Novosadski informativni portal 021

Zabava

Transplantacija brkova sve unosniji biznis

Transplatacija brkova u Turskoj, postaje sve unosniji biznis u toj zemlji što dokazuje i cifra od 35 miliona evra koliko je prošle godine zaradila od te vrste zdravstvenog turizma.

VIDEO: Još jedan primer koliko lepota može biti lažna

Mađarska pevačica Bugi, pravog imena Čemer Boglarka, na hrabar i šokantan način je iskazala svoj stav prema nedostižnim idealima lepote tako što je predočila sopstvenu transformaciju u Fotošopu pred kamerama i to u spotu za njen prvi singl.

FOTO: Slike modela bez fotošopa

Kompanija "Aerie Real" u svojoj novoj kampanji koristi manekenke čije slike nisu digitalno izmenjene kako bi promovisala svoju liniju donjeg veša.

Pijane ptice iznad Sibira

Stanovnici Novosibirska ovih dana uočavaju neobično ponašanje ptica pevačoca koje doleću iz šume i hrane se bobicama biljaka koje rastu na gradskim trgovima i parkovima.

U Engleskoj se otvara pab na autoputu

Engleski lanac pabova "JD Veterspun" danas će otvoriti prvi pab na benzinskoj pumpi na autoputu u Bakingamšajeru, a lokalne vlasti su upozorile da ovaj potez može u velikoj meri da utiče na vožnju pod dejstvom alkohola koja i ovako predstavlja veliki problem na Ostrvu.

Posuđe koje ne treba prati

Vest koja će obradovati mnoge domaćice dolazi iz Švedske - studio za dizajn "Tomorrow Machine" proizveo je tanjire i šolje od celuloze koje ne treba nikada prati.

Hrana od koje će vam se "prevrnuti" želudac

Svetskim putnicima uz mnoge izazove i situacije koje ih neizbežno prate na putovanjima, naročito na egzotičnijim destinacijama, kao jedan od većih problema često se nametne hrana. Tako postoje trenuci kada se i najveći ljubitelji mesa nađu u situaciji da zatraže vegetarijanski meni.