Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: O grudima u 100 sekundi

Ženske grudi oduvek su fascinirale muški deo populacije, a svoj doprinos ovom delu ženskog tela dao je i "BuzzFeed" i to kratkim videom.

Da li biste jeli hleb od insekata?

Tim sa MekGil univerziteta, "Dubbed Flou Power", osmislio je način kako milioni ljudi koji žive u siromašnim zemljama mogu da prežive. Naime, smatraju da oni mogu preživeti jedući brašno napravljeno od insekata.

Inicijativa da muškarac i žena dele kućne poslove

Kuvanje, čišćenje, briga o deci ili članovima porodice kojima je potrebna nega – pre svega se žene posvećuju ovim neplaćenim aktivnostima. Grad Beč inicijativom "4 zida 4 ruke" želi da motiviše i muškarce da preuzmu odgovornost.

VIDEO: Prvi namaz od piva

Pivara proizvođača čokolade, Pjetra Napoleonea i Emanuele Lorenci, služi prvi na svetu namaz od piva pod nazivom Birra Splamabile.

FOTO: Ovako nastaju vaši smartfoni

Markus Blizdej, britanski fotograf, koji između ostalog pravi fotografske priče za National Geographic, u jednoj od njih otkriva enormne klasne razlike sveta u kojem živimo.

Rešena misterija Džeka Trboseka (još jednom)

Više od 125 godina misterija o Džeku Trboseku bila je tema brojnih knjiga i filmova. Međutim, nakon godina istraživanja, jedan penzionisani detektiv uveren je da je pronašao zločinca iza mnogih, ako ne i svih ubistava koja su pripisana zloglasnom "Džeku".