Novosadski informativni portal 021

Zabava

Umesto lignje, žvakala kondom

Bizarna scena dogodila se Kineskinji Mai Lijang u jednom restoranu u toj zemlji. Ona je naručila lignje, a u porciji joj je bio serviran i kondom.

VIDEO: Kupa se u nabujalom jezeru

Iako je u skoro celoj BiH haotično vreme, pojedini građani imaju vremena da se opuste na nesvakidašnji i opasan način - kupanjem u nabujalim rekama i jezerima.

Pentagon ima plan u slučaju napada zombija

Verovatno ste već čuli za strahovanja od invazije zombija, ali u nekom filmu. Da li ste znali, međutim, da Pentagon ima plan da "sačuva svetost ljudskog života" od "probuđenih" mrtvaca?

Šta vas najviše nervira na poslu?

Rezultat novog istraživanja pokazao je šta ljude najviše izbacuje iz takta na radnom mestu, a besmislene prepiske i sastanci, neprijatne kolege samo su deo liste.

UN raspravlja o robotima-ubicama

Iako se čini kao diskusija koja bi bila primerenija skupu ljubitelja naučne-fantastike, UN organizuju četvorodnevni samit koji se tiče "smrtonosnih autonomnih robota" u Ženevi.

VIDEO: Seksom do glasova za EP

Dok se evropske vlade vajkaju da su građani nedovoljno zainteresovani za izbore za Evropski Parlement, u Danskoj se u predizbornu kampanju uključio i jedan neobičan animirani superheroj: svima koji izbegavaju da glasaju, zastrašujući Voutmen, preti da će ih batinama naterati na to.

Pronađena olupina broda Kristofora Kolumba

Više od 500 godina otkako se Santa Maria, zapovedni brod Kristofera Kolumba, slupala o karipske stene, arheolozi misle da su pronašli njenu olupinu na dnu mora severno od obale Haitija, piše britanski "Independent".

Pijemo najviše alkohola na Balkanu

Građani Srbije godišnje popiju više od 12,5 litara alkohola što ih svrstava u balkanske rekordere, pokazalo je poslednje istraživanje Svetske zdravstvene organizacije (WHO).