Novosadski informativni portal 021

Zabava

Na lotou dobio 338 miliona dolara

Jedan stanovnik Nju Džersija dobiće 338 miliona dolara, pošto je jedini imao dobitnu kombinaciju u Pauerbol lotou, gde u poslednjih nekoliko meseci nije bilo pobedničkog listića.

Šta se na internetu dogodi za jedan minut?

Nova studija koju je sproveo Intel, proizvođač procesora, otkrila je da se u jednom minutu pošalje više od 204 miliona mejlova, preuzme 47 hiljada aplikacija i na kupovinu potroši 83.000 dolara.

Dekolte umesto ulaznice za klub

Jedan noćni klub u Ročesteru pozvao je sve ponosne vlasnice bujnog poprsja na specifičan način – flajerom na kome su prikazane raskošne ženske grudi, što je razbesnelo englesku javnost.

Održana komemoracija za Fabriku hartije

Radnici čačanske fabrike hartije "Božo Tomić", u kojoj je proizvodnja prekinuta pre dve godine i još nije rešen njen status, održali su danas "komemoraciju za fabriku".

Svemir stariji nego što se mislilo

Nova mapa "najstarije svetlosti" na nebu, nastale neposredno nakon Velikog praska, koju je danas objavila Evropska svemirska agencija, pokazuje da je svemir nešto stariji nego što se smatra i da ga čini nešto manje tamne energije.

VIDEO: Šimpanza navučena na cigarete

Budući da su naši najbliži živi rođaci, od šimpanzi se i očekuje da imaju dosta zajedničkog sa ljudima. Međutim, ovaj primerak je počeo da oponaša jednu od naših najgorih navika.