Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Restrikcije vode zbog Egzitovog kampa?

Ukoliko organizatori ovogodišnjeg Egzit festivala i ove godine odluče da svoj kamp postave na Oficircu, u blizini izvorišta "Petrovaradinska ada", Vodovod će isključiti vodu na tim bunarima, zbog čega bi usledile restrikcije u vodosnabdevanju.

Kolapsi zbog vrućine

Hitna pomoć imala je veći broj intervencija na javnim mestima nego što je uobičajeno, a kolapsi se uglavnom dešavaju zbog nedovoljnog unošenja tečnosti.

Niko ne štiti kupače od skutera

Kupače na Dunavu trenutno nema ko da zaštiti od vozača skutera koji divljaju na vodi, a predstavnici rečne policije ne mogu da zavedu red jer nemaju nijedan čamac.

Zamrznut štrajk u JKP "Put"

Štrajk u novosadskom JKP "Put" je obustavljen, jer je rukovodstvo nakon jednosatnog prekida rada zaposlenima isplatilo zaostale zarade i nadoknade za putne troškove.

Treći dan Sinema siti festivala

Ovogodišnju festivalsku kampanju Sinema sitija, na vizuelnom i programskom planu, obeležiće naši reditelji, glumci, kamermani, montažeri, dizajneri zvuka i producenti.

Novi Sad plivao za Modenu

Revijalno-takmičarski deo humanitarne sportsko-plivačke manifestacije "Novi Sad pliva za Modenu" održan je proteklog vikenda na bazenu SC "Slana Bara" na Klisi.

Pokrajina utišava radnike "Neobusa" jednokratnom pomoći

Radnici novosadskog "Neobusa" pomerili su za nedelju dana najavljene ulične proteste, jer su dobili obećanje da će im ili biti isplaćene dve od osam zaostalih zarada, ili isplaćena jednokratna pomoć u iznosu od 40.000 dinara, saznaje Radio 021.

Novi Sad domaćin više od 200 manifestacija

Novi Sad će tokom ove godine biti domaćin više od 200 različitih manifestacija, a preko leta će zahvaljujući brojnim manifestacijama biti i odlična turistička destinacija, saopštila je Turistička organizacija Novog Sada.