protiv Tomaša Berdiha.

Miličić akter meča sa 266 poena

Košarkaši Klivlenda pobedili su Detroit sa 113:101, a najzaslužniji za trijumf Kavalirsa bio je Lebron Džejms sa četvrtim tripl dabl učinkom u sezoni.

Bagdatis izbacio Federera

Švajcarski teniser Rodžer Federer eliminisan je u trećem kolu turnira u Indijan Velsu, pošto je izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 7:6.

Jelena na Klejbanovu

Srpska teniserka Jelena Janković pobedila je u noći između utorka i srede Šahar Per iz Izraela sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2, u četvrtom kolu turnira u Indijan Velsu.

Janković propušta Mundijal

Reprezentativac Srbije Boško Janković neće moći da igra na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi jer je njegova povreda kolena ozbiljnija nego što se mislilo.

Teniseri uspešni

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u treće kolo turnira u Indijan Velsu, pošto su savladali američki dubl Džejms Blejk/Endi Rodik sa 2:1 (6:4;6:3;10:7;).

Poraz Vojvodine u Kragujevcu

Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Viner Štediše lige protiv Vojvodine pobedom sa 3:2 (17:25, 25:20, 25:23, 15:25, 15:9).

Bilbija na meti Santandera

Fudbaler Vojvodine i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nemanja Bilbija nalazi se na meti španskog Rasinga iz Santandera.