Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Liga šampiona: Barselona protiv Arsenala

Aktuelni šampion Evrope, Barselona, igraće u četvrtfinalu fudbalske Lige šampiona protiv Arsenala, dok se Bajern Minhen sastaje sa Mančester junajtedom, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Vojvodina izjednačila u seriji

Odbojkaši Vojvodine pobedili su u Kragujevcu Radnički sa 3:2 (25:23, 25:27, 22:25, 25:16, 15:7), u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Viner štediše lige Srbije.

Fulam demolirao Juventus

Benfika, Standard, Fulam, Valensija, Hamburger, Volfzburg, Atletiko Madrid i Liverpul su se plasirali u četvrtfinale Lige Evrope pošto su nakon revanš mečeva bili bolji od svojih rivala u ukupnom skoru.

Boško Đokić novi trener FMP-a

Košarkaški klub FMP Železnik saopštio je danas da je za novog trenera imenovao Boška Đokića, koji će na toj funkciji zameniti Vlada Đurovića.

Barselona i Bordo u četvrtfinalu

Fudbaleri Barselone i Bordoa plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su u revanš mečevima osmine finala savladali Štutgart sa 4:0, odnosno Olimpijakos sa 2:1.

Bolt obara rekord na 300 metara

Jamajčanski atletičar Usein Bolt takmičiće se u maju na neuobičajenoj trci na 300 metara, koja će se održati na mitingu u češkom gradu Ostrava.

Đoković i Troicki u borbi za četvrtfinale

Na turniru u Indijan Velsu večeras će se za plasman u četvrtfinale u pojedinačnoj konkurenciji nadmetati Novak Đoković sa Ivanom Ljubičićem, a odmah zatim i Viktor Troicki protiv Tomaša Berdiha.

Miličić akter meča sa 266 poena

Košarkaši Klivlenda pobedili su Detroit sa 113:101, a najzaslužniji za trijumf Kavalirsa bio je Lebron Džejms sa četvrtim tripl dabl učinkom u sezoni.

Bagdatis izbacio Federera

Švajcarski teniser Rodžer Federer eliminisan je u trećem kolu turnira u Indijan Velsu, pošto je izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 7:6.