Novosadski informativni portal 021

Zabava

Plaćao radnike picama i sokovima

Vlasnik jedne picerije u Melburnu kažnjen je sa preko 330.000 dolara zbog toga što je, mahom maloletne, radnike plaćao u naturi - picama i bezalkoholnim pićima.

Nikoga nije briga ako se trudite na poslu

Dajete 100 odsto sebe, radite posao drugih i ostajete duže na poslu, a to niko ne primećuje? Možda bi trebalo da prestanete s tim jer je nedavno istraživanje pokazalo da za to niko previše ne mari.

FOTO: Hiljade golih biciklista širom sveta

Hiljade golih biciklista su učestvovale na 11. godišnjoj svetskoj vožnji biciklom, koja predstavlja protest protiv korišćenja automobila i kojom se nastoji promovisati upotreba bicikala.

Šveđani "testiraju" šestosatno radno vreme

Verovatno ste do sada mnogo puta pomislili kako biste voleli da vam radno vreme traje kraće. U Švedskoj bi se taj radnički san uskoro mogao i ostvariti. Naime, u Geteburgu počinje "testiranje" šestosatnog radnog vremena.

Budva: Mrak u kazinu kada je Turčin dobio džek pot

Inspektori kriminalističke policije u Budvi započeli su juče istragu o tome kako je došlo do nestanka struje u kazinu budvanskog hotela "Avala" nakon što je turski kockar dobio neverovatan dobitak na jednoj od džek-pot mašina.

CIA napravila profil na Tviteru

Američka Centralno-obaveštajna agencija (CIA) pridružila se svetu društvenih mreža pošto je otvorila naloge na Tviteru i Fejsbuku i ubrzo komunicirala sa tviterašima.

Od mirisa sena lepša je pi*ka na senu

Prilikom dodela donacija u Sanskom Mostu smenjeni premijer Unsko-sanskog kantona, Hamdija Lipovača (SDP) zaboravio se na trenutak da je došao u svojstvu političara, pa je na dosetku da nema ničeg lepšeg od mirisa sena dodao: "Ima! Lepša je pi*ka na senu".