Novosadski informativni portal 021

Zabava

"Instagram" filteri stižu i na Twitter

Kako prenosi Njujork Tajms, Twitter planira, u narednim nedeljama, svojim korisnicima da ponudi niz foto-filtera, sličnih onima koje Instagram aplikacija trenutno ima.

Muškarci bolje trpe bol?

Naučnici tvrde da su pronašli odgovor jednom za svagda: muškarci mogu trpeti bol bolje nego žene i ređe se na njih žale, budući da žele da izgledaju muževno.

VIDEO: Najsrećniji čovek na svetu je...

Iako se izbor najsrećnijeg čoveka na svetu čini besmislenim, neurolozi s američkog Univerziteta Viskonsin skenirali su mozak poznatog saradnika Dalaj Lame, Metjua Rikarda, i zaključili da je upravo on najsrećniji čovek na svetu.

FOTO: Sarajevski duh uhvaćen fotoaparatom

Oni koji pamte bivšu Jugu, uglas će kazati kako je Sarajevo grad koji je uvek imao "ono nešto", specifičnu notu šmekeraja koje ne predstavljaju nadaleko čuveni ćevapi sa Baščaršije, već - same Sarajlije.

Pretvorio stari avion u obdanište

Jedan vaspitač u gruzijskom gradu Rustavi pronašao je neobičan način da zabavi decu, a da ih pritom nečemu i nauči - pretvorio je stari avion u obdanište.

Pol Makartni otkrio zašto su se raspali Bitlsi

Nekadašnji član Bitlsa, muzičar Pol Makartni (70) otkrio je u jednom intervjuu da je naslednik menadžera Brajana Epštajna kriv za raspad benda, a ne Joko Ono, u šta mnogi fanovi "buba" i dan danas veruju.