Novosadski informativni portal 021

Zabava

Skupi oldtajmeri prodati na aukciji u Parizu

Najređi bugatiji, hispano-suize, delaheji, maseratiji, ferariji, ukupno 59 uspavanih lepotica od 1930-ih do 1970-ih prodato je na aukciji u Parizu za ukupno 25,15 miliona evra, prenose u subotu francuski mediji.

Fleš tetovaže postale hit u svetu

Sjajne zlatne i srebrne ukrase za telo koji menjaju nakit svakog dana imaju sve više poklonika u svim krajevima sveta. Reč je o "fleš" tetovažama zbog kojih devojke u zemljama u kojima je sada zima jedva čekaju sunce.

Firme od radoholičara samo imaju štetu?

Radoholičari su štetniji po firme nego zaposleni koji izostaju s posla, tvrde francuski analitičari, uz obrazloženje da su skriveni troškovi zbog preteranog ostajanja na poslu, koji dovode do povreda na radu i psihičke nestabilnosti, daleko veći nego u slučaju odsustva.

Uređaj koji otkriva da li koristite telefon u vožnji

Britanski vozači već su navilki na saobraćajne kamere koje mere prekoračenje brzine, a uskoro bi pored puteva mogli da se nađu i uređaji koji detektuju upotrebu mobilnog telefona u vožnji i automatski kažnjavaju prekršioce.

Prostitutke dobijaju svoje bordele

Gradonačelnik Amsterdama je najavio kako grad planira da omogući "prodavačicama noći" da same vode bordele i da će tako "najstarije zanimanje" u glavnom gradu Holandije biti mnogo bezbednije.

Feministkinje pozivaju na bojkot "50 nijansi sive"

Okupljeni iza slogana/haštaga #50dollarsnot50shades (50 dolara, ne 50 nijansi), nekoliko američkih asocijacija za borbu protiv nasilja u porodici i antipornografskih udruženja pozvalo je danas na bojkot filma "Pedeset nijansi - Siva".