Novosadski informativni portal 021

Zabava

Poslanik i u zatvoru uzima hiljade evra naknada

Češki poslanici bez obzira da li dolaze na "posao" u parlament ili se gotovo ne pojavljuju koriste puni paušlani iznos nadoknada - hiljade evra koje im sleduju za konkretne putne troškove ili telefoniranje.

Najseksipilnija muška zanimanja

Žene smatraju da su fudbaleri površni, sebični i sujetni, i da bi najviše volele da se zabavljaju sa partnerom koji je muzičar, lekar ili učitelj.

Za povraćku kita 50.000 evra

Britancu Kenu Vilmenu ponuđena je suma od 50.000 evra za neobični žućkasti kamen čudnog mirisa koji je nedavno pronašao na obali.

VIDEO: Precizni sat od lego kockica

Džejson Elman je inžinjer koji u slobodno vreme pravi razne komplikovane predmete od lego kockica. Njegov poslednji projekat je sat napravljen od lego kockica, koji precizno meri vreme.

Na presađivanje brkova - u Tursku

Poznat po svojim znamenitostima, bogatoj kulturi i istoriji, Istanbul privlači na milione turista svake godine, ali ne dolaze svi samo da bi obilazlili spomenike i uživali u čarima nekadašnje prestonice Osmanlijskog carstva.

VIDEO: Pornić tokom vesti

Na makedonskoj televiziji Alfa za vreme emitovanja vesti u 22 časa pušten je snimak "za odrasle" i gledaoci su mogli videti i ono što u toj vrsti programa nikako nisu trebali.