Novosadski informativni portal 021

Zabava

U čemu su Evropljani bolji od Amerikanaca?

Stanovnici Starog kontinenta redovno vole sebi da laskaju su prefinjeniji, kulturniji, obrazovaniji i u još mnogo drugih područja bolji od Amerikanaca - i to nije nikakva novost. Ali, kad se takvi zaključci serviraju iz američke perspektive onda je zanimljivo videti zbog kojih razloga to i oni misle.

VIDEO: Ovce paradirale Madridom

Blizu 2.000 ovaca prošlo je kroz centar Madrida u okviru parade kojom pastiri svake godine skreću pažnju na prava na korišćenje starih puteva za migraciju stoke.

VIDEO: Penis u češkom dnevniku

Češki dnevnik je danas bio zanimljiviji nego obično jer je na video bimu iza voditelja Daniela Takaca, dok je čitao važne i ozbiljne vesti, emtiovan je snimak penisa.

Trogodišnjak ušao u pubertet

Trogodišnji dečak u Indiji podvrgnut je operaciji mozga kako bi se izlečio od preuranjenog puberteta, zbog koga su mu polni organi ubrzano rasli, glas mu se produbio, dok su mu se na licu pojavile akne.

Kucnite o drvo za sreću - deluje

Verovatno ste mnogo puta kucnuli u drvo kako nešto ili nekoga ne biste urekli, ili tri puta pljunuli kako biste odagnali nesreću i baksuzluk. To ponekad rade čak i ljudi koji uopšte nisu sueverni, a naučnici sa Univerziteta u Čikagu potvrdili su da takvim "malim ritualima" zaista možete oterati od sebe nesreću i sprečiti neki maler.