Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Zvezda sve bliža tituli

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Napretka sa 2:1 u utakmici 18. kola Jelen Superlige, a pobedonosni gol dao je Aleksandar Jevtić u 85. minutu.

Spartak neće da igra finale

Prva utakmica finala plej-ofa prvenstva Srbije u hokeju, u kojoj je trebalo da se sastanu Partizan i Spartak, nije odigrana zbog nedolaska subotičke ekipe.

Hemofarm bolji od Zvezde

Košarkaši Hemofarma pobedili su u Vršcu ekipu Crvene zvezde sa 76:70 (20:19, 16:17, 16:11,24:25) u utakmici 24. kola Jadranske lige.

Troicki u drugom kolu

Teniser Srbije Viktor Troicki plasirao se u treće kolo turnira u Indijan Velsu, pošto mu je Argentinac Pablo Kuevas predao meč.

Dva zlata za Srbiju

Mlada Boranka Bobana Veličković i ženska reprezentacija Srbije osvojile su zlatne medalje u gađanju vazdušnim pištoljem na šampionatu Evrope u norveškom mestu Meraker.

Veliki kristalni globus za Lindzi Von

Američka skijašica Lindzi Von treću godinu uzastopno osvojila je veliki kristalni globus, pošto je danas u Garmišpartenkirhenu trijumfovala u poslednjem superveleslalomu sezone Svetskog kupa.

Đoković protiv Fiša

Novak Đoković će u 2. kolu ATP turnira u Indijen Velsu (SAD) igrati protiv Amerikanca Mardija Fiša, koji je jutros savladao Mihaela Berera iz Nemačke sa 1:6, 6:1, 6:3.

Danilović: Sa Makabijem u Areni

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović rekao je da će četvrtfinalne utakmice u Evroligi crno-beli protiv Makabija igrati u Beogradskoj areni.

Vujošević: Ponosan sam na igrače

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da je ponosan što je njegov tim, koji je znatno promenio sastav u odnosu na prošlu godinu, jedini ove sezone pobedio Barselonu.

Teniserke protiv Slovačke u Areni

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće protiv Slovačke u meču za opstanak u Svetskoj A grupi Fed kupa u Beogradskoj areni, odlučeno je danas u Teniskom savezu Srbije.

Šumaher provozao prvi krug u Bahreinu

Višestruki šampion Formule 1 i vozač Mercedes GP-ja Nemac Mihael Šumaher (41) i definitivno se vratio na stazu nakon što se jutros provozao na nezvaničnom treningu za Veliku nagradu Bahreina.