Novosadski informativni portal 021

Zabava

Kosilica za travu koja sama kosi

Japanska kompanija Honda počeće proizvodnju kosilice s novom visokorazvijenom robotizovanom tehnologijom koja omogućava samostalno rukovođenje svim operacijama i košenje trave bez potrebe da mašinom upravlja čovek.

VIDEO: Devojčica koja je rešila da promeni svet

Osmogodišnja Vivijen Har odlučila je da učini nešto što inače ne biste očekivali od devojčice njenih godina. Mlada Vivijen zaključila je da ne želi da stoji sa strane i samo posmatra patnju drugih. Odlučila je da pomogne.

Luksuzni hotel za pse otvoren na Menhetnu

Skupoceni krevet sa mekanim jastucima, veliki televizor sa ravnim ekranom, teretana i jela koja je pripremio poznati kuvar, sve su to odlike prvog luksuznog hotela za pse u Njujorku.

Najviše kafe na poslu piju...?

Naučni radnici, laboratorijski tehničari i marketingaši piju najviše kafe, a prosečan Britanac tokom radnog veka provede skoro 189 dana ispijajući kafu.

FOTO: I Diznijeve junake stavljaju pod nož

Kome su potrebne čarobne vile i duh iz boce kad zadovoljstvo fizičkim izgledom možete postići plastičnom hirurgijom - tako otprilike glasi poruka upućena u reklami venecuelanske reklamne agencije ZEA BBDO.

FOTO: Osam godina spava pored mrtve supruge

Pošto nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je više nema, Li Van (55) iz Vijetnama, kome je žena umrla 2004, godinu dana je spavao groba svoje supruge, a sada ju je balsamovao i postavio na bračni krevet.