Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Lejkersi prekinuli niz poraza

Košarkaši Los Andjeles Lejkersa pobedili su u noći izmedju utorka i srede Toronto sa 109:107, poenima Kobija Brajanta 1,7 sekundi pre kraja utakmice.

FMP ušao u Top8

FMP Železnik plasirao se u Top8 fazu Evročelendž kupa, pošto je na svom terenu savladao belgijski Lijež 81:55.

Zvezda se oprostila od Evrokupa

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Evrokupa, pošto su u utakmici poslednjeg kola grupe L ubedljivo poraženi od Gran Kanarije rezultatom 81:58.

Reprezentacija Engleske prisluškivana?

Sastanak selektora Engleske i njegovih igrača pre prijateljske utakmice sa Egiptom je navodno bio meta špijuna ili preterano radoznalih novinara - članovi ekspedicije su u hotelskoj sali pronašli uređaj za prisluškivanje.

Zvezda večeras za četvrtfinale

Večeras će biti poznati svi četvrtfinalisti košarkaškog Evrokupa, a ovo kolo je ujedno i poslednja šansa za ekipu Crvene zvezde da ostvari dalji plasman.

Poznat raspored u kvalifikacijama za EP

Posle jučerašnjih pregovora predstavnici saveza i selektori fudbalskih reprezentacija Srbije, Italije, Slovenije, Severne Irske, Estonije i Farskih Ostrva utvrdili su raspored međusobnih utakmica u C grupi kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine.

Igraju se revanši Lige šampiona

Večeras i sutra igraju se prve revanš utakmice osmine finala Lige šampiona. Očekuju se veoma neizvesni dueli jer u prvim susretima niko nije uspeo da stvori ozbiljniju prednost.

Partizan dobio Egera

Vaterpolisti Partizana u četvrtfinalu Evrolige igraće protiv Egera, pošto im je žreb, održan u Rimu, dodelio upravo mađarsku ekipu za protivnika kojeg će morati da savladaju kako bi se plasirali na završni turnir.

Zvezda odmakla Partizanu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na Banjici ekipu Rada 2:1 u okviru 17. kola i povećali prednost na pet bodova u odnosu na Partizan.

Vojvodina izgubila u gostima

Domaćini su bili izrazito uspešni u subotnjim utakmicama 17. kola fudbalske Jelen Superlige, a strelci su bili raspoloženi, budući da je na pet utakmica postignuto 17 golova.