Novosadski informativni portal 021

Zabava

10 najvećih zabluda u koje verujemo

Sigurno ste se već nebrojeno puta našli u situaciji u kojoj nekome objašnjavate nešto što je "oduvek tako", ili čak "naučno dokazano", a zapravo se radi samo o informacijama koje smo svi čuli toliko puta da nam je teško da ne poverujemo u njih.

Otkrivena nova vrsta majmuna

Tim naučnika identifikovao je novu vrstu majmuna, endemičnu za centralnu Afriku, poznatu među lokalnim stanovništvom pod imenom lesula.

Paranoici spremno čekaju "smak sveta"

Manje od sto dana ostalo je do 21. decembra 2012, kada će se prema kalendaru drevnog južnoameričkog naroda Maja, desiti "smak sveta". Iako još niko ne zna kako će "smak sveta" izgledati, ljudi širom planete spremaju se za sudnji dan.

Tražili čistačicu sa završenim fakultetom

Osnovna škola "Hamza Humo" u selu Babino, udaljenom desetak kilometara od Zenice, greškom je na konkursu zatražila čistačicu sa "položenim stručnim ispitom i uverenjem o proseku ocena ostvarenih u visokoškolskoj ustanovi".

VIDEO: Učitelja šutnula u međunožje

Mnoga deca se tokom školovanja nađu u situaciji da moraju slušati grdnje učitelja ili profesora nakon loše urađenog zadatka, ali mala Ruskinja sa ovog snimka u jednom trenutku nije više mogla da trpi.